Çok doğru. Ama ciddi ilişki beklentim olsa da evlilik istemiyorum.Otuzlu yaşlardan sonra bence de yaş farkı çok önemli değil. Önemli olan olgunluk düzeyinin tutması. Yaş farkınız kabul edilebilir düzeyde diye düşünüyorum ama sizin çocuğunuzun olması ve onun en azından evliliği dahi yaşamamış olması potansiyel sorundur gözümde.
Çok haklısın. Ben de yakın zamanda evlilik istemediğim için cazip geldi öyle bir takıntısının olmaması.Cocugun oldugu icin, karar verirken daha fazla düsünmelisin bence. Kendimizi kandirmayalim, türk kadinlari öyle arkadasca takilalim olaylarini beceremiyorlar, cabuk baglanip sonra karsilik göremeyince, ortalik karisiyor. Bir adam bastan evlilik düsünmüyorum diyorsa, emin ol, o fikri net'dir, degismez.
Bence kendine daha uygun birini bul. Yasin daha genc, daha ciddi anlamda sana istedigini veren olur illaki.
Kadın erken çöker lafından nefret ediyorum. 2017 yılındayız. Çökme devri 20 sene öncesinde kaldı. Kadınlar erkeklerin aksine, şarap gibiler bence. Olgunlaştıkça sanki ayrı bir enerji, ayrı bir gençlik geliyor onlara. E çocuk değil bu insanlar saatlerce hoplayıp zıplayacak, oradan oraya koşturacak halleri de yok. Erken çöker, çabuk yorulur lafları boş yani. Yaşanmışlık konusu var mesela o bambaşka ama, 25 yaşında olup 50 yaşında insanın yaşamadığını yaşayanlar var, o ayrı.Birazdan biri gelip kadın erken çöker, erkek geç olgunlaşır demez umarım. Bu tip yorumlaraa acayip fitil oluyorum.
Sadece iyi tanıyın; sizin bir evladınız var; ne kadar düzgün ahlaklı, merhametli biri olduğuna emin olduktan sonra ciddi manada hayatınıza dahil edin.
Seninde evlenmek degilse niyetin eger baglanmam diyorsan karsilikli iyi ve kaliteli zaman gecirmeye bakin o halde. Ama asik olurum baglanirim derseniz bence baslamayinGörüşme isteme amacı ilk başta nasıl olduğum vs idi. Sonra telefonlaşmalar sıklaşmaya ve sohbet samimiyete döndü. Hiç böyle bir hayalim yokken birden bir ilişkinin içinde buldum kendimi. Evlilik istemediğini imasını verdi ama. Benim de yakın zamanda böyle bir isteğim yok.
Yazın il dışı tayin düşünüyorum, ne kadar bağlanılırsa artık.. Zaten ayrı yakalarda yaşıyoruz, haftada bir belki 15 günde iyi vakit geçirebiliriz. TeşekkürlerSeninde evlenmek degilse niyetin eger baglanmam diyorsan karsilikli iyi ve kaliteli zaman gecirmeye bakin o halde. Ama asik olurum baglanirim derseniz bence baslamayin
Allah mutluluğunuzu daim etsin, teşekkürler:)Benim kocam benden 4 yaş küçük geçen hafta 8. Yılımızı kutladık...
Keyfini çıkar
Saatlerce sohbet ettik ki günümüzde lüks bunu bulabilmek, iyi bir kariyeri kendine ait bir hayatı var.. Diğer yandan gelecekle ilgili plan yapmak için erken olsa da, evlilik düşünmediğini söyledi. Fikri değişir mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?