sevgilim beni evine cagirdi

Benımde erkek arkdsım bazen cagırıyor , benım ona guvenım tam ama çevreden bırının görüpte benı yargılamasıdan dolayı gıtmıyorum .oda bunu anlayısla karsılıyor.İnsanlarn agzı torba degıl kafalarına göre konuşuyorlar .. bunu gerekçe gösterebılrsın..

mesaj attim disarda bulusak diye niye ya evde bulusak hem yemek yaparim sana diye israr etti

Gitmeyin.
Daha önce biri daha konu açmıştı. Masum bir yemek olacağını sanıyordu ama çocuk niyetini belli etmiş evde buluştuklarında.
Erkekler eve çağırdıkları kızların bazı şeyleri kabul ederek geldiğini düşünüyorlar.
Diyeceğim o ki gitme

Tabi ki gitme arkadaşım bu guven meselesi degil. Erkeklerrin oyle bi aani vardir ki guven muven hikaye kalır

sen bence yanında biber gazı götür 9 ay canım dile kolay öyle olsa çoktan niyeti belli olurdu

16 mı? o yaşta beyin başka yerde oluyor erkeklerde o yüzden gitme tabi ki. Sonra sen üzülürsün he bir şey yapmasa bile laf la seni üzebilir. Erkekler bu konuda kendileriyle yarışıp çok olağan birşey miş gibi birbirine anlatırlar hiç birşey olmasa bile olmuş gibi gösterip hava atarlar. dikkat et o yüzden

Ay sen 16 yaşında mısın,biz de sayfalarca ciddi yorum yaptık ya...Gitme tabi nereye gidiyosun?

katılıyorum sana ki sen de 16 yaşında olunca söylediklerine alınırsın ve boşu boşuna üzersin kendini dediğim gibi gidersen de koruyucu önlem al.

biz sevgilimle hep evde takılıyoruz bunda anormal olan bir şey varsa da ben göremiyorum yani.
ama yaşın küçükmüş ve herhangi bir durum için burada kötü yönlendirme yapmak ve sorumluluk almak istemem. güvenmiyorsan gitme, güveniyorsan git. bu kadar basit.

16 yaşındasın.. bende büyük sandım ona göre yorum yapacaktım

Güven veriyorsa bence sorun yok. Ben de eşimle 14 yaşımdan beri beraberim,aynı evde de kalmışlığım vardı sevgiliyken.Asla yanlışı olmadı,evlendikten sonra yaşanması gerektiğine inanan biridir kendisi. Sizin sevgiliniz de o kafadaysa sorun yok

Şüphelerin olmasa,bu denli korkmazdın.Korktuğun ve seni tedirgin eden şeyi de,sırf sevgilini mutlu etmek için yapma.Seni cips yiyip sadece film izlemeye de çağırmıyor.Çocuk değilsin.

Herkes aynı seyı demıs ama bende dıyım bunu bıze sordguna gore hala tam olarak guvenmıyrsun demektır eve gıtmek demek bırseyler yapmak demek degıldr ama tabı bu karsındakı erkegede bağlı .yasın kucukmus bence gıtme cunku sevgılın daha kendını kontrol edebılcek yasta degıl bana gore yaşanan olaylar sonunda sorumluluklarını farkında oldgnu dusunmuyrm

16 yaşında ne işin var erkek arkadaşının evinde... annen baban yok mu senin, izin alamayacağın birileri yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…