Gözlerinde gördüm aşkı nasıl sevmezSevgilin seni sevmiyor?
Başka bir kızla konuşacak biri değil yani olacağını zannetmiyorum öyle şerefsizlik yapmazBu sen yedekte bekle ben başkasıyla takılacam, keyfim isterse dönerim demenin kibar hali oluyor. Seni seviyorum ama ayrılmalıyız, üzülüyorum, sana kıyamıyorum sen çok iyi birisin falan filan muhabbeti yaparak giden erkekte sonuç hep budur.
Sevseydi ayrılmazdı..Birbirimizi çok seviyorduk ciddiydik ama dün ilişkimizi bitirdi ayrıldı bi süredir karar almış olduğum bişeydi dedi ama kıyamadım dedi sana sevgililer gününde aşkla bakıyordu gelecek hakkında planları vardı yurt dışı hayali o konuda tartıştık ondan sonra ben senin kafandaki erkek değilim dedi bitti dedi hala seni seviyorum dedi ama yıpratıyoruz kendimizi dedi seni güzel hatırlayacam anneme en az benim kadar çok üzüldüğünü söylemiş olmuyor bizden demiş çok acı çekiyorum geri döner mi sizce?
Beni gerçekten sevdiğini söylemiş anneme gözlerinde de o aşkı gördümBu sen yedekte bekle ben başkasıyla takılacam, keyfim isterse dönerim demenin kibar hali oluyor. Seni seviyorum ama ayrılmalıyız, üzülüyorum, sana kıyamıyorum sen çok iyi birisin falan filan muhabbeti yaparak giden erkekte sonuç hep budur.
Oooofff of. Gözünde aşkı gördüğün o andı, o an adamın hissi buydu demek, şu an ise değil.Gözlerinde gördüm aşkı nasıl sevmez
Severek ayrılan çok insan varmış?Sevmemiş net. Seven insan birakmaz. Benim esim yurtdisinda 1 sene kaldi sevgiliyken. Sirf ben annemi birakamam gelemem dedim diye döndü.
Senden ayrılacağını da zannetmezdin değil mi?Başka bir kızla konuşacak biri değil yani olacağını zannetmiyorum öyle şerefsizlik yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?