- 18 Şubat 2017
- 732
- 490
- 103
Kimse yok diyor yemin ediyor aslında öyle biri de değil guveniyorumda guvenemiyorumda kimseyi istemiyorum diyor. Psikolojisi ıyi değilmişBaşkası var ama onla da daha tam olmamışlar, seni de yedekte tutuyor işte.
Bende öyle düşündüm sürekli sordum ilgilendigim görüştüğüm hoşlandığım kimse yok diyor yemin ediyor olsa söylerdim şimdiye dedi. Aslında öyle biride değil ona guveniyorumda iste tam olarak guvenemiyorumda. Psikolojim bozuk dedi . Oluruna bırakalım dedi bende o ara ne olacağını kestiremedigimden belirsizlik istemedim ayrıldık yanlış mi yaptımBaşkası var ama onla da daha tam olmamışlar, seni de yedekte tutuyor işte.
Hiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi salmış gibiyim diyor ne istedigini bilmiyormus 2 ay verdim sana düzelme yok dedim toparlayamadım demekki ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi. Oluruna bırakalım dedi bende ilk başta kabul ettim ama belirsizlikle kötü maalesef ayrıldık yanlismi yaptımAllah aşkına ne milletin nazını çekiyorsun kocan mi boşver gitsin problemleri var madem seni de ortak istemiyor zaten olma da bırak ne hali varsa görsün ayrıca ortak sen değilsen kim bir de burdan düşün... Kişi madem problemli en azından anlatacağı birini ister demi yanında bırak cnm uğraşmayın böyleleriyle sonra koca sıfatını alıyorlar buraya konu aciyoruzzz
Hiçbir şey yapasım gelmiyor kendimi salmış gibiyim diyor ne istedigini bilmiyormus 2 ay verdim sana düzelme yok dedim toparlayamadım demekki ilişkiye hazır hissetmiyorum dedi. Oluruna bırakalım dedi bende ilk başta kabul ettim ama belirsizlikle kötü maalesef ayrıldık yanlismi yaptım2 ay çok uzun bir zaman ve sonrasında yine o yazmamış. İlgisizliği de devam etmiş ve sizden soğudunu da zaten belirtmiş başta. Başkası var mı bilemem ama bence de ayrılmanız iyi olmuş. Tamamen kaybettiğini anlasın sizi oyuncak değilsiniz elinin altında en azından bunu görmüş oldu. Kendinize saygınızı anlamış oldu.
Asla asla güvenmeyin, çok doğru yapmışsın.Bende öyle düşündüm sürekli sordum ilgilendigim görüştüğüm hoşlandığım kimse yok diyor yemin ediyor olsa söylerdim şimdiye dedi. Aslında öyle biride değil ona guveniyorumda iste tam olarak guvenemiyorumda. Psikolojim bozuk dedi . Oluruna bırakalım dedi bende o ara ne olacağını kestiremedigimden belirsizlik istemedim ayrıldık yanlış mi yaptım
2 ay ara verdik hic konusmadik sonunda ben yazdim duzelmistor diye ama yine ayni ilgisiz bana karsi eskisi gibi degil cok degisik. Arkadasmiyiz sevfilimi belli degil adini koyalim neyiz diyorum bilmiyorumki diyor . Başkası yok diyor yemin ediyor olsa söylerdim diyor . Kendini mi ıyi hissetmiyorsun yoksa başka birşeyleri var benden saklıyosun diyorum yok saklamıyorum diyor psikolojisi ıyi değilmiş ne zaman düzelir dedim bilmiyorumki düzelir diye dusunuyorum dedi kafamı toplayana kadar konusalim dedi oluruna birakalimmi hersey olcagina varir dedi . bende ilk başta kabul ettim ama belirsizlikle istemedim dun konustum net bisey soyle daha ne kadar beklicem dedim.baska kız var hayatında psikolojim bozuk diyip bahane yapiyosun dedim. kendimi hazir hissetmiyorum dedi istemiyosan istemiyorum de zormu dedim kimseyi istemiyorum dedi. başka kızda yok dedi . Tamam mı devamı dedim oda tamam yapalım mı dedi olur dedim.sonuc olarak ayrıldık . sizce hatamı ettim onun düzelmesini beklemeyipGörüşmeyi kes gerçek anlamda kes ama. Bak bakalım bi süre, ciddi samimi bir adım atacak mı. Yok eğer yapmıyorsa, birisi yoksa bile sen de gönlü yoktur. Yukarıda bir arkadaş demiş sorunlarım var vs külliyen yalan.
