Sevgilim benden küçük...

İki taraftan birinin yaşı küçük olmadıkça , yaş farkı önemli değil. Fazlada yaş farkı yok zaten.

İki taraftan birinin yaşı küçük olmadıkça , yaş farkı önemli değil. Fazlada yaş farkı yok zaten.

Sadece yaş konusunda düşünceliyseniz bence çok fazla yaş farkı yok kafaya takılacak... Uyum da sağlıyorsanız neden sıkıntı olsun ki.

Otuzlu yaşlardan sonra bence de yaş farkı çok önemli değil. Önemli olan olgunluk düzeyinin tutması. Yaş farkınız kabul edilebilir düzeyde diye düşünüyorum ama sizin çocuğunuzun olması ve onun en azından evliliği dahi yaşamamış olması potansiyel sorundur gözümde.

Saatlerce sohbet ettik ki günümüzde lüks bunu bulabilmek, iyi bir kariyeri kendine ait bir hayatı var.. Diğer yandan gelecekle ilgili plan yapmak için erken olsa da, evlilik düşünmediğini söyledi. Fikri değişir mi bilmem

Eğer yıllar öncesinde iş yerinde tanışmamış olsam yalnızlığıma rağmen yeni bir ilişki istemezdim. hiçbir şey olmazsa arkadaş olurz dedim. 7 yıl süren bir evlilik ve 3 yıl süren yıpratıcı bir ilişkinin ardından aslında ben de çok sorumluluk istemiyorum sanırım.

Bence gorusme amacinin ne oldugunu iyi anlayin ve burada anlattiklarinizi onada anlatin sorun. Sonucta sorun olup olmayacagina bastan karar verin dahada baglanmadan bir oluruna bakarsiniz
Görüşme isteme amacı ilk başta nasıl olduğum vs idi. Sonra telefonlaşmalar sıklaşmaya ve sohbet samimiyete döndü. Hiç böyle bir hayalim yokken birden bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Evlilik istemediğini imasını verdi ama. Benim de yakın zamanda böyle bir isteğim yok.

Teşekkür ederim. Uzun bir süre kızımdan gizli görüşmeyi ve onları tanıştırmamayı düşünüyorum, ancak ciddileşirse ilişki o zaman.

5 yıl önceki ilk tanışmada biraz sohbetimiz olmuştu. Boşanmış olduğumu, kızımın olduğunu o zaman da biliyordu. Problem olsa irtibat kurmak istemezdi.

Cocugun oldugu icin, karar verirken daha fazla düsünmelisin bence. Kendimizi kandirmayalim, türk kadinlari öyle arkadasca takilalim olaylarini beceremiyorlar, cabuk baglanip sonra karsilik göremeyince, ortalik karisiyor. Bir adam bastan evlilik düsünmüyorum diyorsa, emin ol, o fikri net'dir, degismez.

Bence kendine daha uygun birini bul. Yasin daha genc, daha ciddi anlamda sana istedigini veren olur illaki.

bi sıkıntı olmaması lazım aslında ama karşınızda nasıl biri bar biz bilemeyiz.
Konuştuğum ve çözebildiğim kadarıyla maddi problemlerini çözmüş, kariyeri olan, aklı başında, vizyon sahibi ve çok okuyan biri. Öğretmen olduğum için bir sürü sınava tabii tuttum fark ettirmeden. Farkında olarak ya da olmayarak hepsini geçti.

Ailenin tek oğlu ve bir dediği iki edilmemiş belli. Yine de destek olmazlar diye düşünüyorum, anne babasını o kadar seviyor ve sayıyor ki karşı çıkarlarsa beni seçmez.

Reactions: Rkb
Teşekkürler.O bakış açısının gayet farkındayım. Emin olana kadar hevesi kendine kalır, arkadaşlık vs konusunda değil ama bu konuda netim.

Aaa bu harika oldu, teşekkürler :))) Evliliğe henüz istekli değilim ama olsa güzel olur yani:)

Çok haklısın kızım 12 yaşında çocukluktan çıkıyor yavaş yavaş. Hem gözündeki saygınlığım kaybolmasın diye hem de seninle aynı korkuları taşıdığım için uzun müddet tanştırmayı düşünmüyorum

Ailenin tek oğlu ve bir dediği iki edilmemiş belli. Yine de destek olmazlar diye düşünüyorum, anne babasını o kadar seviyor ve sayıyor ki karşı çıkarlarsa beni seçmez.
Anladım, bağlanmadan önce mutlaka konuşulmalı bu konu bence. Ona göre kendi yolunuza bakarsınız. Ama diğer yönlerden olgun biri anladığım kadarıyla. Sizi taşıyabilir. Yaş farkı da sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…