Yok diyor her seferinde yaBaşkası var seni kenarda tutuyorum mu diyecekti...
Tabii ki yok diyecek
bitsinde demiyor bende yoluma bakayım ama böyle belirsizlik oluncada aklım onda kalıyor napacağımı şaşırdım benAdam sizi sevmiyor.
Atamayin. Kacan kovalanir.
Siz pesinden koştukca kendini bir sey zann edecek ...
Bitsin demiyor bende soğudum iyice ondan zaten sadece düzelsin diye çabaladım biraz demekki olmucak boşuna uğraşıyorumNeden bu kadar uğraş? Adam istemiyor belli de ediyor. Boşver salla gitsinnnn kimse senden değerli değil
Sizi yedekte tutuyor.Yok diyor her seferinde ya
bitsinde demiyor bende yoluma bakayım ama böyle belirsizlik oluncada aklım onda kalıyor napacağımı şaşırdım ben
bunu daha önce baska bir konuda daha yazdım. Arkadaşlar ; erkekler kafam dağınık , psikolojik sorunlarım var diyorsa yalandır! Ayrıca sizinle ilgilenmiyorsa ilgilendiği başka biri vardır buda net benceSevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar
AY ne psikolojisi ya konuşmak istemiyo iste seninle direk söyleyemiyo demek ki psikolojim kötü demişSevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar
Şimdi ayrıldıkAY ne psikolojisi ya konuşmak istemiyo iste seninle direk söyleyemiyo demek ki psikolojim kötü demiş
Sende hala bekliyon bunu
Bırak ya şimdiye başka bi hayatın olmuştu bile
bu salağı bekleyene kadar
hiç üzülme diger türlü belirsizlik daha kötü senin için böylesi daha iyi bence zaten ayrı gibiymişsiniz kendine yeni bi yol çizŞimdi ayrıldık
Şimdi ayrıldık kimse yok diyor yemin ediyor neyse önemi kalmadı artıkbunu daha önce baska bir konuda daha yazdım. Arkadaşlar ; erkekler kafam dağınık , psikolojik sorunlarım var diyorsa yalandır! Ayrıca sizinle ilgilenmiyorsa ilgilendiği başka biri vardır buda net bence
Allah aşkına ne milletin nazını çekiyorsun kocan mi boşver gitsin problemleri var madem seni de ortak istemiyor zaten olma da bırak ne hali varsa görsün ayrıca ortak sen değilsen kim bir de burdan düşün... Kişi madem problemli en azından anlatacağı birini ister demi yanında bırak cnm uğraşmayın böyleleriyle sonra koca sıfatını alıyorlar buraya konu aciyoruzzzSevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar
Aynen biraz içim rahatladı daha ne kadar bekliycem dedim bana değer ilgi göstermeyen biriyle devam edemem dedimhiç üzülme diger türlü belirsizlik daha kötü senin için böylesi daha iyi bence zaten ayrı gibiymişsiniz kendine yeni bi yol çiz
Az önce konuştum ve ayrıldık içim rahat etti belirsizlik daha kötü tekrar sordum yemin ediyo yok diyor kimseyi istemiyorum diyorYedektesiniz. Ugrasmayin zaman kaybetmeyin. Kimse icin degmez.
Sevgilim diyorum ama sevgili gibide değiliz. Kısaca anlatayım bana bi ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım çok sıktım onu . Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım bunaldım soğudum davranışlarından dedi. O arada arkadaşının sevgilisi bununda arkadaşıymış kız bunu arıyormuş o kız yüzündende tartıştık. Neyse sonra madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Güzelce konuştum aklımda ne var ne yok. bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Sıradan bir arkadaşıymışım gibi davranıyordu. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbirşey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkasımı var diye kaçkere sordum yok diyor. aldatılıyomuşum gibi hissediyorum neden o zaman böyle hissediyorum dedim konuştuğum kız bile yok diyor ben öyle biri değilim biliyosun dedi. Ona güveniyorum ama güvenemiyorumda. kafamı toparlayana kadar konuşalım normal dedi. Bende ne zaman düzelir diyorum bilmiyorum diyor. Oluruna bırakalım dedi beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor ya diyorum gerçektende psikolojisi bozuksa bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?