Sevgilim beni annesiyle tanıştırmıyor

janeausten16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
90
0
36
Bursa
kızlar bnm sevglmle 1 yıllk bi ilişkim var biz aşık olark başladık ilşkiye zorluklarla ve gerçektn birbirmizi bulduğumu evlenmeyi düşünüyoruz.ama bnm sevglm bni ne annesiyle ne ablasıyla tanıştırıyor.ben biraz zmn geçsin o desin diye bekledm istekli görünmemk için ama baktım çıt çıkmıyor.daha sonra bn dedim tanışmak istiorm en azından ablanla ya da annenle.tmm tanıştıraym dedi ama annesi demiş ki hızlı gidiyorsunuz yazın tanıştır1 yıl oldu öncesinde de arkadaştık tanıyorduk birbirmizi ne hızlısı dedim ve bni istemediğini düşündüm.sevglmin ailesi biras tutucular acaba bn açığım die mi beni istemedi dedim çnkü sevglm demişti evlendiğimzde belki sorun olur ama bn bu kızı seviorum dediğimde bna karışmazlar demişti.bn öle dediğimde de saçmalama diyor amam başka ne sebebi olablr ki?sevglm akrabalarıyla da çok görüşen biri ama kuzeni var mesela onla nie tanştrmıosn diorm o böle şeylere karşı tanışmaz kız arkimle diobna çok garip gelio böle şeyler bn isterdim ki onlar bni tanısın sevsin ama dış kapının dış mandalı kaldım...

canım benım annem geldı dırek aklıma mesela abım sakasına tanıstırıyım der annem kesınlıkle ıstemez ama kızı ıstemedıgınden degıl boyle sevgılı olaylarında yuz goz olmak ıstemez yanı aıleler arasında bısey olmadıgı surece bence tutucu olduklarından olabılır yanı senle ılgısı yokru,ama kuzenıyle nıye tanıstırmıyo anlamadım kuzenı erkekse tanıstırmayabılır ama kız kuzense bu konu bıraz suphelı acıkcası

yok cnm kuzeni erkek ilahiyat okuo hatta dedi ki o karşı böle kız arkadaş olaylarına ondan tanışmaz.ama bna biraz garip geldi sonuçta biz evlilik düşünüorz yani ölesine bi tanıltrma değil ki annesiyle tanşmam gerekmior mu artık?

ya canım bence gerekıyo ama onlar boyle dusunebılır benım annemde oyle oldugu ıcın pek garıp gelmedı ,erkek kuzenı de ılahıyat okuyomus belkı sevmıyodur boyle seyler bence sen ıcını ferah tut

Bence tanışmayında zaten çok erken sevgilisiniz daha.
Benim sevgilim istesede istemem asla daha resmiyet yok arada sadece sevgiliyiz.
Ailelerle tanışmanında bir zamanı var herşeyin yeri ve sırası var sabredin.

Bence böyle bir istek kızdan gelmemeli.Tanışmanın bence hiç bir mantığı yok.Şahsen ben tanışmasa ydım hiç üzülmezdim.Ben eşimin ailesiyle beni istemeye geldiklerinde tanıştım.Eşimkesin kararını verdiği andan itibaren önce telefonla arandımherkes tarafından.Böyle çok daha güzel oldu.

Tanışıp ne yapacaksın canım? Sana bir tavsiye, eğer evlilik kararı alırsanız seni istemeye gelene kadar tanışmaman çok daha iyi inan.

bence de boylesı daha guzel

ne kadar gec tanısırsan o kadar iyi..erkenden yüz göz olmanın anlamı yok bence..hem onlar sizi merak etsin...siz neden ugrasıyorsunuz ki tanısmak için..

oysa ki, benim oğlum illa ki tanıştırır...hatta ben oğlum ciddiyet kazanmadan beni tanıştırma, ayrılık olursa ben üzülüyorum derim... O da benim düşüncemin, öngörümün onun için önemli olduğunu söyler .....
demek ki bu erkekten erkeğe değişen bir durum.....tanıştırmıyorsa mutlaka bir bildiği, düşündüğü vardır....bırakın zamanı geldiğinde olsun... siz şimdi birbirinizi tanıyın....yolunuz uzun, gün gelir o da olur.....

