sevgilim beni evine cagirdi

Hayir sapık degil tabikide ama her erkek böyle seyler yapmak ister ne olcagini bilemeyiz bi erkek azdıysa hiç bisey görmez bu yuzden korkuyorum
Yok artık. size tecavüz edeceğinden şüphelendiğiniz adamla neden hala berabersiniz? Hayır efendim, normal bir erkek evine çağırdığı kız arkadaşına tecavüze yeltenmez, amma yaptınız siz de, bunu ancak sapıklar yapar. Siz fazla Türk filmi izlemişsiniz bence. Evine falan gitmeyin gerek yok, hatta ayrılın bu sapıktan.

Sende çok kaygiliysan son güne kadar gelecem de sonrada hastayım falan dersin çok ustelerse gel diye mens oldun sancım var adım atamam de kadinsal bi durum olduğu için ustelemeye utanır susar trip de atamaz

Ara ne ya..ara istiyorsa yol ver gitsin adamın niyeti baska anam sinir oldum..ne müsabakasi bu ara veriyor tobe tobe. Dokundurtma kendine meylederse sert çık.bunun için ayrılacaksa da eyvallah de gitsin

Güveniniz ve ya yakınlaşma isteğiniz yok belli ki, ya da bir şey olmasa da eve gitmiş olmak rahatsız edebiliyor bazen insanı, içinize sinmeyecekse gitmeyin derim. Herkes bir değil, ama çok güven sağlayıp içinden tersi çıkanda var. Hoş 9 ay niye beklesin diye düşünüyor insan kötü düşüncesi varsa, sevgilisiyle yakınlaşmak istiyordur gibi daha çok. En doğrusunu siz bilebilirsiniz yine de.
Ben olsam içime sinmiyorsa, istemiyorsam yüksek ihtimalle nedenini açıkça söylerdim, "Yanlış anlama ama ben bunun uygun olacağını düşünmüyorum henüz, belki daha ileride." gibi. Ve bence buna saygı da duymalılar trip atmak yerine, kendi bakış açısı farklıysa bu tür şeylere yapacak bir şey de yok, çünkü sizin ki farklı. Tabii ilişkinize de bağlı. Buna fena parlayanlar da var maalesef. Yani sevdiğiyle baş başa rahat bir zaman geçirmek istiyor olabilir iyi anlamda ama ısrar etmesi çok hoşuma gitmedi yine de. Tanıyan sizsiniz..
Ara verelim mi demesini de istediğini yapmanı sağlamak için mi acaba? Ya da çocuk ruhlu mu biraz, trip falan mı atıyor Bir de benim eski sevgilim kendisini güven konusunda överdi, kendinden emindi ve acayip gururu kırılıyordu diğer türlü kızıyor bozuluyordu, böyle de olabilir

Deneyerek evlenenler de tiksinti verdi. Boyle diyen erkeklere uyuz oluyorum. Sen kimsin la beni deniyon. Ben seni denemeye eve geliyom esas bakalim seyin kac santim. Tobe estafrllh.
Bence eski sevgilisi kıronun tekiymiş, gururuna yedirememiş teklifinin reddedilmesini 'Şey canım ben seni deniyordum, öhöm, öhöm; prezervatifi de şişirip balon yaparız diye aldıydım, kelepçeler de zaten evle beraber geldi.' Zaten sonra da kızı arkadaşı için terk etmiş, ahlak anlayışı ortada. O kızı da bakire olup olmadığını kontrol için birlikteliğe zorlar. Kız hayır derse cevap belli :'Öhöm ben seni denediydim.'

Korktugun sey adamin sana tecavuz etme ihtimali mi?
Yoksa yakinlasiriz da ipin ucunu kaciririz diye mi?
Cok endişeli olduguna bakarak birinci ihtimali dusunuyorsun herhalde.
Enteresan. ..seni boyle geren bir adamla niye birliktesin onu düşün bence.

erkeklere bu kadar potansiyel sapık gözüyle bakmak ta biraz abartı olmuyo mu
biz erkek arkadaşımızı eve çağırsak bize de bu kız yollu gözüyle mi bakıyolar

tuhafıma gitti doğrusu

Tipik turk kirosunu ozetlemisin milenacim :) iyi ki ex olmus

pul koleksiyonumu göstermek istiyorum diyerek sen evine davet et.böylece gönlünü almış olursun

Gecenlerde boyle bir konu vardiya kizimiz gitmisti sporcu sevgilisi atlamisti ustune aklima o geldi
Onlar henüz sevgili değillerdi. Ama adam kıza yakınlaşmak isteyip de kız uzaklaştıktan sonra "ikimizde ne için geldiğini biliyoruz" gibi bir cümle kurmuştu. Konu Sahibi bu sorunun cevabını en iyi sen verirsin.

Gitme bence ne olcağı belli olmaz 9 ay olmuş ama hala tereddüt ediyosan gitme derim bi işim cıktı gibisinden bişeyler söyle

Beni boyle denemek icin cagirsa o dakika ayrilirdim ben.
-----
Konu sahibi 9ay olmus hala adam eve gidince ustume atlar diye korkuyosun. Her adam boyle degil kizlar mesafeyi dogru cizerse en fazla opusursunuz. Ben ilk evine gittigimde oturup ihlamur icmistik opusme bile olmamisti dusun. Aksine ben huzursuz olmayim diye disardakinden daha mesafeliydi.

Yasin kucuk galiba +18siteye girmis deyip duruyosun, uzulme ama babalarimiz da giriyo o sitelere

bende yaptım o hatayı 5 aylık sevgilimle tatile gittim gerçi çok tehlikeli bir şey yaşanmadı ama illaki yakınlaşma oluyor. pişman olmak istemiyorsan gitme. 2 yıl oldu biz hala birlikteyiz ama bazı şeyler daha özel olmalı diyor insan. ilk öpüşme bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…