Sadece yaş konusunda düşünceliyseniz bence çok fazla yaş farkı yok kafaya takılacak... Uyum da sağlıyorsanız neden sıkıntı olsun ki.Merhaba herkese,
5 yıl önce tanıştığım ama "merhaba"dan öteye gitmeyen bir arkadaşlığım olan ve ilçe değiştirdikten sonra irtibat kurmadığım biri vardı. Geçenlerde beni sosyal medyadan bulup unutmadığını ve görüşmek istediğini söyledi. Yalnızım, bir şans vermek istedim. Görüştük, çok iyi anlaştık devamı olsun diye karar verdik. Sonra öğrendim ki 32 yaşındaymış hiç evlenmemiş, ben 37 yaşındayım boşandım bir kızım var.
Sormak istediğim içinizde böyle bir ilişki yaşayan var mı? Nasıl davranmam gerek bilmiyorum. Belki de abartıyorumdur, mesajlarınızı esirgemeyin. Sevgiler
Saatlerce sohbet ettik ki günümüzde lüks bunu bulabilmek, iyi bir kariyeri kendine ait bir hayatı var.. Diğer yandan gelecekle ilgili plan yapmak için erken olsa da, evlilik düşünmediğini söyledi. Fikri değişir mi bilmem30lu yaşlarda artık yaş farkı sıkıntısı olmamalı diye düşünüyorum. önemli olan birbirine ayak uydurmak.
20li yaşlarda 2 yaş küçük erkek bile olgunluk mevzusunda sıkıntı çıkarırken 30lu yaşlarda öyle olmayacağını düşünüyorum.
olaya sadece yaş açısından değil gelecek açısından bakmalısın. uyumlu muyuz? birlikte mutlu muyuz vs. vs. vs.
Eğer yıllar öncesinde iş yerinde tanışmamış olsam yalnızlığıma rağmen yeni bir ilişki istemezdim. hiçbir şey olmazsa arkadaş olurz dedim. 7 yıl süren bir evlilik ve 3 yıl süren yıpratıcı bir ilişkinin ardından aslında ben de çok sorumluluk istemiyorum sanırım.O 20, sen 25 olsaydiniz, kesinlikle olmaz derdim. Ama 32 yasinda bir erkek, isi gücü yerinde ise, olabilir bence. Artik yasin pek önemi yok. Ama ciddi mi, degil mi, onu sen bilmelisin.. bir takim adimlar atmak istiyorumu, istemiyormu, onu cöz, yoksa üzülen sen olursun. Yanlizim diye hicbirseye de tamam deme, illa karsina cikar baska biri.
Görüşme isteme amacı ilk başta nasıl olduğum vs idi. Sonra telefonlaşmalar sıklaşmaya ve sohbet samimiyete döndü. Hiç böyle bir hayalim yokken birden bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Evlilik istemediğini imasını verdi ama. Benim de yakın zamanda böyle bir isteğim yok.Bence gorusme amacinin ne oldugunu iyi anlayin ve burada anlattiklarinizi onada anlatin sorun. Sonucta sorun olup olmayacagina bastan karar verin dahada baglanmadan bir oluruna bakarsiniz
Teşekkür ederim. Uzun bir süre kızımdan gizli görüşmeyi ve onları tanıştırmamayı düşünüyorum, ancak ciddileşirse ilişki o zaman.Birazdan biri gelip kadın erken çöker, erkek geç olgunlaşır demez umarım. Bu tip yorumlaraa acayip fitil oluyorum.
Sadece iyi tanıyın; sizin bir evladınız var; ne kadar düzgün ahlaklı, merhametli biri olduğuna emin olduktan sonra ciddi manada hayatınıza dahil edin.