---

Canım ben seni çok iyi anlıyorum. Bunu ben de yaşadım. Ama bu , ailesi seni istemiyor veya erkek arkadaşın sana değer vermiyor demek değildir. Önceki erkek arkadaşım beni ailesiyle tam çıktığımızın 2. ayı tanıştırmıştı ama bir baktım 8 ay sonra uçup gitmiş, bana hiç değer vermemiş . Şimdiki erkek arkadaşım annesine tanıştırmak istediğini söylediğinde annesi erken olduğunu söylemişti , önceleri biraz sorun yapmıştım kendi içimde ama sonra düşündüm ki, sevgilim benim gerçekten seviyor, aramızda bir sorun yok, her şey güzel neden dert edeyim ki? Tanışınca da bir halt olmuyor nasılsa... Her şey olacağına varıyor...

aman canım ya dert ettiğin şeye bak bırak tanıştırmasın iyikide tanıştırmıyo yüz göz olmayın arada mesafe olsun her zaman tenışsanda evlendıkten sonra aynı ilişkiyi devam ettiremeyeceksin evlenince istemediğin kadar görüşeceksin zaten

kuzeni erkekse tanıştırmayabilir ne demek... erkekler bu kadar iradesizmi... anlamıyorum.. nedir bu haremlik selamlık olayları. 1 yıl çok olmasa da az bir süre değil. annesi babası tanışmak istemiyor olablr haklılardırda ama kuzen kardeş vs. tanıştırılır yani.. en azından kuzen. erkekse de eminm konu sahibi arkadaşı görünce günaha girmez...

konu sahibi arkadaşım.. benm aklıma erkek arkadaşının seni geçici olrak görmesi yada başını kapatmadan ailesine tanıtmak istememesinden başka birşy gelmiyor açıkçası..

canım sevgilin en doğrusunu yapıyor iş evlenmeye gelince tanışınki önceden yüz göz olmayın emin ol en iyisi budur kafan ağrımaz...... uzak durmak iyidir hiç üzme kendinide sevgilinide zamanı gelince herşey olucak zaten

yanı herkes sızın gıbı dusunmek zorunda degıl kuzenı sevmıyo olabılır aynı ortamda bı kızla bulunmak ıstemıyo olabılır bunda suphelı bıı durum yok ama kızsa kuzenı boyle dusunmesı sacma demek ıstemıstım dogru duzgun okuyalım işkembeden degıl

Bencede tanismanin geregi yok üstelik tanistirmak zorundada degil yani neden bunu kendine sorun yaptin anlamadim.. Eger ilerde ciddi bir iliskiniz olursa cok daha ciddi ileri giderse evlilige yani ozaman tanisirsiniz

Aslında anneyle tanışmak önemli bir basamak olarak algılanıyor.Ama bazı aileler oğullarının her kız arkadaşıyla tanışıyorlar.Bu her zaman bir ciddiyet göstergesi olmayabilir.Bence de teklifin erkekten gelmesi daha doğru olur.
Yalnız ben seni anladım sanırım,senin endişen başka.Ciddi düşündüğün bir arkadaşlığın var ve onun aile yapısının sana uygun olup olmadığını merak ediyorsun.Haklısın,gözünle görmeden anlayamayacaksın.Ne kadar erken tanıyabilirsen o kadar iyi olacak çünkü süreç uzadıkça bağlanıyorsun.Ailesi tutucuymuş,kuzeni ilahiyat okuyormuş ve böyle arkadaşlıklara karşıymış.Bunlar seni endişelendiriyor doğal olarak.
Bence en azından ablasıyla tanışmak için ısrarcı ol.Erkek arkadaşını daha yakından tanımaya çalış.Hayat görüşü,kadına ve evliliğe bakışı,gelecek hakkında düşünceleri,evlenince eşini kısıtlar mı,çalışmasını engeller mi...İş işten geçmeden buna benzer konular açıp fikir edinsen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…