- 5 Ağustos 2014
- 24
- 17
- 3
Canim suan evdeyim.Yani anneme para yolla dicek bi durumum yok.Okulda olsam tbki öyle bise uydurup isterdm ama kadinin dibindym biliyo yani bi ihtiycm olmadgni.
gezip tozarken parasını yerken iyi oluyor da işte zor zamanda destek olmak deyince kaçıyor bazıları :))
Su yaptıgınız yorum bilmiyorum cok ayıp ya ben kimsenin parasını yemiyorum ayrıca bir yere de kaçmıyorum.
davranışın bunu gösteriyor 300 lira istedi diye hemencecik soğumuşsun zor zamanında böylemi destek oluyorsun sevdiğine? :)
çok garipsin ya.. sevgilisiniz siz. üstelik 6 yıl olmuş dile kolay! böyle şeylerin lafı mı olur... nolcak yani, adam zor durumda, annenden de isteyebilirsin gayet...
annenden istememiş sen annene soramazmısın demiş ben doğru okudum herkes de benim gibi anladı bundan dolayı itiyorsa seni hiç evlilik yoluna girme eş olmaz senden bu mantıkla.
Bir erkeğin erkekliğini sevgilisinden borç istememek ya da eşinin maaşından sıfır beklentide olması gerekirse ek işi yapması ama asla karısının çalışmasını talep etmemesi ile ölçenlerle bir kadının kadınlığını ev işlerindeki becerisi ile ölçenler birbirini bulsa şu hayatta ne güzel olur.
Konuya gelince konu sahibi haksızsın anlamışsın zaten. Söylediğin rakam komik. Attığın trip anlamsız. Bazı bağlar için illa bir deftere imza gerekmez. 6 yıl sonunda insan artık 1 yıl çıkıp evlenmiş çiftlerden daha samimi olur. Yani 6 yılın hatrına yapılmayacak bir şeyi yapmışsın. Dua et de adam maddi anlamda toparlanınca bu günleri hatırlayıp bir ilişki tahliline gitmesin.
Erkeğe biçilen toplumsal roller ve bu rollerden birine uymayan erkeğe değişen bakış açısına bir örnek. Teşekkürler. örnek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?