sevgilim beni anlamıyo

halimen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
31
0
11
28
merhabalar öncelikle 4 yıldır çıktığım birisi var. iyi hoş güzel 4 yıl beraber geçirdik ama bizim buluşma sıkıntımız var. sevdiğim çocukberberde çalıştığı için hafta içleri dışarı çıkamıyoruz. bende lise okuyorum bi şekilde hafta içleri çıkabiliyorum okul bahanesiyle. Oda sadece bi pazarları evde olduğu için beni pazar günleri çdışarı çıkalım istiyo. ama benim ailem çok sıkı olduğu için haftasonları öle çıkamıyorum izin vermiyolar oda bunu sorun yapıp başıma kakıyo hiç yalan söyliyemiyosun hiç çaba göstermiyosun bizim için diyo. ama ben ona baştan söyledim her hafta çıkamam diye beni anlamıyo. sizce ne yapmam gerekiyo nasıl davranmalıyım yardım edermisiniz. yeniyim buralarda

ben o yaşlarda inek gibi çalışan ön sırada oturan odun öğrenciydim..
empati kuramıyorum oyüzden..

17 yas 4 senelik ilişki 13 yasindan beri birliktesiniz yani ohhh maşallah. Vaktini ve kafâni derslere ver canim sevgilin de seni gerçekten seviyor ise seni zora sokmaz anlayisla karşilardi.

17 yas 4 senelik ilişki 13 yasindan beri birliktesiniz yani ohhh maşallah. Vaktini ve kafâni derslere ver canim sevgilin de seni gerçekten seviyor ise seni zora sokmaz anlayisla karşilardi.
aslında o kadar birliktelik yok ayrıl barış ayrıl barış oldugu için topu topuna 1 2 sene olmuştur

17 yaşındasın ve 4 yıldır sevgilin var :) Kimse için de ailene yalan söyleme zaten değmez..

aslında o kadar birliktelik yok ayrıl barış ayrıl barış oldugu için topu topuna 1 2 sene olmuştur
13 yaşından beri ayrıl barış çalkantılı ilişki bide
kızım hadi hadi uğraşma böyle şeylerle
ona da böyle.. yapabileceğim bişey yok
ben aileme yalan söyleyemem de

17 yaşında berberde ne işi var o çocuğun erken mi bitti okulu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…