sevgilim benden ayrıldı ne yapmalıyım?

melis58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
2
0
1
26
4 aydır bir ilişkim vardı. 2 kez barıştık ara verdik. erkek arkadaşım kimsenin sevgili olduğumuzu bilmesini istemiyordu. ve bana kimseye söyleme diyordu. tabi onu kuzenimde tanıyor ve daha önceden kuzenimle arkadaşça konuşmuşlardı. bana sorduğunda onunla normal konuştuğumuzu söylemiştim sevgilim 14 şubatta Antalya dan İzmir'e geldi.5 gün vakit geçirdik sonra gitti ama dün bana o kız bilmiyicekti konuştuğumuzu diyip engel attı onu hala çok seviyorum napabilirim bilmiyorum dünden beri kafamda o kadar soru işareti var ki her şey güzelken böyle olmamalıydı ona zaman mı versem bilmiyorum yardım edin lutfen

Biraz özel olacak ama okadar yol gelmiş senin için sonrada bi kalemde silip atmış, geldiğinde aranızda bişey geçtimi peki ? Eğer geçtiyse seni kullanmış...

Iliskini gizledigi icin senin ayrilman gerekmiyor muydu?
Bir insan neden gizlemek ister ki böyle bir seyi hic mi süphelenmedin? Seni istemeyeni sende isteme yoluna bak.
4 aylik bir ilişki altiüstü unutman cabuk olur.

Niye saklıyor ki seni herkesten ? Çekindiği ne olabilir ? Başkası olma ihtimali geliyor doğal olarak insanın aklına

4 aylık ilişkide 2 kere ayrılıp ara verme başkalarına söyleme yasağı. Bence kurtulduğunuza dua edin. Hayatında ya 2. sevgilisiydiniz ya da başkasını bulduğu an tekmeyi yiyecektiniz.

Sevdiğini saklamak başkalarına fırsat vermektir

o başkasına fırsat vermekten çekinmiyor belli ki sen de çekinme yoluna bak utanılacak bir şey mi var da gizliyor seni hiç masum değil

Bana da boyle biri yaklasmisti sevgili olursak kimseye anlamani istemem diye.Baslamadan bitirmistim hic guven vermedi yani.Bi de senin icin o kadar yol gelipte bi kalemde silmesi onun icin cok buyuk bi sey demek ki uzak dur baska bi sey var altinda bence.Bi arkadasim 3 yil evli bi adamla sevgili olmustu adamin evli oldugunu ogrendigi gun kiz sok gecirmisti beni arayip baya bi agladi.Bi de kizi ucan kustan kiskaniyordu.Hic guvenmeyin sakin.

Eger kimsenin bilmesini istemediyse kesin baska biri var yada seni yedekte tutuyordu. Bosver sende arkasindan tekmeyi at olsun bitsin

o da o kızı seviyor.. . Seni engelleyen insanla uğraşma boşver

Yaşlar kaç baby?

sakın bi daha barışma hayatına bak kısa ve net ondan sana hayır gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…