Sevgilim benden küçük...

Olsun, zengin olursunuz işte..
Yani öyle derler..
Başlığa göre yorum yaptım..

Çok doğru. Ama ciddi ilişki beklentim olsa da evlilik istemiyorum.

Çok haklısın. Ben de yakın zamanda evlilik istemediğim için cazip geldi öyle bir takıntısının olmaması.

Kadın erken çöker lafından nefret ediyorum. 2017 yılındayız. Çökme devri 20 sene öncesinde kaldı. Kadınlar erkeklerin aksine, şarap gibiler bence. Olgunlaştıkça sanki ayrı bir enerji, ayrı bir gençlik geliyor onlara. E çocuk değil bu insanlar saatlerce hoplayıp zıplayacak, oradan oraya koşturacak halleri de yok. Erken çöker, çabuk yorulur lafları boş yani. Yaşanmışlık konusu var mesela o bambaşka ama, 25 yaşında olup 50 yaşında insanın yaşamadığını yaşayanlar var, o ayrı.

Ben onun yasinsan çok 3 - 5 sene sonra artık kızımın büyüme caglarni düsünürdüm...bilmem anlatabildmmi

Seninde evlenmek degilse niyetin eger baglanmam diyorsan karsilikli iyi ve kaliteli zaman gecirmeye bakin o halde. Ama asik olurum baglanirim derseniz bence baslamayin

Seninde evlenmek degilse niyetin eger baglanmam diyorsan karsilikli iyi ve kaliteli zaman gecirmeye bakin o halde. Ama asik olurum baglanirim derseniz bence baslamayin
Yazın il dışı tayin düşünüyorum, ne kadar bağlanılırsa artık.. Zaten ayrı yakalarda yaşıyoruz, haftada bir belki 15 günde iyi vakit geçirebiliriz. Teşekkürler

Benim kocam benden 4 yaş küçük geçen hafta 8. Yılımızı kutladık...

Keyfini çıkar

Olabilir tabi ki neden olmasin. Yeter ki her anlamda uyuşun, anlaşın. onemli olan bu, yaş ne ki. Cocugu da yaşini da bilerek aramistir sonucta

Sizin durumda olup evlenen bir çift tanıyorum :) yalnız kız babadaydı.

Şu an erken ama sen evlilik dusunuyorsan ileride, o hic düşünmuyorsa olmaz ki. şimdiden emin ol bence kesinlikle isteyip istemedigine. Yoksa ileride baştan biliyordun diyecek. Ömür boyu sevgili mi olacaksiniz

Benim sevgilim benden bir bucuk yas kucuk mesela.. ben evlenip bosandim ama o hic evlenmemis.. benim cocugum yok.. sevgilim acik acik soyledi ilk baslarda eger cocugun olsaydi zor olurdu bizim icin, belki onun sorumlulugunu alamazdim dedi.. ama sizin yasiniz olgun karsinizdaki insanin yasida olgun.. bir sans verin derim..

Yaş mesele değil de, evlilik düşünmediğini söylemesi beni rahatsız etti. Elbette erken ancak şöyle bir durum var..

Şimdi düşünmediğini söyledi nasılsa içi rahat etti. İlişkiniz ilerledikçe ve siz ona bağlandığınızda ayrılıp gitme ihtimali de var. Bir şey deseniz, ben söylemiştim diyecektir. Sorumluluğu baştan almamış, siz de ok diyerek kabul etmiş oluyorsunuz (sessiz iletişim)

Amacı önemli. Keyifli bir sohbetten ibaret olmayacağı kesin

Centilmen bir erkek olsaydı, sizin boşanmanız nedeniyle yanlış anlaşılmamak adına ciddi düşündüğünü söylerdi (yürür yürümez ayrı konu. Onu Zaman gösterecek her koşulda zaten)

Bu arada ben de eşimden 4 yaş büyüğüm ve gayet mutluyuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış.
Her açıdan yanlış eksik başlayan bir ilişki. Erkek daha olgun daha çok yaşamış tecrübe edinmiş taraf olmalı.Yoksa kadın erkeğin yerine geçerse annesinden ablasından farknız kalmaz. Ayrıca erkeğin doğası genç kadın isteğidir, bu isteklerine eşleri daha küçük olmasına rağmen arada yenik düşüyorlarsa siz zaten bu konuda baştan kaybetmiş olursunuz. Tarihe bakın, bilime bakın, psikolojie bakın. Bu konuda birlik vardır.

Etrafımda kendisinden büyük bayanlarla takılanlar var, biz gülüp sorduğumuzda neden diye.Asla evlilik düşünmediklerini,kendilerinden büyük bayanlarla sadece cinsel açıdan tecrübeli oldukları için takıldıklarını işe tamamen cinsel açıdan baktıklarını söylerler.Sevmeye gelince erkek adam gene doğasını yaşar =)

benim sevgilim benden 6 yas kücük, yas konusunu dert ertmeyin bence
neler neler var bi iliskide 3-5 yastan daha önemli olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…