- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- 53
- Konu Sahibi blankspace1
-
Sevgiline sor bakalım
Aşık mısın nesin yazarken aşkım yazmış olabilir mı malum telefon klavyeleri kendi kendine değiştirebiliyor kelimeleri ... ?
Aldatiyor olsa da alenen yapacak hâli yoktur herhalde dimi canım ? Bende merak ettim şimdi cevabı ne olacakbilmiyorum ama şuan cidden çok moralim bozuldu. belki de bizim sevgili olduğumuzu bilmiyordur. sevgilime wpden yazdım bakalım ne diyecek
Sevgilin göstere göstere seni aldatmıyordur herhalde , yaşça büyük ablası , yengesi falan olmasın
Aldatiyor olsa da alenen yapacak hâli yoktur herhalde dimi canım ? Bende merak ettim şimdi cevabı ne olacak
Bu yapılan kimsenin hoşuna gitmez ... Sevgilisi olsun veya olmasın bu tarz kelimelerle kaba tabirle "yürümeye" çalışmak da çok çirkin bişey .. hoşlanıyorsan çıkar söylersn bu kadar basit ... Sen önce bı sevgilinden cevap bekle bakalım ne diyecekhaklısınız o da var. böyle kızlara da sinir oluyorum, bi insan sevgilisi olan bi insana niye öyle yorum yapar ki? yarın obür gün kendi sevgilisine aynı şey yazılsa hoşuna gider mi acaba
Birbirine aşkım diyen, çok yakışıklısın çok güzelsin diye kalpli kalpli yorumlar yapan arkadaşlar olabiliyor. Benim aklıma ilk bu geldi ama sevgilinizin bu kadar yakın olduğu bir arkadaşı olsa elbet ismini duymuş olurdunuz, değil mi?
Kuzeni falan olmasın?
Bu yapılan kimsenin hoşuna gitmez ... Sevgilisi olsun veya olmasın bu tarz kelimelerle kaba tabirle "yürümeye" çalışmak da çok çirkin bişey .. hoşlanıyorsan çıkar söylersn bu kadar basit ... Sen önce bı sevgilinden cevap bekle bakalım ne diyecek
Sevgilin de evet mi diycek sana :)
Maalesef o güzelim sözcük herkese söylenir olmuş ... Güzel cümleler özel insanlara söylenmeli ... Kız arkadaşı olabilir de aşkım tatlım gibi cümleleri bir zahmet başka yerlerde kullansınlar sevilecek bı ton sokakta yaşayan hayvanlar var gitsinler onlara söylesinleraynen öyle ona kim olduğunu sorayım da önce. kız arkadaşlarının olmasına bir şey demiyorum ama aşkım nedir ya
Facebooktan vsden de baksana canım, belki kuzenidir cidden.
Maalesef o güzelim sözcük herkese söylenir olmuş ... Güzel cümleler özel insanlara söylenmeli ... Kız arkadaşı olabilir de aşkım tatlım gibi cümleleri bir zahmet başka yerlerde kullansınlar sevilecek bı ton sokakta yaşayan hayvanlar var gitsinler onlara söylesinler
Sevgilime sordum dedin yaderken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?