5 yıl önceki ilk tanışmada biraz sohbetimiz olmuştu. Boşanmış olduğumu, kızımın olduğunu o zaman da biliyordu. Problem olsa irtibat kurmak istemezdi.bence kafalar uyuyorsa anlasabiliyorsaniz cok buyutulecek bir yas problemi yok arada.zaten ikinizde otuzlardasiniz erkeklerin o yaslarda daha olgun olmasi gereklidir diye dusunuyorum.oyle biriyse sorun yok.bence yastan once evlenip ayrilip olmanuzi sonradan problem edebilecek bir zihniyettemi, cocuklu olmaniza ve cocugunuza yaklasimi nasil bunlari gozlemleyin..
o biliyordu ama hiç sözü geçmemişti, ben küçük olduğunu sosyal medyada ekleyince hesap bilgilerinden öğrendimO biliyor mu yaş durumunu?
Eğer yıllar öncesinde iş yerinde tanışmamış olsam yalnızlığıma rağmen yeni bir ilişki istemezdim. hiçbir şey olmazsa arkadaş olurz dedim. 7 yıl süren bir evlilik ve 3 yıl süren yıpratıcı bir ilişkinin ardından aslında ben de çok sorumluluk istemiyorum sanırım.
Konuştuğum ve çözebildiğim kadarıyla maddi problemlerini çözmüş, kariyeri olan, aklı başında, vizyon sahibi ve çok okuyan biri. Öğretmen olduğum için bir sürü sınava tabii tuttum fark ettirmeden. Farkında olarak ya da olmayarak hepsini geçti.bi sıkıntı olmaması lazım aslında ama karşınızda nasıl biri bar biz bilemeyiz.
Ailenin tek oğlu ve bir dediği iki edilmemiş belli. Yine de destek olmazlar diye düşünüyorum, anne babasını o kadar seviyor ve sayıyor ki karşı çıkarlarsa beni seçmez.Karsinizda karakter olarak nasil biri var bilmiyorum, yani sizi tasiyabilir mi olgun mu bu onemli. Ailesinin de fikri onemli sonradan sıkıntı olmamasi adina.Önceden kadin erken cokuyor , erkeğin daha büyük olması lazim denirdi. Ama simdi kadinlar çok bakimli, fiziksel görüntüleri için emek harciyorlar dikkat ediyorlar bu yüzden görüntü olarak sıkıntı kalmiyor.
Teşekkürler.O bakış açısının gayet farkındayım. Emin olana kadar hevesi kendine kalır, arkadaşlık vs konusunda değil ama bu konuda netim.Yaş akilda degil baştadır olgunluktadır karakterdedir
Lakin ben, sahsen, bizzat tereddüt ederdim .Buna da sebep maalesef toplumdaki erkekusların boşanmış kadina olan bakiş açısı .umarım sizin açınızdan iyi olur
(hep açılar )
Aaa bu harika oldu, teşekkürler :))) Evliliğe henüz istekli değilim ama olsa güzel olur yani:)Ooo alırım bir dal
Sevgilinin küçük olması onemli değil benim eşimde benden 5 yaş küçük 10 yıldır birlikteyiz
Boşanmış ve bir kızın olduğunu biliyor mu belki o sorun olur ama yaş sıkıntı olmaz.
Çok haklısın kızım 12 yaşında çocukluktan çıkıyor yavaş yavaş. Hem gözündeki saygınlığım kaybolmasın diye hem de seninle aynı korkuları taşıdığım için uzun müddet tanştırmayı düşünmüyorumBence de yas sorun degil. Kadinlarin yasi yoktur.
Sorun olacak sey, senin bir kizin olmasi . Acik soyleyeyim su zamanda eve bir yabanci bir erkek getirmeden once bin kere dusunurdum. Belki cok iyi biri , cok guzel uvey babalik/abilik yapacak ama hep olumsuz ornekleri dusunuyorum eger ortada bir kiz cocugu varsa.
Anladım, bağlanmadan önce mutlaka konuşulmalı bu konu bence. Ona göre kendi yolunuza bakarsınız. Ama diğer yönlerden olgun biri anladığım kadarıyla. Sizi taşıyabilir. Yaş farkı da sıkıntı olmaz.Ailenin tek oğlu ve bir dediği iki edilmemiş belli. Yine de destek olmazlar diye düşünüyorum, anne babasını o kadar seviyor ve sayıyor ki karşı çıkarlarsa beni seçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?