Sevgilim benden borç istedi.

hem utana sıkıla borç isteyen o, sonra özür dileyen de o. annenden bulamaz mısın demesinin neyi yanlış? kaldıki ortada 6 yıllık ilişki var. hadi paranız yoktur veremeyecek olursunuz bu gayet normal ama siz surat asarak daha çok utandırmışsınız. eminim içten içe fazlaca kırılmıştır sevgiliniz.

Canim suan evdeyim.Yani anneme para yolla dicek bi durumum yok.Okulda olsam tbki öyle bise uydurup isterdm ama kadinin dibindym biliyo yani bi ihtiycm olmadgni.

paraniz olmayabilir tabi, o zaman yapacaginiz şey daha fazla mahcup etmemek olmali. Hani sogudum falan yazmissiniz ya öyle dusunmeyin
kendinizin de sevgilinizin de canini sikmayin..

gezip tozarken parasını yerken iyi oluyor da işte zor zamanda destek olmak deyince kaçıyor bazıları :))

Su yaptıgınız yorum bilmiyorum cok ayıp ya ben kimsenin parasını yemiyorum ayrıca bir yere de kaçmıyorum.

Annene sorsan demesinde ne var ki bu kadar dert edip bozulacak ben onu anlamadım? Bir de özür dilemiş. 6 yıllık ilişki bu o kadar da samimiyet olsun kaldı ki benim sevgilim istemeden ben verirdim mesela ihtiyacı olduğunda ne kadar büyütmüşsünüz. Çocuğa üzüldüm ne yalan söyleyim belli ki o kadar sıkışmış ama üstüne de utandırmışsınız, özür dilemiş

çok garipsin ya.. sevgilisiniz siz. üstelik 6 yıl olmuş dile kolay! böyle şeylerin lafı mı olur... nolcak yani, adam zor durumda, annenden de isteyebilirsin gayet...

davranışın bunu gösteriyor 300 lira istedi diye hemencecik soğumuşsun zor zamanında böylemi destek oluyorsun sevdiğine? :)

Sogudum yazmıyor itti yazıyor hani bi anlık olanından bi daha oku ayrıca benden istemesi degil annenden iste demesi itti yazdım konuyu dogru okuyun bi önce.Yaptıgınız yorumun da hiç bir dogru yanı yok nerden tutulsa elde kalır.

annenden istememiş sen annene soramazmısın demiş ben doğru okudum herkes de benim gibi anladı bundan dolayı itiyorsa seni hiç evlilik yoluna girme eş olmaz senden bu mantıkla.

çok garipsin ya.. sevgilisiniz siz. üstelik 6 yıl olmuş dile kolay! böyle şeylerin lafı mı olur... nolcak yani, adam zor durumda, annenden de isteyebilirsin gayet...

Sizin annenizle öyle bir ilişkiniz olabilir malesef benim yok ki zaten p
annenden istememiş sen annene soramazmısın demiş ben doğru okudum herkes de benim gibi anladı bundan dolayı itiyorsa seni hiç evlilik yoluna girme eş olmaz senden bu mantıkla.

Oda sizin düşünceniz.İyi geceler.

Cocuga kiyamadim, 6 yillik iliski, en yakini sensin, ve basi daralinca sana gelmis ve istedigi parada 300 tl...
Zaten annene gidip anne sevgilim icin para ver demiyeceksiniz, kendi adiniza alip borc olarak verecektiniz...
Ustelik calisan biri olsan da dese belki uzatmis derim ama su an sana para veren annen ve baban, ee bende yok deyince o da annenden aliver demis, ne var bunda...
Bir de yazik siz soguk soguk konusunca nasil hissetmiski kendini ozur dilemis...
Benim 6 yillik sevgilim ben borc para istedigimde benimle soguk soguk konusmaya baslayip, bana kendimi boyle hissettirse asil ben ondan sogurdum...

Bir erkeğin erkekliğini sevgilisinden borç istememek ya da eşinin maaşından sıfır beklentide olması gerekirse ek işi yapması ama asla karısının çalışmasını talep etmemesi ile ölçenlerle bir kadının kadınlığını ev işlerindeki becerisi ile ölçenler birbirini bulsa şu hayatta ne güzel olur.

Konuya gelince konu sahibi haksızsın anlamışsın zaten. Söylediğin rakam komik. Attığın trip anlamsız. Bazı bağlar için illa bir deftere imza gerekmez. 6 yıl sonunda insan artık 1 yıl çıkıp evlenmiş çiftlerden daha samimi olur. Yani 6 yılın hatrına yapılmayacak bir şeyi yapmışsın. Dua et de adam maddi anlamda toparlanınca bu günleri hatırlayıp bir ilişki tahliline gitmesin.

Kızlar soguk konusma dediysem o kadar da soguk bi konusma degil.Sonucta seni seviyorum dendide kapatıldı benim soguk konusmam o an bi kaç dakikaydı sonra bende tamam dedim kapattım konuyu.Yapılan yorumları görünce ona da pişman oldum zaten.

Ya anlamıyorum cidden borç isteyen erkeğe niye böyle bakılıyor..
Benim 2.5 yıllık bi ilişkim var ama ben ona derim milletten paara alma bana sor varsa var yoksa sanada banada yok.
Başkasından para alsa bendede o an para varsa bi güzel kızarım
Ama siz 6yıl dyorsunuz.
Biraz daha sakin olun.
Annenizde sevmez diye bişey olmaz bence hatta hoşunada gidebilir aranızdaki yardımlaşma.
Çünkü annenizde bilir durumların sıkışık olduğunda ne kadar zorlandığını insanın.
Sevgilinizde mahcup olmuştur ya.
Bence biaz daha iyimser yaklaşın

Canım senin komik dediğin rakam ögrenci bütcesi için degil.Zaten olsa dallanıp budaklanmazdı ki verirdim.

6 yıllık bir ilişkide istemesi cok normal ve cok zor durumda kalmasa istemez erkekler kendine yediremez yani. Bende sevgiliyken ondan değil kız arkadaşımdan alırdım borç lazım olduğunda. Bende yediremezdim çünkü.

Erkeğe biçilen toplumsal roller ve bu rollerden birine uymayan erkeğe değişen bakış açısına bir örnek. Teşekkürler örnek için.

Erkeğe biçilen toplumsal roller ve bu rollerden birine uymayan erkeğe değişen bakış açısına bir örnek. Teşekkürler. örnek için.

Ne demek ben tesekkür ederim.Allahım yarabbim.

Ben kendimi çocuğun yerine koydum da ne kadar utanç verici gerçekten. Hele bir erkek daha çok takar bu para konusunu. Ben borç istesem ve üstüne ondan özür dilesem bir daha asla ondan borç isteyemezdim. Onu geç, elinizde olmayabilir bu durumda gayet makul dille anlatabilirsiniz olmadığını. Annemden isteyemem durumu biliyorsun vs birçok şekilde idare edilebilirdi yani.

Her neyse zaten hatanızı anlamışsınız özür dilemeniz gerekir sevgilinizden, siz fark etmezsiniz ama eminim utanmıştır o bu durumdan.
İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…