2 ay ara verdik hic konusmadik sonunda ben yazdim duzelmistor diye ama yine ayni ilgisiz bana karsi eskisi gibi degil cok degisik. Arkadasmiyiz sevfilimi belli degil adini koyalim neyiz diyorum bilmiyorumki diyor . Başkası yok diyor yemin ediyor olsa söylerdim diyor . Kendini mi ıyi hissetmiyorsun yoksa başka birşeyleri var benden saklıyosun diyorum yok saklamıyorum diyor psikolojisi ıyi değilmiş ne zaman düzelir dedim bilmiyorumki düzelir diye dusunuyorum dedi kafamı toplayana kadar konusalim dedi oluruna birakalimmi hersey olcagina varir dedi . bende ilk başta kabul ettim ama belirsizlikle istemedim dun konustum net bisey soyle daha ne kadar beklicem dedim.baska kız var hayatında psikolojim bozuk diyip bahane yapiyosun dedim. kendimi hazir hissetmiyorum dedi istemiyosan istemiyorum de zormu dedim kimseyi istemiyorum dedi. başka kızda yok dedi . Tamam mı devamı dedim oda tamam yapalım mı dedi olur dedim.sonuc olarak ayrıldık . sizce hatamı ettim onun düzelmesini beklemeyip
şunu da ekleyeyim kimse gerçektn kendini bu kadar yıpratmana inan değmiyor. Ama yaşadıktan üzerinden zaman geçtikten sonra anlıyorsun. Senle olmak isteyen zaten eğer nasibin kısmetinde de varsa senle kalıyor. Gerisi gönül yorgunluğu...2 ay ara verdik hic konusmadik sonunda ben yazdim duzelmistor diye ama yine ayni ilgisiz bana karsi eskisi gibi degil cok degisik. Arkadasmiyiz sevfilimi belli degil adini koyalim neyiz diyorum bilmiyorumki diyor . Başkası yok diyor yemin ediyor olsa söylerdim diyor . Kendini mi ıyi hissetmiyorsun yoksa başka birşeyleri var benden saklıyosun diyorum yok saklamıyorum diyor psikolojisi ıyi değilmiş ne zaman düzelir dedim bilmiyorumki düzelir diye dusunuyorum dedi kafamı toplayana kadar konusalim dedi oluruna birakalimmi hersey olcagina varir dedi . bende ilk başta kabul ettim ama belirsizlikle istemedim dun konustum net bisey soyle daha ne kadar beklicem dedim.baska kız var hayatında psikolojim bozuk diyip bahane yapiyosun dedim. kendimi hazir hissetmiyorum dedi istemiyosan istemiyorum de zormu dedim kimseyi istemiyorum dedi. başka kızda yok dedi . Tamam mı devamı dedim oda tamam yapalım mı dedi olur dedim.sonuc olarak ayrıldık . sizce hatamı ettim onun düzelmesini beklemeyip
Eskisi gibi olalım istiyordum dedim bende öyle olalım istiyorum dedi ama neden böyle yapıyor net bisey demiyor oluruna birakalim dedi oda bana sacma geldi ayrıldık sizce beklesemiydim duzelmesi icin psikolojisi kötüymüş salmış kendini . Duzel3cegine inanmıyorum hep böyle olcak demekki 2 ay süre verdin sana düzelme yok dedim . Daha ne kadar bekliycem dedim oda kendimi hazir hissetmiyorum senide bekletmek istemiyorum dedi ayrildikAdam sizi istemiyor en başından beride kibarca sizi reddediyor
Aynen oyle paikolojisi bozukmis kendini salmis iyice. senin düzeleceğine inanmıyorum ben hep böyle olcak demekki dedim . 2 ay ara verdik düzelme yok dedim kafasını toparlayamamış daha. Eskisi gibi olalım istiyordum dedim oda bende öyle olsun istiyorum düzelir diye dusunuyorum dedi oluruna bırakalım dedi oda oyalama gibi geldi. bana net konuş daha ne kadar bekliycem dedim kendimi hazir hissetmiyorum senide bekletmek istemiyorum dedi tamamı devammı dedim tamam olsunmu dedi olur dedim ayrıldık. Sizce hatamı ettim belgeseliydim belki düzelecektiBundan ne köy olur, ne kasaba..
