Ara verelimmi biraz dedianlaşılan sevgilin seninle başrolünde esas kız esas oğlan olan film çevirecek..
ben anlamadı????Ara verelimmi biraz dedi
Onuda spagetti diye yuttururtutturmuş çocuk bir yemek yapacam da yemek yapacam.. gören de oktay ustanın evine çağırıyor kızı sanır, yapacağı bir makarna
yani ayrılmak mı istiyoAra verelimmi biraz dedi
Ver hemen ver arayi hatta sonunu yazAra verelimmi biraz dedi
Bence bu konu fake(ilk kez diyorum bunu kkda Allahim bana da nasip etti sonundaşaka mı bu daha neler?
Bence bu konu fake(ilk kez diyorum bunu kkda Allahim bana da nasip etti sonunda)
Ben ona disarda bulusak dedim eve gel ya yemek felan yaparim sana dedi yok ya sinamaya felan gidek hava aliriz hemde dedin baya israr etti bende israr ettin tabi sonra bi ara cikti yine girdi araverelim dedi bende noldu ya simdi dedim benim istedigim seyleri kabul etmiyosun hep kendin program yapiyordun bana guvenmiyormusun dediyani ayrılmak mı istiyo
Ben ona disarda bulusak dedim eve gel ya yemek felan yaparim sana dedi yok ya sinamaya felan gidek hava aliriz hemde dedin baya israr etti bende israr ettin tabi sonra bi ara cikti yine girdi araverelim dedi bende noldu ya simdi dedim benim istedigim seyleri kabul etmiyosun hep kendin program yapiyordun bana guvenmiyormusun dedi
hayirli olsun :)Bence bu konu fake(ilk kez diyorum bunu kkda Allahim bana da nasip etti sonunda)
Seni zorla ilişkiye sokacağını düşündüğün bir adamla neden sevgilisinki zaten?ARAVERELIM OZAMN DEDIM BENDE NALIYIM GUVENSEM ONA HAYATIM KAYICAK
Ben sahsen çok iyi tanimadigimi düşünüyorsam gitmem güvensem gitsem de tavrım net olur kesinlikle yanastirmam o anlamda.ama iki yillik bi ilişkim var Ondan önce ilişkim olmadı zaten aileler tanışıyor nisan olacak bu ay hala evine gitmiş değilim ona güvenmediğimden değil ama illa evde olmak saçma geliyor bana rahatsızda olurum o birşey yapmasada.aynı evde bulunmayı da evliliğe bırakalım yani nolmus.belki sana saçma gelir belki ben aynı iş ortamında bulunduğum için elzem bulmuyorum ama böyle düşünüyorum.gitmem yaniDokuz aylık bi iliskiymis seni eve çağıran her erkek sapık olacak diye birşey yok eğer bu zamana kadar seni rahatsız edecek davranışları sözleri olmadıysa guveniyosan niye korkuyosun ki eğer bisey yapacak olsa bu zamana kadar coktan yapardı bence niye dokuz ay beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?