Sevgilim benden borç istedi.

Guzelim sen ogrencisin kimden istiycen tabiki annen veya babandan oda bunu dusunerek annenden isteyemezmisin demistir buyutulecek birsey yok demek ki cok bunalmis bir erkek sevgilisinden helede ogrenciyse asla borc istemez insallah bunu sana ilerde koz olarak kullabmaz

bence normal değil...hemde hiç normal değil....bir erkek sevgilisinden borç istiyorsa cidden karakterinden şüphe ederim ayrıca birde öğrencisiniz çalışmıyorsunuz...geliriniz yok olsa bile isteyemez......kusura bakmayın sizin açınızdan demiyorum..genel olarak bana göre böyle....erkek bu ya erkek gibi olmalı...gitsin bulsun bulustursun ama eşinden sevgilisinden borç istemesin....ne kadar ayıp

Kızlar böyle işte yaaa, 6 senelik ilişki, çocuk borç istiyor, biyerlerden annenlerden bulamazmısın diyor, bunu reddeden kız üste çıkıyor b,r de çocuğa kendini suçlu hissettiriyor. değil itici bulmak, ben olsam ben çok üzülürdüm yardımcı olamadığım için.

Haklisiniz para olaylari cok hassas.Iki tarafinda yanlis anlama olaslgi yuksek.

kesinlikle. o yüzden hiç istemiyorum bu durumlara gelmeyi. özellikle de sevgiliyken. evlilikte aşılırı bunlar ama şu halde sıkıntı maalesef ama seni yakın görmüş ki istemiş. takılma hiç.

pişkin, yüz verince astarını isteyen insanlardan değilse şayet, emin olun onun için de zor olmuştur istemek, ezilmiştir. kötü bir durum...

Yani neden erkek şöyle yapmalı, böyle yapmalı diyoruz ki?
'Bak bak borç istedi, erkek değil bu' demek biraz ağır değil mi?
Sonuçta o da bi insan, 6 yıllık sevgilisini yakın görmüş, istemiş.
Siz bozulunca özür dilemiş bi de.

Son düzenleme:
Tabiki 300lira isteyebilecek bir hukukumuz var benim bozuldugum asla benden istemesi degl.Annemi bilir cok serttir.Ama yorumlara bakinca abartlck bi konu deglmis.Hepinize teskür ederim zaman ayirdiniz

Bendn istemesi bence de sorun degil ama annemi katmasi
Erkek için daha zor bir durum olsa gerek sevgilisinin annesine ihtiyacınının olması. Gerçekten sıkıntıda olmasa sana böyle birşey söylemezdi heralde. 6 yılda senden para isteyip geri vermediği oldu mu ki anca böyle durumlarda sorun olduğu düşünülür.

Çocuğun yerinde olmak istemezdim utandim resmen... Birde ozurler falan dilemiş..

Param yok diyince annene sevgilime borç vericem de dememiştir sonuçta...

ailenden kendin için isteyemez misin demek istemiş tuhaf bir durum.değil ki anne çok acil bir durum var 300 lira bana yolla en kisa zamanda sana geri yollayacagim ya da bana iki ay harclik yollama derim.biter gider.

Ne bilim eminim herkes bu soruyu kendi sevgilisini yerine koyarak cevaplıyordur bu
yüzden normal geliyor galiba bize iliskinizi bilemiyoruz sonucta

Aramizda para sorun olmaz bazen ben harcrim bazen o.Arada sakayla karisik atsana bi yuzluk filan der ama ciddg olarak bu ilk.

Aramizda para sorun olmaz bazen ben harcrim bazen o.Arada sakayla karisik atsana bi yuzluk filan der ama ciddg olarak bu ilk.
O zaman onu soktuğun durum için özür dilemelisin. Özür dilemesi gereken o değildi, muhtemelen kırıldığı ve sana böyle bir durumda güvendiği için dilemiştir zaten

Canim suan evdeyim.Yani anneme para yolla dicek bi durumum yok.Okulda olsam tbki öyle bise uydurup isterdm ama kadinin dibindym biliyo yani bi ihtiycm olmadgni.

O zaman onu soktuğun durum için özür dilemelisin. Özür dilemesi gereken o değildi, muhtemelen kırıldığı ve sana böyle bir durumda güvendiği için dilemiştir zaten

Oyle yapicam galiba.Cok tesekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…