sevgilim beni anlamıyo

bence sen o çocukla ayrıl o da çocuğun okumaması değil mesele herkesin kendi hayatı kendi tercihleri evet ama görüşme konusunda şimdiden promlem yaşıyorsanız üniversiteye gitmen gerektiğinde napıcaksınız??

Bu yaştaki arkadaşlıktan fazla ciddiyet beklemesin erkek arkadasin daha ana kuzusunuz ikinizde. Tamam heyecan falan ariyorsunuz bunlari söyleyenlere de kiziyorsunuz ama ailene yalan söyleme sakin heleki bir erkek için asla.

görüşmesine görüşüyoruz ama çıkma proplemim var ailemede yalan söylemek istemiyorum ama çook seviyorum onsuzda yapamam..

Bu yaştaki arkadaşlıktan fazla ciddiyet beklemesin erkek arkadasin daha ana kuzusunuz ikinizde. Tamam heyecan falan ariyorsunuz bunlari söyleyenlere de kiziyorsunuz ama ailene yalan söyleme sakin heleki bir erkek için asla.
yok ciddi bnmle aramızda yüzük takmak istiyo ama bn daha erken diye istemiyorum..

O yaslarda onsuz yapamazmisin gibi gelebilir normal ama zaten o olmayacak ileride hayatında bunu bil ve öyle görüş arkadasinla.

görüşmesine görüşüyoruz ama çıkma proplemim var ailemede yalan söylemek istemiyorum ama çook seviyorum onsuzda yapamam..
Mezarlıklar vazgeçilmeyenlerle doludur,insanlar anneleri babaları eşleri ölüyorda ayakta durabiliyor 17 yaşında hayata yeni başlamışsın onsuz yapamam diyorsun bu zihniyetle başın çok ağrır..

ben senden 3.5 yaş büyük olduğum halde durumum böyle, şuan eve bağlı olduğum için en azından.
erkek arkadaşım 23 yaşında, o da haftaiçileri çalıştığından haftasonları görüşebiliyoruz anca.. ama durumumu bildiği için zorlamıyor , seninkinin de zorlamaması lazım. okuma meselelerine hiç değinmicem, üzüleceğin tercihler yapma derim sadece

Canim bak kendimi ornek gostereyim sana en basitinden.16 yasinda asik oldum 7 sene ciktik yuzukte taktik aramizda sonra gelip istediler...
Nisanlandik ve ben o ortaokul mezunu diye liseden sonra okumadim. Nisanlaninca olmayacagini anladim 3 ayda nisani attim.
Sonra esinle tanistim 9 ay içinde evlendik ask buydu... Simdi 5 yasinda oğlum var veeee en önemlisi ben o insan için Üniv. Gitmemiştim ya simdi Üniv. Okuyorum. Acele etme vazgecemem deme sadece gençlik hevesi bunu anla. Bu arada sadece ilk kez senin için yazdim buraya yasadiklarimi.

biliyorum ailemde okumuş olsun ister ama nasip kısmet

çok teşekkür ederim gençlik işte ilerde fikirlerim değişebilir doğru söylüyorsunuz.

Sana ne desek anlamıcaksın. Aileni düşün ve okulunu Aksakma sakın. Koca herzaman bulunur ama o yaşlar hiç bir zaman bulunmaz! Aklını başına topla!

Heeee tabi suda var kafani dikersen onsuz olamam diye evlenir oturursun onunla bir kaç sene sonrada demişlerdi keşke kulak ardi etmeyeydim söylenenleri dersin. Bu cevabimda neden olması ikimizde istedikten sonra demiştin ya o yüzden. Olur yani olur da sonun ne olur o zaman görürsün.

anlamıyorsa uğraşma sende laf anlatmak için işine geliyosa de

arkadaşlara katılıyorum 17 yasında 4 yıllık ilişkide neyin nesi aileni üzecek yanlış şeyler yapma sakın :)

anlamıyorsa uğraşma sende laf anlatmak için işine geliyosa de

arkadaşlara katılıyorum 17 yasında 4 yıllık ilişkide neyin nesi aileni üzecek yanlış şeyler yapma sakın :)
anlamamkla alaksı yok eminim gençken sende öylesindir

17 yasinda onsuz yapamamlar yok aranizda yuzuk takmalar (cocugun dusuncesi) cok sevmeler gec bunlari cocuk bikere berber sen okul okuyorsun bazilarida cikismasin sevgi onemli diye biyerden sonra uyusmuyor iki kisinin cevresi hayata bakisi gercekci olalim lisede tonla kendi arasinda yuzuk takan vardi hatta moda haline gelmisti bile diyebilirim ama suan bildiklerimin hepsi baska hayatlarda kimiside evli baskalariyla daha cok kucuksun

anlamamkla alaksı yok eminim gençken sende öylesindir
herkesin ailesi bu konularda anlayışlı olmayabiliyor ailen sürekli dışarı çıkmana kızıyorsa o da bunu anlamalı neden seni zor durumda bırakıyor

gençken dediğin 23 yaşındayım , 17 yaşındayken benimde ailem karışırdı nereye gittiğime çünkü o zamanlar okuyordum ve her aile gibi tek istedikleri derslerime yoğunlaşmam aşk meşk işleriyle çok meşgul olmamamdı şimdi düşününce gerçekten çok doğru olduğunu anlıyorum :)

ben 25 yaşındaki kocama laf anlatamıyorum 17 yaşındaki nasıl anlasın.en fazla saygı göstermeyi öğrenir.hızlı yaşamayı seven biriyse sen onun için son durak değilsin. ileride okuyup kariyer istiyorsan oda buna atar yaparsa gitsin gereksiz sürekli erkeklerin üstüne atlayan kızlarla boş vaktini geçirsin sanırım onun kariyer hedefi yok bu yaşlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…