Sevgilim benden fotograf istiyor

Psikolojik deli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
25
12
3
27
Arkadaşlar meraba. 18 yasındayım iki yıllık bir iliskim var sevgilim çok kıskanc ve ataerkil bi yapıya sahip bundan dolayi surekli tartisiyoruz bazen alttan almaya calissamda bi yere kadar. Suan ayrıyız birlikte oldugumuz donemlerde benden fotograf atmami istiyordu bende galerimde olanlari ona attim ama oyle degil diyerek sadece ona ozel bi fotograf cekilmemi soyledi ve bunuda genelde geceleri soyler. Kabul etmeyince kavga cikarir ısrarlı bi sekilde teklifini surdurur eger yapmassan bu iliskinin oluru yok gibi seyler soyler. Sizce ne yapmaliyim bana yol gosterin

Ataerkil bir yapı. Acılımını bir ogrenebilir miyim lutfen ??

"Arkadasları arasında o sekilde tanınmak ve bir takım sitelerde de boy boy fotograflarınızın yayınlanmasını istiyorsanız gonderiniz. " Neler neler duyuyoruz nice kızlaeın fotografları paylasıylıyor sagda solda.. Lutfen biraz gozunuzu acınız artık..

18 yasındasınız. Sevgili edinmeyi akıl edebilecek bir zekaya sahipseniz ozel fotograf gondermemeyi de akıl edebilmeniz gerekiyor. Gaflete dusmeyiniz sakın !

ne safsiniiniz yemin ederim .
kullandiriyorsunuz kendinizi kucucuk yasta . ...

Ataerkil bir yapı. Acılımını bir ogrenebilir miyim lutfen ??

Arkadasları arasında o sekilde tanınmak ve bir takım sitelerde de boy boy yayınlanmak istiyorsanız gonderiniz.
Siz ne anladınız anlamadım ama gondersem zaten suan bu konuyu sizlerle paylasmaz size en basindan boyle bi soru sormazdim ben sizden gonderip gondermeyecegim hakkinda oneri degil onu nasil duzeltebilirim hakkinda bilgi almak istedim.

suan ayrıyız zaten ama baska bi yolunu bulamaz miyim tek care bumu sizce?
Sence çıplak fotolar isteyip gondermeyince çıldıran bi insan ne kadar normal? Dünyada başka erkek mi kalmadı ayrılıp fotoları arkadaslarina gösterip adını çıkarmicaginin garantisi var mı. Ne biliyim böyle şeyler insanın başına sonradan bela olur ben olsam hemen ayrilirdim

Sevgilim benimle cinsel iliski yasamak istiyor, sevgilim benden ozel fotograf istiyor ve yapmamasam bana kızıyor aynı zamanda da beni terk edecegini soyluyor.

Bu tarz bir tutumla karsılastınız anda irtibatınızı yasamızdaki kisiyle derhal kesiniz.. Amac sevgi icerikli degil. Lutfen bunu idrak ediniz.

Duzeltemezsiniz. Anlamadıgınız konu bu.. Duzelmez o kisi.. Kaybetmekten ve yasamınızdan cıkarmaktan korkmayın.. Ataerkil denmez oylesine.. Yanlıs yerde yanlıs terim kullanmayınız cok rica ediyorum arkadasım.

Sevgilim benimle cinsel iliski yasamak istiyor, sevgilim benden ozel fotograf istiyor ve yapmamasam bana kızıyor aynı zamanda da beni terk edecegini soyluyor.

Bu tarz bir tutumla karsılastınız anda irtibatınızı yasamızdaki kisiyle derhal kesiniz.. Amac sevgi icerikli degil. Lutfen bunu idrak ediniz.
Haklısınız belkide

Duzeltemezsiniz. Anlamadıgınız konu bu.. Duzelmez o kisi.. Kaybetmekten ve yasamınızdan cıkarmaktan korkmayın.. Ataerkil denmez oylesine.. Yanlıs yerde yanlıs terim kullanmayınız cok rica ediyorum arkadasım.
Ben ataerkili o anlamda dememistim ya :)genelde her dedigininin yapilmasini ister kendisi. Konumuzla pek bi alakasi yok ama genel olarak oyledir gercekten.

Belki degil sevgili arkadasım dupeduz OYLe.. 18 yasındasınız ve eminim aklı basında bir genc kızsınız. İnanıyorum buna da.. Bir care aradıgınızı anlıyorum fakat nafile bir care arayısı icindesiniz. Burada size yorum yapan diger arkadaslarımda emin olun sizin uzulmemeniz adına yorumlar yapmakta.. İliskiniz oylesine olmayabilir kabul ediyorum ancak sizden talep edilen sey saglıklı degil.. Tek taraflı ve bencilce bir talep bu..

"Bana fotograf gonderdigine gore benden oncekilere de gondermistir veya gonderir" dusuncesi bile yeter de artar karsı taraf icin.. Ne olursa olsun fotograf gondermeyin ve net bir dille geri cevirin o talebi. Tek taraflı degil cift yonlu dusunerek haraket edin ve karar alın.

Ben 3 yıl sevgili nişanlı lik dönemi yaşadım hiç benden eşim özel foto istemedi .adam sapık bildiğin kardeşim ilerde arkadaşın dediği gibi o fotoları öyle bir kullanir ki pişman olursun geri dönüşün olmaz hatadan şimdi yol ver gitsin. kendine bir iyilik yap seni kalbiyle seven birine git ....g.tüyle sevene degil:duduk:

Belki degil sevgili arkadasım dupeduz OYLe.. 18 yasındasınız ve eminim aklı basında bir genc kızsınız. İnanıyorum buna da.. Bir care aradıgınızı anlıyorum fakat nafile bir care arayısı icindesiniz. Burada size yorum yapan diger arkadaslarımda emin olun sizin uzulmemeniz adına yorumlar yapmakta.. İliskiniz oylesine olmayabilir kabul ediyorum ancak sizden talep edilen sey saglıklı degil.. Tek taraflı ve bencilce bir talep bu..

"Bana fotograf gonderdigine gore benden oncekilere de gondermistir veya gonderir" dusuncesi bile yeter de artar karsı taraf icin.. Tek taraflı degil cift yonlu dusunerek haraket edin ve karar alın.
çok sagolun gercekten. Iliskim konusunda elestiriye acık degilim sanırım. Haklı oldugunuzu simdi daha iyi anlıyorum. Ama zaten istekleri sadece istek olarak kaldı yani istedigini alamadi bu saatten sonrada alamaz. Benim hatam sadece fazla guvenmek sanirim

Ben 3 yıl sevgili nişanlı lik dönemi yaşadım hiç benden eşim özel foto istemedi .adam sapık bildiğin kardeşim ilerde arkadaşın dediği gibi o fotoları öyle bir kullanir ki pişman olursun geri dönüşün olmaz hatadan şimdi yol ver gitsin. kendine bir iyilik yap seni kalbiyle seven birine git ....g.tüyle sevene degil:duduk:
Ahahaha güldürdünüz haklısınız. Tesekkurler

Back
X