sevgilim beni evine cagirdi

Profiliniz de 16 yasinda diyor, dogru mu? Sizi eve almasi bile suc o zaman zaten

Düşündüğüm gibi olmuş çocuk bana guvenmiyo musun demiş gururuna yedirememis kaç aydır bu kız beni taniyamadi mi diye düşündü herhalde erkekler en ufak bi güvensizlik te ilişkiyi sorguluyolar ya da bizim sen boyle davranirsin böyle nasıl yürüyecek sözümüz bile ilişkiyi sorgulayip ara verelim demeleri için yetiyo birbirinizin için dogru kişiler misiniz diye düşünmek için ara verelim demiştir bence. Ama son durum ne olur bilemiycem

eğer niyet bozuksa yedekte başka bi kızcayiz var mı acaba.yaş 18 altıysa

hiç kusura bakmayın , ailem evde yok bi süre gel film izleriz'! in gerçekten film izleme amaçlı olmadığını bildiğinizi düşünüyorum, maksat film izlemekse götürür sizi anne bu bu x benim arkadaşım biz film izleyeceğiz der koyar cd yi izlersiniz,annem evde yok gel.. eğer istiyorsanız gidin yaşayacaklarınızı göz önünde bulundurarak gidin,razıysanız gidin sapık değildir ama sırf film izleyeceğini düşünmüyorum dediğim gibi.. ama iyi düşünün sonra kendi ayaklarınızla gittiğiniz evle ilgili birkaç ay sonra beni kandırdı vsvsvs diye sızlanmayın( öyle yaparsınız demiyorum burda böyle konuları çok okuduk) yaptığınızın olabileceklerin bilinci ile gidin gidiyorsanız

katılıyorum. Film izlemek işin bahanesi.
bence gitmeyin.

16 yaşında ne eve gitmesi, 9 aylık ilişkisi yahu. Yaşını bilmediğvimizden birçok kişide akıl vermiş burda. Keşke ilk yaşa baksaydık. Gitme canım sen, değil 9 aylık 3 yıllık ilişkin bile olsa bu yaşta gitme

16 yaşındaymışsın. Çocuk yaştaki bir kızı evine çağıran o kudurmuş erkek arkadaşına da Allah akıl fikir versin.

Bence ilişkiniz dokuz ay kadar ilerlediyse gitmenizde bir problem yok. Yani ben şu mantığı anlamıyorum, tamam yakınlaşabilirsiniz, sevişebilirsiniz de, fakat sonuçta bu iki taraflı yaşanan bir şey. Erkek arkadaşınızın sapık gibi üzerinize atlayıp sizi istemediğiniz bir şeye zorlayacağını düşünmüyorsanız elbette gidebilirsiniz. Eğer siz istemediğiniz halde yakınlaşmaya çalışırsa da nasıl bir insan olduğunu öğrenirsiniz zaten. Bir de burada bir arkadaş yorum yapmış, erkek arkadaşı onu evine gelmediği için "evlenilecek kız" ilan etmiş sanırım. Ne kadar yanlış ve rahatsız edici bir yaklaşım. Erkek arkadaşının evine giden evlenilmeyecek kız mı oluyor yani? Ev=seks demek yani bu kişiler için. Çok tuhafıma gitti. Kimseyi yargılamak haddim değil fakat bir kadın olarak hakaret algılarım şahsen ben bunu. :KK63:

Edit: Yaşınız 16 ymış sanırım görmemiştim. 16 yaş dışarıdaki aktiviteler için daha uygundur, ergenlik biraz sakıncalı bir dönem :) Ben 20 yaşınızdan büyük olduğunuzu düşünerek yazdım yorumumu. 20'yi geçince kullanırsınız artık :)

Son düzenleme:
Neeey 16 mı? Benim daha o zamanlar sevgilim bilem olmamıştı Yeni nesle bak yav sen, libidolar tavan; keçi boynuzu falan mı yediriyor bunlara anneleri ?

ne? 16 yaşında mısın gerçekten? süpermiş biz de akıl veriyoruz, bir de 9 aylık ilişki diyor yahu.. hayatım sizin jenerasyonun süt dişleri yeni değişti daha, ne aşkı? ne ilişkisi?

Şimdi bu sorunun cevabı daha çok yaşınıza bağlı, ki yukarıda yaşınızın 16 olduğu yazılmış. Siz 16 iseniz muhtemelen sevgiliniz de o yaşlarda. Hoş, bu yaşta sevgili olma fikri bence yanlış ve çok gereksiz. Bu yaşlardaki erkeklerin genellikle tek düşündüğü şey cinsellik oluyor. 'Oğlum benimkini eve attım.' muhabbetleri fazlasıyla dönüyor. 9 aydır beraber olabilirsiniz ama demek ki hiç güvenmiyorsunuz. Ayrıca sevgilinizin verdiği tepki de tipik bir ergen tepkisi. Gitmemekle daha iyi yaparsınız.

tatlım erkekleri genelde p.psi yönetir beyni yerine..
tenhada kıstıracak seni..

Neeey 16 mı? Benim daha o zamanlar sevgilim bilem olmamıştı Yeni nesle bak yav sen, libidolar tavan; keçi boynuzu falan mı yediriyor bunlara anneleri ?

Geçen gün instagramda 15 yaşında bi çocuk 'sevişelim mi' yazan bi şey paylaşmış, kızların yorumlarını görmen lazım.. 'Peki, bana uyar, ben de bunu istiyorum, nerede ve ne zaman?' Ağzım açık okudum resmen. Üşenmedim kızların profillerine baktım, hepsi tek tip 14-15 yaşlarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…