Yok kuzum böyleleri hep yedekte birini tutmaya meyillidir. Hiç kafanı yorma aynısını yaşadım.Aynen oyle paikolojisi bozukmis kendini salmis iyice. senin düzeleceğine inanmıyorum ben hep böyle olcak demekki dedim . 2 ay ara verdik düzelme yok dedim kafasını toparlayamamış daha. Eskisi gibi olalım istiyordum dedim oda bende öyle olsun istiyorum düzelir diye dusunuyorum dedi oluruna bırakalım dedi oda oyalama gibi geldi. bana net konuş daha ne kadar bekliycem dedim kendimi hazir hissetmiyorum senide bekletmek istemiyorum dedi tamamı devammı dedim tamam olsunmu dedi olur dedim ayrıldık. Sizce hatamı ettim belgeseliydim belki düzelecekti
Ona dedimki birşey olduğunda sürekli kaçıp duracakmıyiz birbirimizden boyle saglikli yurumez iliski dedim oda duzelir diye dusunuyorum demişti. Ayrılırken bana net konuş ona gore hayatıma bakıcam bende dedim oda bitirelimmi dedi olur dedim sonra kendi hayatlarımızı şekillendirelim o zaman dedi vedalastik sizce döner mi dönmez mi tamamen bitmiş gibi geldi bana . Çok seviyordum çaresiz hissettim kendimiasla hata mı yaptım diye düşşnme canım. Bak diyelim ki -bu arada belirteyim ben öyle olduğuna inanmıyorum- canı sıkkın sorunlar vs var. Yinede seni böyle belirsizlikte bırakmaya hakkı yok. uzun vadede düşündğünde evlilik gibi o zmnda sorunlar olduğunda yine mi senden kaçacak. Bu beni çok korkutur mesela bir erkekte ve sevgi yada bağlılıkta eksiklik olduğunu düşündürür bana karşı. Sen böyle bi ilişkide olmak ister misin? Başka kız olmasa bile ben sana bağlılığı olduğnu düşünmüyorum. Ha diyelim ki gerçekten ortada böyle birşey var merak etme o zmn o seninlee tekrar iletişime geçer zaten senin hiçbir şey yapmana gerek yok. En doğru kararı vermişsin. Şimdi zmn ver kendine kafanı dinle sorularla boğup yorma kendini. Zamana bırak sende.
Ona dedimki birşey olduğunda sürekli kaçıp duracakmıyiz birbirimizden boyle saglikli yurumez iliski dedim oda duzelir diye dusunuyorum demişti. Ayrılırken bana net konuş ona gore hayatıma bakıcam bende dedim oda bitirelimmi dedi olur dedim sonra kendi hayatlarımızı şekillendirelim o zaman dedi vedalastik sizce döner mi dönmez mi tamamen bitmiş gibi geldi bana . Çok seviyordum çaresiz hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?