Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar bu benim ilk konum olacak araniza katilmaya karar verdim :) sorunuma gelicek olursak sevgilimin beni eskisi kadar begenmemesi . Yani eskiden beni gorunce gozunun ici gulerdi harikasin derdi . Fakat son zamanlarda tarzimi surekli elestirir oldu. Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor. Begenmeyen gozlerle bakiyo her gun . Ve gozu disari kaymis gibi hissediyorum hep baska kizlari begeniyo cunku. Bu arada iliskimiz 3 yillik ve bu yil bizim universiteye geldi. Sanirim buradaki kizlari gorunce beni begenmemeye basladi. Cunku cok guzel kizlar var tarzlari falan cok farkli. Kizlar yardim edin lutfen nasil eskisi gibi olabiliriz. Ne yapmam lazim ? Yoksa bana karsi heyecani bitmis de yeni heyecanlar mi ariyor?
hiçbir çözümü yok üst baş için tarz için seviyorsa sevmesin sen de kendini onun için değiştirme bence..eskiden cok mu tarzdın da seviyordu..belli ki aşkı boşmuş.Merhaba arkadaslar bu benim ilk konum olacak araniza katilmaya karar verdim :) sorunuma gelicek olursak sevgilimin beni eskisi kadar begenmemesi . Yani eskiden beni gorunce gozunun ici gulerdi harikasin derdi . Fakat son zamanlarda tarzimi surekli elestirir oldu. Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor. Begenmeyen gozlerle bakiyo her gun . Ve gozu disari kaymis gibi hissediyorum hep baska kizlari begeniyo cunku. Bu arada iliskimiz 3 yillik ve bu yil bizim universiteye geldi. Sanirim buradaki kizlari gorunce beni begenmemeye basladi. Cunku cok guzel kizlar var tarzlari falan cok farkli. Kizlar yardim edin lutfen nasil eskisi gibi olabiliriz. Ne yapmam lazim ? Yoksa bana karsi heyecani bitmis de yeni heyecanlar mi ariyor?
Aynen ya eleştir sen de anlasın..sonuçta ondan yakışıklı erkekler yok mu sen bakmıyorsun diye söylenmeye başlayıp seni değiştirmeye çalışamaz..kaç Yıldır birliktesiniz dengesi olmuşsunuzdur işte göre göre...ben böyle bir şey yaşasam ayrılmıştım ama büyük de konuşmamak Lazım..eleştir sen de yapabileceğin en mantıklı şey.empatiyi anlasın birazcık beyimizMerhaba arkadaslar bu benim ilk konum olacak araniza katilmaya karar verdim :) sorunuma gelicek olursak sevgilimin beni eskisi kadar begenmemesi . Yani eskiden beni gorunce gozunun ici gulerdi harikasin derdi . Fakat son zamanlarda tarzimi surekli elestirir oldu. Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor. Begenmeyen gozlerle bakiyo her gun . Ve gozu disari kaymis gibi hissediyorum hep baska kizlari begeniyo cunku. Bu arada iliskimiz 3 yillik ve bu yil bizim universiteye geldi. Sanirim buradaki kizlari gorunce beni begenmemeye basladi. Cunku cok guzel kizlar var tarzlari falan cok farkli. Kizlar yardim edin lutfen nasil eskisi gibi olabiliriz. Ne yapmam lazim ? Yoksa bana karsi heyecani bitmis de yeni heyecanlar mi ariyor?