Sevgilim benden borç istedi.

hakaret yok mevki sahibi insanlar internette sohbet edecek vakti olmayanlardır benim öyle üst bir mevkim yok henüz orta düzey müdürüm ama bakıyorum herkes ceo olmuş resmen.
CEO olmayanlar boş gezenin boş kalfası mı oluyor?

eğer aldatılır ya da şiddet görürsenüz bu dediklerinizin size yardım etmesini umarım.
hiçbir erkeğe bu kadar güvenilmez bence.

üniversiteler de zaten boşuna eğitim veriyor baksana kadın kısmının çalışmaya niyeti yok.

Yine katılıyorum. Ben her zaman kadının profesyonel bir işte çalışmasından yana oldum. Bu kesinlikle kendi ayakları üzeride durabilmesi için gerekli. Buna sahip olmayan bir kadın çok fazla şeyi sineye çekmek zorunda kalıyor. Ama hayatın getirdikleri bambaşka olabiliyor. Siz çalışmışsınız, çalışma hayatının ne olduğunu biliyorsunuz ve asla 'ben evde oturayım da kocam bana baksın' zihniyetiyle evlenmemişsiniz, yazdıklarınızdan çok belli. Bundan sonra çocuğunuz olmuş. Önünüze iki tercih çıkmış, ya para verip çocuğunuza baktırıp siz dışarıda çalışacaktınız. Ya dışarıda çalışmaktan vazgeçip evde çocuğunuza bakacaktınız. Şimdi size 'evde oturmak için mi okudun' diyenler acaba aslında evde oturmadığınızın farkında mı? Burada kadın çalışmamalı, kocası kadına bakmak zorunda diyenler de aslında evde oturmadıklarından, bir emek verdiklerinden ve bu emeğin de aslında maddi bir karşılığı bulunduğundan haberdar değiller ne yazık ki. Bu o kadar çetrefilli bir konu ki, ben çıkıp 'erkek kadına bakmak zorunda değildir. Bu kadınları aşağılayıcı bir söyledir' dediğim zaman sanki ev kadınlarını küçümsüyormuşum gibi görünüyor ama aslında tam tersi. Erkek kadına bakmak zorundadır cümlesi ev kadınlarını küçümsüyor ve emeklerini yok sayıyor. O kocalar size bakmıyorlar aslında. O dışarıda emek sarf ediyor karşılığı da para. Siz de evinizde emek sarf ediyorsunuz ve bakınca dolaylı yoldan yine bunun karşılığı da para. Ama onca sene okuduktan sonra evleneceğiniz zaman 'amaan kocam bana bakmak zorunda' deyip de bütün o emeğinizi boşa harcasaydınız kendinizi huzurlu hisseder miydiniz? Sanmıyorum. Nüanslar çok önemli. Tekrar tebrik ediyorum.

Anadolu'dan bilim adamları çıkmış mı ki?
Komik.

o adamı bırak kaç .Erkek adam kadından para istiyorsa bırakkkk kaççççççççççç

erkekleri kadınları para yiyici olarak görmesine şaşırmamak lazım?

Peki şaşmayın siz devam edin bakalım .Erkek adam çalışmalı bu kadar basit .Kadından para istemeye başladım mı o iş baştan hayırsızdır .300 TL yi bulabileceği bir erkek arkadaşı hiç mi yok acaba .Kayinvalidesinden almaya kadar düştüyse o iş yaş.

Umarım olmaz, kocamıza sonsuz güveniyoruz da demedik..ama iyi bir eşim var şükür illaki çalışıp sende para getireceksin bu eve demiyor böyle olsa daha mı iyi?? Çevremde çok var böylesi de bu yöndende bakmalı biraz..
Söylediklerin insanlara, yaşayış biçimlerine, hayat şartlarına göre değişir..bu kadar sabit olmamak gereklidir.Bir nevi inada biniyor sizin iş..
Sağlıcakla kal

erkek çalışacak diye bi zihniyet olabilirmi erkeği ne olarak görüyorsunuz siz evlilik müşterek hayattır her iki tarafta para getirecek yeri gelir yazık yani zihniyete bak.

Yoksa siz erkek olarak mı yazıyorsunuz? Bayan olarak mı?

