CEO olmayanlar boş gezenin boş kalfası mı oluyor?hakaret yok mevki sahibi insanlar internette sohbet edecek vakti olmayanlardır benim öyle üst bir mevkim yok henüz orta düzey müdürüm ama bakıyorum herkes ceo olmuş resmen.
Sabit fikirleri değişitirmek zordur. Yaşayarak görmek en güzelidir. Ben yaşıyorum belki siz de..Bana çok dediler boşuna mı bu kadar okudun da , y.dışına gittin de evde oturmak için mi? E bunlar sadece dışarda çalışmak için mi kullanılır ne güzel işte çocuğuma faydam olur, yeri gelir eşim de işi hakkında benden fikir alır. Bu herkesin kendi tercihidir ister bunu paraya çeviririm , ister çevirmem..
Aslında böyle düşünüyorsan çok fazla eksik yönün vardır.çok fazla. sayamam :)
Sabit fikirleri değişitirmek zordur. Yaşayarak görmek en güzelidir. Ben yaşıyorum belki siz de..Bana çok dediler boşuna mı bu kadar okudun da , y.dışına gittin de evde oturmak için mi? E bunlar sadece dışarda çalışmak için mi kullanılır ne güzel işte çocuğuma faydam olur, yeri gelir eşim de işi hakkında benden fikir alır. Bu herkesin kendi tercihidir ister bunu paraya çeviririm , ister çevirmem..
benim birebir muhattap olduğum kişiler değil ama var böyleleri. erkek kadına bakmak zorunda. kadının namusunu helal kılarken zaten bunun sözünü veriyor. şu kapitalizm sözlerinden vazgeçin artık. kadın eve bakmak zorunda değil. bunlar tamamen bizi çalışma hayatına sokup daha fazla para harcamamızı sağlamak için uydurulmuş sözler. avrupalı bilim adamları yapıyor bu açıklamayı hadi belki anadoludan yapılandan tatmin olmazsanız.
bu arada herkes sizin bakış açınızda olmak zorunda mı da konuya yaptığım yorumlara hötleniyor? kk'da böyle bir kural mı var her açılan konuya herkes aynı şekilde mi cevap vermek durumunda? kızcağız farklı bakış açıları duymak istemiş ki burda dert yanmış. hiç bir şekilde de beni bu fikrimden çeviremezsiniz. muhattap olmayın. herkes kendi hayatına baksın. konu sahibi arkadaşım arkandayım.
o adamı bırak kaç .Erkek adam kadından para istiyorsa bırakkkk kaççççççççççç
erkekleri kadınları para yiyici olarak görmesine şaşırmamak lazım?
Umarım olmaz, kocamıza sonsuz güveniyoruz da demedik..ama iyi bir eşim var şükür illaki çalışıp sende para getireceksin bu eve demiyor böyle olsa daha mı iyi?? Çevremde çok var böylesi de bu yöndende bakmalı biraz..eğer aldatılır ya da şiddet görürsenüz bu dediklerinizin size yardım etmesini umarım.
hiçbir erkeğe bu kadar güvenilmez bence.
üniversiteler de zaten boşuna eğitim veriyor baksana kadın kısmının çalışmaya niyeti yok.
erkek çalışacak diye bi zihniyet olabilirmi erkeği ne olarak görüyorsunuz siz evlilik müşterek hayattır her iki tarafta para getirecek yeri gelir yazık yani zihniyete bak.
Kendimi erkek olarak düşündüm..
6 yillik sevgilimden, belki de beni en iyi taniyan insandan 300 TL istersem asalak olacagim he..
Vay anasini ya.
Hesabi sürekli erkek ödemeli solsuni hediye almali arabasında sürekli benzin olmali beni gezdirmeli durmadan telefon faturami da o odesin eğer evlenirsek dayali döşeli bir ev olsun...
Para mıçmıyoki bunlar...
İyi ki erkek değilim.
Ya siz neden bahsediyorsunuz? Sadece calismak icin mi okunur? Ben okumayi cok seviyorum, hep okumak, hep ogrenmek istiyorum. Insan kendisi icin bir sey yapamayacak mi yani? Bu ne demek oluyor? Kul hakkiymis. Kul hakki yiyenler gayet belli. Iyi valla madem kişi calismayacak okuma hakki olmasın. Yapmayin Allah askina. Kimse benim okuma hakkimi elimden alamaz.. Ayrica bunu da elestiremez...
O meslegi yapmayacaksaniz bosuna sirf ogrenmek istiyorum , okumayi seviyorum diyerek kontenjan doldurmaniza gerek yok. Gercekten kul hakkina giriyorsunuz. Belkide o diplomaya, meslege ihtiyaci olan pek cok insan var. Illa okumayi seviyorsaniz meslegini yapmayacaginiz bolume gitmenize hic gerek yok. Kitap almak icin illaki o bolumu kazanmaniz gerekmiyor. Alin bir Tarih kitabi, sosyoloji olmadi Anatomi, Fizyoloji, Sanat Tarihi neyse ne... istediginiz kadar okuyun. Yapmayacaginiz meslegin kontenjanini oylesine doldurmayin. Binlerce genc dersanelere gidiyor , emek veriyor birakin onlarin meslegi olsun. Siz kitabinizi kitapcidan alir okursunuz nasilsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?