Sevgilim beni artik begenmiyor

üç yıl uzun bizaman elbette çok şey paylasmissinizdir ama yinede bunları söylediği için ilişkinizi tekrar gözden geçirmekte fayda var..kıyaslamalar hiic hoş değil..

Herşey dış görünüş mu sence ? Dış görunuz guzelik geçici. Kalp önemli. Yazından sevdigin belli. Ama o seni seviyormu acaba tatlım ? düşünmelisin biraz bence ilişkiniz icin. tarzını beyenmeyip başkasını örnek veriyorsa. Tamam git bana begendigin tüm elbiseleri vs al de. :) hakkında hayırlısı

Kendini saldın nedir ya, sanki 10 Yıldır evlisinizde her akşam kapıyı elinde temizlik bezleriyle acıyorsun, hayret bişey! Yol ver gitsin, şimdide seni salıyorum de:KK14:

Üff böylesi özgüvenini yerle yeksan eder...
şu görsellik budalasından arın ve yeni taze bir nefes al...bak nasıl toparlanıyorsun,tarz falan hikaye...

Bana başka kızları örnek gösterecek öyle mi?Defol onların kollarına o zaman, bakalım onlar seni beğenecek mi derdim..Ondan sonra da daha da göremez beni.

eğer bu aralar gerçekten kendinizi saldığınızı düşünüyorsanız, güzelce bir bakım yapın kendinize. erkek arkadaşınız öyle dediği için değil ama, kendinizi daha iyi hissetmeniz için. sonra da siz bir güzel eleştirin onu da görsün bakalım, bir de ilişkinizi mutlaka gözden geçirin.. sevmek böyle bir şey değil yahu. sevdiğinin bir kusuru bile olsa görünür mü gözüne insanın?

Peki onun tarzı senin etrafındaki diğer erkeklerden iyi miymiş sor bakalım

Merhaba arkadaslar bu benim ilk konum olacak araniza katilmaya karar verdim :) sorunuma gelicek olursak sevgilimin beni eskisi kadar begenmemesi . Yani eskiden beni gorunce gozunun ici gulerdi harikasin derdi . Fakat son zamanlarda tarzimi surekli elestirir oldu. Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor. Begenmeyen gozlerle bakiyo her gun . Ve gozu disari kaymis gibi hissediyorum hep baska kizlari begeniyo cunku. Bu arada iliskimiz 3 yillik ve bu yil bizim universiteye geldi. Sanirim buradaki kizlari gorunce beni begenmemeye basladi. Cunku cok guzel kizlar var tarzlari falan cok farkli. Kizlar yardim edin lutfen nasil eskisi gibi olabiliriz. Ne yapmam lazim ? Yoksa bana karsi heyecani bitmis de yeni heyecanlar mi ariyor?

ortamı görüp gözü kaydıysa ondan çokta bir umut bekleme

Merhaba arkadaslar bu benim ilk konum olacak araniza katilmaya karar verdim :) sorunuma gelicek olursak sevgilimin beni eskisi kadar begenmemesi . Yani eskiden beni gorunce gozunun ici gulerdi harikasin derdi . Fakat son zamanlarda tarzimi surekli elestirir oldu. Baska kizlari gosterip bak ne guzel tarzi var sende boyle seyler giysene kendini cok saldin diyor. Begenmeyen gozlerle bakiyo her gun . Ve gozu disari kaymis gibi hissediyorum hep baska kizlari begeniyo cunku. Bu arada iliskimiz 3 yillik ve bu yil bizim universiteye geldi. Sanirim buradaki kizlari gorunce beni begenmemeye basladi. Cunku cok guzel kizlar var tarzlari falan cok farkli. Kizlar yardim edin lutfen nasil eskisi gibi olabiliriz. Ne yapmam lazim ? Yoksa bana karsi heyecani bitmis de yeni heyecanlar mi ariyor?
hiçbir çözümü yok üst baş için tarz için seviyorsa sevmesin sen de kendini onun için değiştirme bence..eskiden cok mu tarzdın da seviyordu..belli ki aşkı boşmuş.

Aynen ya eleştir sen de anlasın..sonuçta ondan yakışıklı erkekler yok mu sen bakmıyorsun diye söylenmeye başlayıp seni değiştirmeye çalışamaz..kaç Yıldır birliktesiniz dengesi olmuşsunuzdur işte göre göre...ben böyle bir şey yaşasam ayrılmıştım ama büyük de konuşmamak Lazım..eleştir sen de yapabileceğin en mantıklı şey.empatiyi anlasın birazcık beyimiz

Biz bu tur erkeklere kadin dilinde (amiyane olacak afedersiniz) kısaca "öküz" diyoruz... Kütük tersten okununca da kütüktür... Hic yorma kendini tatlim o herifle baskasini kiyaslarsan anlamaz yaftayi sen yersin, ustune bi de fircani yer oturusun mulayimsin belli baskin taraf o. Onurunla oynamaya hakki yok direk yol ver umrunda bile olmasin. Bulmus senin gibi sevgiliyi... Birak gitsin... Guzel kizlar da acmis kollarini onu bekliyordu zaten haspam...

Yürekten seven insan , Sevdigini baskalariyla kiyaslamaz..
Ne yani sirf uniye geldi diye baska kizlari gordu diye seni begenmiyor , demekki evlenseniz bir hafta icindede SIKILIR ve senj istemez artik ..
Ne sacma olay ya.

bu tarz erkekler var evlenincede eleştirileri bitmiyor arkadaşımın eşide böyle kız hamile kaldı lokmalırını boğazına diziyordu çocuğuna bile bu şekilde yaklaşımı bence çekemiyeceksen yol yakınken dön .

Back
X