Sevgilim beni aldatıyormu sizce

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Bana bir ara birden ilgisizleşti soğuk davranıyordu şüphelenmeye başlamıştım. Her soru sorduğumda geçiştirip duruyordu. senden sıkıldım soğudum dedi. Madem benden sıkıldın ayrılmayı teklif ettim oda bana zaman ver kafamı toparlayım psikolojik olarak sorunlarım var dedi bende kabul ettim 2 ay hiç konuşmadık. Daha ne kadar bekleyecektim. Sonra ben yazdım ona. düzelmiştir diye sandım ama yine aynıydı. Bana hala ilgisiz mesajlarıma geç cevap veriyor telefona bakmıyor. Biz neyiz diyorum adını koyalım diyorum bilmiyorum diyor .ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi hiçbir şey yapasım gelmiyor diyor ne istediğimi bilmiyorum diyor. Başkası mı var diye kaç kere sordum yok diyor. Ona güvenemiyorum. beynim patlıyor artık ben napıcam belirsizlik bitiriyor beni. Bana net konuşmuyor bekle diyorum diğer taraftan ya başkasını buldu beni oyalıyor yedekte tutuyor diye içim içimi yiyor sizce napayım kızlar

Son düzenleme:
Başkası var seni kenarda tutuyorum mu diyecekti...

Tabii ki yok diyecek
Yok diyor her seferinde ya
Adam sizi sevmiyor.
Atamayin. Kacan kovalanir.
Siz pesinden koştukca kendini bir sey zann edecek ...
bitsinde demiyor bende yoluma bakayım ama böyle belirsizlik oluncada aklım onda kalıyor napacağımı şaşırdım ben

Aklın kalmasın biri var veya yok bunu bilemezsin ama seninle yeterince ilgilenmiyor değer vermiyor görüşme bence

bunu daha önce baska bir konuda daha yazdım. Arkadaşlar ; erkekler kafam dağınık , psikolojik sorunlarım var diyorsa yalandır! Ayrıca sizinle ilgilenmiyorsa ilgilendiği başka biri vardır buda net bence

AY ne psikolojisi ya konuşmak istemiyo iste seninle direk söyleyemiyo demek ki psikolojim kötü demiş
Sende hala bekliyon bunu
Bırak ya şimdiye başka bi hayatın olmuştu bile
bu salağı bekleyene kadar

AY ne psikolojisi ya konuşmak istemiyo iste seninle direk söyleyemiyo demek ki psikolojim kötü demiş
Sende hala bekliyon bunu
Bırak ya şimdiye başka bi hayatın olmuştu bile
bu salağı bekleyene kadar
Şimdi ayrıldık

bunu daha önce baska bir konuda daha yazdım. Arkadaşlar ; erkekler kafam dağınık , psikolojik sorunlarım var diyorsa yalandır! Ayrıca sizinle ilgilenmiyorsa ilgilendiği başka biri vardır buda net bence
Şimdi ayrıldık kimse yok diyor yemin ediyor neyse önemi kalmadı artık

Allah aşkına ne milletin nazını çekiyorsun kocan mi boşver gitsin problemleri var madem seni de ortak istemiyor zaten olma da bırak ne hali varsa görsün ayrıca ortak sen değilsen kim bir de burdan düşün... Kişi madem problemli en azından anlatacağı birini ister demi yanında bırak cnm uğraşmayın böyleleriyle sonra koca sıfatını alıyorlar buraya konu aciyoruzzz

hiç üzülme diger türlü belirsizlik daha kötü senin için böylesi daha iyi bence zaten ayrı gibiymişsiniz kendine yeni bi yol çiz
Aynen biraz içim rahatladı daha ne kadar bekliycem dedim bana değer ilgi göstermeyen biriyle devam edemem dedim

2 ay çok uzun bir zaman ve sonrasında yine o yazmamış. İlgisizliği de devam etmiş ve sizden soğudunu da zaten belirtmiş başta. Başkası var mı bilemem ama bence de ayrılmanız iyi olmuş. Tamamen kaybettiğini anlasın sizi oyuncak değilsiniz elinin altında en azından bunu görmüş oldu. Kendinize saygınızı anlamış oldu.

Aldatılıyormuş gibi hissediyorum demişsiniz de aldatılmanız için öncesinde bir birlikteliğiniz olması lazım siz bu adamla bir ilişki içinde olduğunuza inanıyor musunuz? Yoğun hisleriniz nedeniyle malesef aklı selim düşünemiyorsunuz bence, dilerim bu konu aydınlanmanıza vesile olur da önünüze bakarsınız. Sevgiler.

Eee, daha ne desin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…