Sevgilim beni aldatıyormu sizce

Ayrıldık bitti ne yaparsa yapsın şimdi

Aklı başkasında olmasa bile fazla ilgiden bunalmış. Erkekler kendilerine aşık olunmasından çok, aşık oldukları kişileri isterler, uğraşmak isterler, çözmek isterler. Biz neyiz, adını koyalım, kimle konuşuyosun gibi cümleler, daha ortada bişey yokken bi kızdan kıskanıp kavga etmeler erkeklerde "nası bi ateşin içine düşüyorum ben yarabbim" korkusu yaratır ve ufak ufak uzarlar.

Veda konuşması yapmanı bile hak edecek kadar önemli biri de değilmiş ayrıca senin hayatında, sessiz sedasız gitsen daha havalı olurmuş. Gerçekten kendini bişey sanan en nefret ettiğim gereksiz tiplerden.

Bu sebeple şu an için en güzeli bu arkadaşı hiç var olmamış gibi yok sayıp, yeni hoşlandığın kişide aynı hareketleri yapmaman lazım, hepimiz böyle böyle olgunlaştık

Haklısın ama kırmadan ayrılmak istedim ymzaten ilişki ilişki değildi neyse artık üzülmeye değmez

Haklısın ama kırmadan ayrılmak istedim ymzaten ilişki ilişki değildi neyse artık üzülmeye değmez

O seni yeterince kırmış zaten, bitsin deme cesareti bile gösterememiş, bu kadar ince olma bidaha boşver, böyle birisi kırılmaz çünkü aksine oh be der, kırılacaksa da kırılsın ayrıca seni düşünmeyeni sen niye düşünesin?

Bak asıl sessiz sedasız gitme evren o 2 aylık süreçti. O sırada "yazar belki" diye beklemeyip tam olarak önüne bakman gerekirdi. Seven, seni isteyen insan bahaneler aramaz, hele hele 2 ay asla boş bırakmaz başkasıyla görüşürsün diye. O yüzden salla gitsin böylelerini, hiiiiç değmez. Sadece vakit kaybı.

İyi geceler diliyorum, bu gece bi ilişki bitmiş gibi üzülerek değil de, üzerinden bi yük atmış gibi rahatlayarak uyu

Teşekkür ederim❤

Bitsin demiyorsa siz deyin.
Ne nisanlisin ne evli.. üstelik çocuğun da yok.
Niye çekiyorsun ki? Seninle ilgilenmeyen adamı.

Sizi istemeyen birine gereğinden fazla değer vermişsıniz. Erkeklerin cebte dursun mantığı. Sizinle sevgili olmak istemiyor ama şu an sevgilisi de yok zaman geçiriyor. Siz aradıkça konuşan birinden hayır gelmez zaten. Biriyle beraber olsa , sizi aldatmiş bile sayilmaz. Zaten sevgili değilsiniz ki. Zamanınızı harcayip, kalbinizi yormayın.

Evet çok haklısınız bende öyle düşünmüştüm adı koyulmamış öylesine konuşuyor gibiydik istemiyosan istemiyorum de dedim kimseyi istemiyorum dedi ayrıldık zaten böylesi daha iyi oldu

Ceptesin malesef. Baksana sana 2 ay yazmayan başkasına yazmis olabilir mi? Asla arama sorma konuşma. Cok basit. Seni aramazsa başkasını arar. Seni sevmiyorsa ilgilenmiyorsa başkasıyla ilgilenir. Değmez bunun icin

Ya ben pek güvenmıyorum acıkcası her zaman herseyın en kötüsünü düsünürüm. Kafa toplama nedir yani pskolojim bozuk felan? Hayırdır regl mi olcakmıs. Bu kafa toplama muhabbeti arasında acaba baska biriyle mi görüsüyorda olmazsa diyede sizide elden bırakmak istemıyor felan filan.. yani siz eğer garip bir durum seziyorsanız emin olun ki vardır.

Canım yaşın çok küçük gibi geldi bana kaç yaşındasın? Yıllar önce erkek arkadaşım da böyle bahanelerle beni oyalıyor ne ayrılıyor ne tamamen hayatına alıyordu sonuç başkasıyla olduğunu öğrendim bu bahanelere asla kanmayın sizin sevdiğinizi bildiği için yedekte tutuyor...

Biri var ya da şu anlık biri yok farketmez..ama görünen şu ki seni sevmiyor, aradığını bulana kadar yedektesin. Belki konuşabiliyorsunuz muhabbetiniz iyi ama sana karşı arkadaşlıktan fazlası yok. O yüzden de adını koymak istemiyor.

Kalp kalbe her zaman karşı olmuyor canım, bu yüzden bence adam adını bile koymak konusunda geri çekiliyorken.. Sen de daha fazla ısrar etme, kapat bu defteri. Bir şeyler yeşerecek olsaydı adamda bu zamana kadar olurdu. Yoluna sevgimin kıymetini bilecek insanlar çıksın inşallah..

Bende öyle düşündüm şüphelendim şüphelerimide ona anlattım konuştuğum kimse yok diyor kimseyi istemiyorum dedi hep soruyorum bana dürüst ol birseymi oldu diyorum benden birsey saklıyor gibisin diyorum saklamiyorumki diyor başkasımı var diyorum yok diyor yemin ediyor olsa söylerdim diyor. Ayrıldık sonunda daha ne kadar bekliycem net bisey demiyor belirsizlik canımı sıktı konuştum ayrıldık

Ona güveniyordum ama tam guvenemiyordumda bana başkası yok diyor her sorduğumda ama var yani saklıyor neyse artık ayrıldık istediğini yapabilir

Evet haklısınız sevgisi bitmiş bana karşı yoksa böyle davranirmiydi. dün konuştum ve Ayrıldık hakkimizda hayırlısı olsun

yedekte tutuyo işte tam yolu da göstermiyor çok boşşta kalırsa lazım olursun diye. yapma bunu kendine

Yedeksin yedek böyle bi adamın peşinden koşmaya devam mı ediceksin sal ipini zaten senin değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…