Hayır ya evliliğim kagıt üzerinde ben ailemle yaşıyorum 4 yıldır mahkemm devam ediyordu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2,5 yıl oldu ben söylemek çok istedim fakat bana gecmişin beni ilgilendirmiyor diyip susturuyordu... Yaptıgım hatanın bilincindeyim
ablası normalde çanta karıştıran bırı mıdır?
yanı ne curret!
buna ya eli uzun denır yada sızın dedıkodunuz önden yapılmış oda ıspata kalkmış..
Geçmiş derken sevgili olayını kastediyordur muhtemelen,evlilik eminim aklından geçmemiştir.Bu en başta sevgili olmaya başladığınız anda söylemeniz
gereken bir durumdu.2,5 yıl kısa bir süre değil hemde hiç değil siz onu kandırmış oldunuz ve ailesini de aynı şekilde.Bu hata değil daha kötüsü şunu da
belirtiyim kim olsa böyle bir yalanı kaldırmaz ve terk eder yani sonuna kadar haklı böyle bir yalanla ilişki yürümez..
Size tavsiye önce şu boşanma sorununuzu giderin ve yeni ilişkinize başlarken başınızdan evlilik geçtiğini söyleyin.
Şuan zaten ayrıldım fakat ilk başta anlaşılması zor gözüküyor fakat ben gidip rapor bile aldım savcılıktan... Söylememekle çok büyük bi hata yaptıgımı biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum sevgi bu kadar kolay mı yada kuru kuruyamıdır sevmek. Bende onun ablasıyla ilgili ailem biraz arastırma yapmışları 6 kere evlenmiş evli bi adamla ilişkisi varmış ve kendisi içinde pek iyi şeyler söylemiyorlarmış... Erkk arkadasımın ailesi için pek iyi şeyler duymadım ama genede onu çok seviyorum ben
6 kere mi evlenmiş
Şuan zaten ayrıldım fakat ilk başta anlaşılması zor gözüküyor fakat ben gidip rapor bile aldım savcılıktan... Söylememekle çok büyük bi hata yaptıgımı biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum sevgi bu kadar kolay mı yada kuru kuruyamıdır sevmek. Bende onun ablasıyla ilgili ailem biraz arastırma yapmışları 6 kere evlenmiş evli bi adamla ilişkisi varmış ve kendisi içinde pek iyi şeyler söylemiyorlarmış... Erkk arkadasımın ailesi için pek iyi şeyler duymadım ama genede onu çok seviyorum ben
İftiramı niye böyle bir iftira atıyım ki ne yararım yada ne zararım olabilir zaten bitmiş herşeyşaka mı yapıyorsunuz siz yahu? evlisin arkadaşım sen, üstelik 2.5 senedir de saklamışsın ki bu daha da beter.. bunu bir erkek yaptığında resmen taşlıyoruz burada.. kimse kusura bakmasın ama çanta karıştırmak senin yaptığının yanında devede kulak.. kim kardeşini korumak için yapmaz ki böyle birşey? kaldı ki senin şu an da ablası için yaptığın iftiraya girer çünkü elinde delil yok, ama onların var.. ayrıca onlar için bu normal bir durum olsa zaten seninle ayrılmazdı değil mi?
İftiramı niye böyle bir iftira atıyım ki ne yararım yada ne zararım olabilir zaten bitmiş herşey
iyi o kadar araştırma yaptın o zaman git sevgiline söylee ablan 6 kere evlenmiş evli adamla ilişkisi varmış senin ailenin hakkında araştırma yaptım iyi şeylerde duymadım bak ben seni seviyorum beni affet ne varki bunda bak senin ablanda yapmış de bakalım ne diyecek sana sanane yaa ablası ne yaptıysa yaptı bu seni haklı çıkarıyormu anca suç bastırmaktan başka bir şey değil konuşman ne yapalım alkışlayalımmı seni burada bi bayan konu açsa o adamı taşa tutuyoruz sana alkış mı yapalım nasıl bi dünyada yaşıyoruz çok şaşırıyorum
Aynen , nerden tutsan elinde kalıyor,
Bazı şeylerin net anlatılmadığını düşünüyorum ayrıca
Kağıt üzerinde evli olduğunuzu söyleseydiniz başınız hiç ağrımazdı bence hiç takılmazdı da veya başlamadan biterdibenden 2,5yıl böyle birşeyi saklayan birine asla güvenmezdim 2,5 yıl bu şaka gibi
Aileniz önce "evli"olduğu halde başka bir adamla ilişkisi olan kızlarına bir baksınlar,sonra başkalarının kaç evlilik yaptıklarını araştırırlar.Şuan zaten ayrıldım fakat ilk başta anlaşılması zor gözüküyor fakat ben gidip rapor bile aldım savcılıktan... Söylememekle çok büyük bi hata yaptıgımı biliyorum ama onu kaybetmek istemiyorum sevgi bu kadar kolay mı yada kuru kuruyamıdır sevmek. Bende onun ablasıyla ilgili ailem biraz arastırma yapmışları 6 kere evlenmiş evli bi adamla ilişkisi varmış ve kendisi içinde pek iyi şeyler söylemiyorlarmış... Erkk arkadasımın ailesi için pek iyi şeyler duymadım ama genede onu çok seviyorum ben
Benimle beraber kuzenimde yasadı..karı koca felan olmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?