Aslında siz neyi savunduğunuzun farkında değilsiniz sanırım.

Aile ortamında iki tarafında çalışması gerekir ama bizim kültürümüzde de başka kültürlerde bu aynıdır yuvayı dişi kuş yaparsa o evin erkeğinin ilk görevi evini geçindirecek parayı kazanmasıdır. Erkekler bir evlilikte çalışması ve para kazanması şarttır. Çalışmak kadının hür iradesidir ve çalışmak zorunda değildir. Kadın kendi ayakları üzerinde durabilme gücünü hissediyorsa çalışır.

Ben şu yazdığınız yorumlardan erkekleri savunduğunuzu ve erkeklerin kadınların parasını yediğini düşündüğünü ve bu psikolojiyle kadınları saldırdığınızı hissettim.

Bir evin geçimi günümüz şartlarında zor olduğu için ve ileride neyin ne olacağa belli olmadığı için kadınlar çalışmayı seçiyor. İyide yapıyor ... Kimse kadınları bu konuda zorlayamaz ve bu kadınların özgürlüğüdür. Çalışmak para kazanmak her kadının başarısıdır.

Bende çalışan bir bayanım ama günümüz şartlarında ve sağlığım elverdiği müddetçe ömrüm yettiği müddetçe çalışacağım.

Kendimi erkek olarak düşündüm..
6 yillik sevgilimden, belki de beni en iyi taniyan insandan 300 TL istersem asalak olacagim he..
Vay anasini ya.
Hesabi sürekli erkek ödemeli solsuni hediye almali arabasında sürekli benzin olmali beni gezdirmeli durmadan telefon faturami da o odesin eğer evlenirsek dayali döşeli bir ev olsun...
Para mıçmıyoki bunlar...
İyi ki erkek değilim.

Annenden alamazmısın demesi o paraya ne kadar ihtiyacı olduğunu gösterir.6 senelik bi ilişkide 300 liranın borç olarak istenmesinin altında bi şeyler aramanız enteresan.

Aynen valla hersey de paraya dayaniyor misyonlarinin farkiydaysan.Zor isleri valla erkeklerin.

cok afedersiniz ama 300 tl yani ne yapacak
bu para sayilmaz yani
bunu borc isteyecek kadar hic mi parasi yok
bu kisim beni dusundurdu
yanlis anlamayin sakin hani 30 bin lira falan olsa anlarim yani

6 sene çok uzun bir süre. Bunca zamandır ilk kez istiyorsa gerçekten ihtiyacı var diye düşünür ve yardım etmeye çalışırdım.

O meslegi yapmayacaksaniz bosuna sirf ogrenmek istiyorum , okumayi seviyorum diyerek kontenjan doldurmaniza gerek yok. Gercekten kul hakkina giriyorsunuz. Belkide o diplomaya, meslege ihtiyaci olan pek cok insan var. Illa okumayi seviyorsaniz meslegini yapmayacaginiz bolume gitmenize hic gerek yok. Kitap almak icin illaki o bolumu kazanmaniz gerekmiyor. Alin bir Tarih kitabi, sosyoloji olmadi Anatomi, Fizyoloji, Sanat Tarihi neyse ne... istediginiz kadar okuyun. Yapmayacaginiz meslegin kontenjanini oylesine doldurmayin. Binlerce genc dersanelere gidiyor , emek veriyor birakin onlarin meslegi olsun. Siz kitabinizi kitapcidan alir okursunuz nasilsa.

Insan zekasiyla bir yerlere yerlesir. Siz kim oluyorsunuz da benim hakkimi sabote etmeye calisiyorsunuz. Ohh size inat baska bir bölüm daha okuyacagim.. kimsenin hakkina falan da girmiyorum. Herkes kendi zekasiyla yarisir ve zekasinin el verdigi yerlere yerlesir..
Size dusmez benim okumam. O zaman etraf atanamayan ogretmen kayniyorken neden hala millet ogretmenlik okuyor? Yıllarca atanamayan kişinin önüne gecmeye mi calisiyorlar? Aaaa cok buyuk kul hakki. Ben calismiyorum ya calismiyorum. Sadece okuyorum..
Anlamadim benim okulum sizi niye gerdi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…