Profiliniz de 16 yasinda diyor, dogru mu? Sizi eve almasi bile suc o zaman zatenKızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
Enee siz demeseniz bende 19 20 yasında sanmistim. Çocuk kaç yasında acaba merak ettimProfiliniz de 16 yasinda diyor, dogru mu? Sizi eve almasi bile suc o zaman zaten
hiç kusura bakmayın , ailem evde yok bi süre gel film izleriz'! in gerçekten film izleme amaçlı olmadığını bildiğinizi düşünüyorum, maksat film izlemekse götürür sizi anne bu bu x benim arkadaşım biz film izleyeceğiz der koyar cd yi izlersiniz,annem evde yok gel.. eğer istiyorsanız gidin yaşayacaklarınızı göz önünde bulundurarak gidin,razıysanız gidin sapık değildir ama sırf film izleyeceğini düşünmüyorum dediğim gibi.. ama iyi düşünün sonra kendi ayaklarınızla gittiğiniz evle ilgili birkaç ay sonra beni kandırdı vsvsvs diye sızlanmayın( öyle yaparsınız demiyorum burda böyle konuları çok okuduk) yaptığınızın olabileceklerin bilinci ile gidin gidiyorsanız
9 aydır birliktesinn az cok taniyosundur neden korkuyorsun anlamadim..sapik mi?[/QUOTE
sevgılını tanıyorsundur az cok..senın degerlerıne saygı gosterırmı sen bılıceksın..ama ondan once kendınıde tanıman gerekıyor sen uslu durucakmısın sadece erkekte bıtmıyor bu ısler..el ele tutusmak öpüsmek ve sonrası evde kımse yok..yanı normalde nasıl bırılıskınız var bılemıyorum ıyı dusun ten cekımı dıye bırsey var bunuda unutma..
Kızlar 9 aydır bi iliskim var ve sevgilim beni evine cagiriyor annesi ve babasi antalyaya gidiyolarmis annesinin akrabasi hastaymis onu gormeye gidicekler. ev boş olcak gel film izleriz sonra dışari cikariz felan dedi ama ben korkuyorum napsam gitsemmi gitmesemmi bi akil verin nolur
Neeey 16 mı? Benim daha o zamanlar sevgilim bilem olmamıştıYeni nesle bak yav sen, libidolar tavan; keçi boynuzu falan mı yediriyor bunlara anneleri ?
eve gidipte,kardeş kardeş oturanı görmedim..
kendimden biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?