Sevgilim benden ayrıldı

krista

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
10
0
36
İstanbul
Sevgilimden ayrıldım evi yokmuş işinin ne olacağı belli değilmiş kafasına takıyordu sürekli işyeri kapanınca sonunda çekip gitti telefonlarıma dahi çıkma gereği duymadan ayrılmak istediğini dahi söylemeden gitti kendime yediremedim günlerce ağladım hala onu çok seviyorum biriyle çıksam onun yanında eski sevgilimi düşünüyorum karşılaştırma yapıyorum onu çok özlüyorum ne olcak benim bu halim...

Suan pisman olmayabilir evet,
ama ilerde mutsuz oldugunda yanindaki insanla.
Keske kristadan hic ayrilmasaydim diye yanacak insallah.

Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..

canım hepsi bahane
biz bunları dert edip bırakmıyoruz onlar gidiyorlar gitmek isteyene bahane çok boşver sen
pişman olur inşallah

gec yaziyorum kusura bakma ama.... bana göre hepsi bahane!
kendini üzmemeye calis, benimde sevdigim beni "kiyafet tarsimi begenmedigi icin" birakip gitti. Acik giyinmedigim hale hemde!
Bendede haftalar gecti ve gittikce kalbim dahada cok sizliyor ama geri dönse onu affedebilirmiyim? sanmiyorum! gidisiyle beni yikti. Kalbim sizladi, gözyaslarim sel oldu.. ve halada öyle. ama ona yanmiyorum artik, seven neolursa olsun sevdiginden vazgecmez.
Sendede bahane aramis. hersey senin elinde, ne ara nede sor. hatta kendine yeni bir hat al! DEGERINI BILMEYENE ULASILMAZ OL!
kendi düsen aglamaz, biz simdi cook aglariz beli ama gün gelecek onlar öyle bir yanacakki, pismanlik neymis, hissedecekler;)
üzme tatli canini!

Back
X