mesaj attim disarda bulusak diye niye ya evde bulusak hem yemek yaparim sana diye israr etti
Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
Tabi ki gitme arkadaşım bu guven meselesi degil. Erkeklerrin oyle bi aani vardir ki guven muven hikaye kalırKızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
katılıyorum sana ki sen de 16 yaşında olunca söylediklerine alınırsın ve boşu boşuna üzersin kendini dediğim gibi gidersen de koruyucu önlem al.16 mı? o yaşta beyin başka yerde oluyor erkeklerde o yüzden gitme tabi ki. Sonra sen üzülürsün he bir şey yapmasa bile laf la seni üzebilir. Erkekler bu konuda kendileriyle yarışıp çok olağan birşey miş gibi birbirine anlatırlar hiç birşey olmasa bile olmuş gibi gösterip hava atarlar. dikkat et o yüzden
Senin yorumlarına bayılııyorum ya :)gıtmeye korktuguna göre yarınki konun, surtunme yoluyla ılışkıye gırdık,hamılemıyım olacaktır..
Şüphelerin olmasa,bu denli korkmazdın.Korktuğun ve seni tedirgin eden şeyi de,sırf sevgilini mutlu etmek için yapma.Seni cips yiyip sadece film izlemeye de çağırmıyor.Çocuk değilsin.Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
Benim herüf 'hersey helalken guzel' dedi. Arabada bi opecektim halbuki. Mal ya, millet ne diller dokuyo :))eve gidipte,kardeş kardeş oturanı görmedim..
kendimden biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?