sevgilim beni 1 aydır aramıyor, sizce yine de evlenir miyiz?

valla burdaki herkes gayet ciddide
senin istediğin cevplar verilmio diyemidir nedir
takmıyorusun pek.

ben de fkrimi söyliyim 1 aydır aramayan adamdan nişanlı olmaz
evlenicelecek adam hayalleri hiç mi hiç kurulmaz
çokdan terkedilmişsiniz
hala üstünde düşünmenizi gerektirecek bir durum yok bence
ya arayın sn noktayı siz koyun
yada hiç konuşmayın ama evlilik hayalini de unutun
yoksa hayal aleminde yaşar durursunuz
bir gün de sevgili nişanlınızın çocuğu olmuş diye bile duyarsınız
benden demesi

evlenirsiniz canım ya 1 ay aramadı diye evlilik planlarınız ertelenmez belki bir işi vardır belki uykuya dalmıstır 1 ay çok bir süre değil ki 4 hafta, 30 gün , 720 saat her ilişkide olur böyle şeyler sıkma canını sen hazırlıklarına devam et

cevap tatmin ettimi konu sahibi
:umursamaz:

valla ne kadar olgun bir insanmışsın hayret ettim doğrusu bu kadar olgunluk sizden başkasına nasip olmamıştır heralde yaşıtlarınızın olgunluk payı hep siz silip süpürmüşsünüz sanırsam.

al bacım çeyiz al gelinlik al hatta evini bile tut sen geç bile kalmışsın 1 ay boyunca

1 aydır aramıyorsa mesajına da cevap vermediyse senden sıkılmış vee bence başkasıyla hayallere dalmıştır bile üzgünüm alsanaalsanasmile

bende diyorum ne zamandır patiska kolonya losap üçü bir aradasından ses çıkmıyor hosgeldin canım tekrardan aramıza e ama bişiler yaz bak arkadaslar yorum yapmıs

bu siteyle maytap geçenler, sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bak hande yener bile ne demiş: sensiz geçen bu 10.gün vakit doldu sonuncu gün :) sen 30 gündür bekliyormuşsun.-tatlicadiarzu-

......şuan sevgili olmadığınız kesin ...böyle oluncada evlenmeniz olanak dışı gibi görünüyor ....seni ararıp sormayan adam senle niye evlensin? yani hala evlenirmiyiz demen çok garip ?

arkadaşım sen şakamı yapıyorsun yoksa ciddimisin. ortada bir ilişkimi kalmışki evlenmekten bahsediyorsun.

you know böyle hastalr olmasa
bize eğlence nerden çıkcak anacım
boşver abla keyfine bak çak ozaman çak çak çakkaydirigubbakcemile5

oksijen miktarın azalmış senin
çık biraz temiz hava al açılırsınsempatiksalakcinni

you know böyle hastalr olmasa
bize eğlence nerden çıkcak anacım
boşver abla keyfine bak çak ozaman çak çak çakkaydirigubbakcemile5

yazık ne diyelim dünde alttan baktı baktı sadece 2 defa cevap verdi ondada biri seviyorduk evlenecektik 2. çeyiz alayımmı:umursamaz:

Back
X