okumadı17 yaşında berberde ne işi var o çocuğun erken mi bitti okulu?
görüşmesine görüşüyoruz ama çıkma proplemim var ailemede yalan söylemek istemiyorum ama çook seviyorum onsuzda yapamam..bence sen o çocukla ayrıl o da çocuğun okumaması değil mesele herkesin kendi hayatı kendi tercihleri evet ama görüşme konusunda şimdiden promlem yaşıyorsanız üniversiteye gitmen gerektiğinde napıcaksınız??
yok ciddi bnmle aramızda yüzük takmak istiyo ama bn daha erken diye istemiyorum..Bu yaştaki arkadaşlıktan fazla ciddiyet beklemesin erkek arkadasin daha ana kuzusunuz ikinizde. Tamam heyecan falan ariyorsunuz bunlari söyleyenlere de kiziyorsunuz ama ailene yalan söyleme sakin heleki bir erkek için asla.
neden olmasın ki ikimzde istedikten sonra ?O yaslarda onsuz yapamazmisin gibi gelebilir normal ama zaten o olmayacak ileride hayatında bunu bil ve öyle görüş arkadasinla.
Mezarlıklar vazgeçilmeyenlerle doludur,insanlar anneleri babaları eşleri ölüyorda ayakta durabiliyor 17 yaşında hayata yeni başlamışsın onsuz yapamam diyorsun bu zihniyetle başın çok ağrır..görüşmesine görüşüyoruz ama çıkma proplemim var ailemede yalan söylemek istemiyorum ama çook seviyorum onsuzda yapamam..
biliyorum ailemde okumuş olsun ister ama nasip kısmetben senden 3.5 yaş büyük olduğum halde durumum böyle, şuan eve bağlı olduğum için en azından.
erkek arkadaşım 23 yaşında, o da haftaiçileri çalıştığından haftasonları görüşebiliyoruz anca.. ama durumumu bildiği için zorlamıyor , seninkinin de zorlamaması lazım. okuma meselelerine hiç değinmicem, üzüleceğin tercihler yapma derim sadece
çok teşekkür ederim gençlik işte ilerde fikirlerim değişebilir doğru söylüyorsunuz.Canim bak kendimi ornek gostereyim sana en basitinden.16 yasinda asik oldum 7 sene ciktik yuzukte taktik aramizda sonra gelip istediler...
Nisanlandik ve ben o ortaokul mezunu diye liseden sonra okumadim. Nisanlaninca olmayacagini anladim 3 ayda nisani attim.
Sonra esinle tanistim 9 ay içinde evlendik ask buydu... Simdi 5 yasinda oğlum var veeee en önemlisi ben o insan için Üniv. Gitmemiştim ya simdi Üniv. Okuyorum. Acele etme vazgecemem deme sadece gençlik hevesi bunu anla. Bu arada sadece ilk kez senin için yazdim buraya yasadiklarimi.
Heeee tabi suda var kafani dikersen onsuz olamam diye evlenir oturursun onunla bir kaç sene sonrada demişlerdi keşke kulak ardi etmeyeydim söylenenleri dersin. Bu cevabimda neden olması ikimizde istedikten sonra demiştin ya o yüzden. Olur yani olur da sonun ne olur o zaman görürsün.
anlamamkla alaksı yok eminim gençken sende öylesindiranlamıyorsa uğraşma sende laf anlatmak içinişine geliyosa de
arkadaşlara katılıyorum 17 yasında 4 yıllık ilişkide neyin nesi aileni üzecek yanlış şeyler yapma sakın :)
herkesin ailesi bu konularda anlayışlı olmayabiliyor ailen sürekli dışarı çıkmana kızıyorsa o da bunu anlamalı neden seni zor durumda bırakıyoranlamamkla alaksı yok eminim gençken sende öylesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?