Bunu size ben dahil baska bir bayan daha soyledi.... ustelik kendisi benden dahada guzel aciklamis. Birden kisi ayni seye dikkat cekmeye calisiyorsa bence sizin dusunce yapinizda bir terslik olabilir mi? Dedigim gibi bolum kitaplari kitapcilarda satiliyor , her bolume ait kitabi toplayip evinize getirebilirsiniz nasilsa o meslegi icra etmeyeceksiniz bosuna universtiye gitmenize hic gerek yok. Her gun farkli bir kitap okursunuz iste. Ogretmenlerin atanamasi sistem eksikligidir , yoksa sanmiyorum hic bir ogretmen zevk icin okusun. Universite meslek ogrenmek icin gidilen akademik bir kurumdur. Baska sekillerde de kendinizi gelistirebilirsiniz.Insan zekasiyla bir yerlere yerlesir. Siz kim oluyorsunuz da benim hakkimi sabote etmeye calisiyorsunuz. Ohh size inat baska bir bölüm daha okuyacagim.. kimsenin hakkina falan da girmiyorum. Herkes kendi zekasiyla yarisir ve zekasinin el verdigi yerlere yerlesir..
Size dusmez benim okumam. O zaman etraf atanamayan ogretmen kayniyorken neden hala millet ogretmenlik okuyor? Yıllarca atanamayan kişinin önüne gecmeye mi calisiyorlar? Aaaa cok buyuk kul hakki. Ben calismiyorum ya calismiyorum. Sadece okuyorum..
Anlamadim benim okulum sizi niye gerdi acaba?
yanlış yere yazdınız sanırım?Bunu size ben dahil baska bir bayan daha soyledi.... ustelik kendisi benden dahada guzel aciklamis. Birden kisi ayni seye dikkat cekmeye calisiyorsa bence sizin dusunce yapinizda bir terslik olabilir mi? Dedigim gibi bolum kitaplari kitapcilard una universtiye gitmenize hic gerek yok. Her gun farkli bir kitap okursunuz iste. Ogretmenlerin atanamasi sistem eksikligidir , yoksa sanmiyorum hic bir ogretmen zevk icin okusun. Universite meslek ogrenmek icin gidilen akademik bir kurumdur. Baska sekillerde de kendinizi gelistirebilirsiniz.
Onu anladık zaten, sadece ne biliyim sizin bozulmanız ona soğuk davranmanız falan bize tuhaf geldiHerkes 300 lira nedir nedir diyo bayanlar 70 kere soyldm ogrenciyim gelirim yok.
yanlış yere yazdınız sanırım?[/QUOTe
Yanlis yere yazmadim konunun bi bolumunde bayan calismasada zevk icin , okumayi sevdigi icin okudugundan bahsetti ben yadirgadim , nasilsa calismayacakmis.
Onu anladık zaten, sadece ne biliyim sizin bozulmanız ona soğuk davranmanız falan bize
tuhaf geldi
Öyle bir şey demek bize düşmez tabiki herkesin ilişki yaşama biçimi de farklıdırOnada cevap verdm sogukluk dedgm 2 dk surdu sonucta telfn seni sevyrmla kapandi sadece bi an sessz kaldm cunku ilk defa oldu sasirdm hem annemid bilir ben annemdn isteyemem bliyn dedm snra zaten acaba kotmu oldu diye sizlere danistm bunun icn erkek parasi yemeyi sevyo diye damgalanmayi mi hakettm?
Bunu size ben dahil baska bir bayan daha soyledi.... ustelik kendisi benden dahada guzel aciklamis. Birden kisi ayni seye dikkat cekmeye calisiyorsa bence sizin dusunce yapinizda bir terslik olabilir mi? Dedigim gibi bolum kitaplari kitapcilarda satiliyor , her bolume ait kitabi toplayip evinize getirebilirsiniz nasilsa o meslegi icra etmeyeceksiniz bosuna universtiye gitmenize hic gerek yok. Her gun farkli bir kitap okursunuz iste. Ogretmenlerin atanamasi sistem eksikligidir , yoksa sanmiyorum hic bir ogretmen zevk icin okusun. Universite meslek ogrenmek icin gidilen akademik bir kurumdur. Baska sekillerde de kendinizi gelistirebilirsiniz.
sen de oku çalış para kazan demişlerdir bir bayan arkadaşımız da bak ben bu yaşta okuyorum öğrenmenin yaşı yok demiştir,sonra bir başkası da sen hak gaspediyorsun demiştir.Tahminim bu..Yalniz ben borctan okumaya nasil paralel gecis yaptik onu anlamadim.
Pek bir cimri gördüm sizi .
Altı senelik ilişkide nazı geçmeyecekse sevgililerin , yazık o senelere.
Benim eşimin ehliyet parasını annem vermişti .Ne var ki bunda ,sormuş sadece.
Sacmaladiginizin farkinda olursunuz umarim..? Su kıt zihniyetlerinize sadece gülüyorum ve gercekten size aciyorum.
Ha okulda ogretmediler size galiba ama ben ogreteyim: Egitim şart! !!!! Egitiminizi alin ve benim egitimime de tecavuz etmeyin.....
Ha şunu da ekliyim üni. Bitti. Hadi oturun aglayinnn
sen de oku çalış para kazan demişlerdir bir bayan arkadaşımız da bak ben bu yaşta okuyorum öğrenmenin yaşı yok demiştir,sonra bir başkası da sen hak gaspediyorsun demiştir.Tahminim bu..
Egitim evet zorunlu egitim sart. Calismayi dusunmuyorsunuz madem alacaginiz, tip, muhendislik egitimin nesi sart. Okuma yazma ogrenmiyorsunuz ki diyelim Organik kimya ogreniyorsunuz, Tip ogreniyorsunuz o bilgilerle evde oturmak mi yarasir insanliga faydali olmak mi... karar sizin tabi. Ben sadece princess nickli uyeye katildigim icin yorum yazdim .Istediginiz kadar diploma alip tekmnik bilgi ogrenip evde oturmakta serbestsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?