Yok artık.Hayir sapık degil tabikide ama her erkek böyle seyler yapmak ister ne olcagini bilemeyiz bi erkek azdıysa hiç bisey görmez bu yuzden korkuyorum
Ara ne ya..ara istiyorsa yol ver gitsin adamın niyeti baska anam sinir oldum..ne müsabakasi bu ara veriyor tobe tobe. Dokundurtma kendine meylederse sert çık.bunun için ayrılacaksa da eyvallah de gitsinBen ona disarda bulusak dedim eve gel ya yemek felan yaparim sana dedi yok ya sinamaya felan gidek hava aliriz hemde dedin baya israr etti bende israr ettin tabi sonra bi ara cikti yine girdi araverelim dedi bende noldu ya simdi dedim benim istedigim seyleri kabul etmiyosun hep kendin program yapiyordun bana guvenmiyormusun dedi
Bence eski sevgilisi kıronun tekiymiş, gururuna yedirememiş teklifinin reddedilmesini 'Şey canım ben seni deniyordum, öhöm, öhöm; prezervatifi de şişirip balon yaparız diye aldıydım, kelepçeler de zaten evle beraber geldi.'Deneyerek evlenenler de tiksinti verdi. Boyle diyen erkeklere uyuz oluyorum. Sen kimsin la beni deniyon. Ben seni denemeye eve geliyom esas bakalim seyin kac santim. Tobe estafrllh.
mesaj attim disarda bulusak diye niye ya evde bulusak hem yemek yaparim sana diye israr etti
Bence eski sevgilisi kıronun tekiymiş, gururuna yedirememiş teklifinin reddedilmesini 'Şey canım ben seni deniyordum, öhöm, öhöm; prezervatifi de şişirip balon yaparız diye aldıydım, kelepçeler de zaten evle beraber geldi.'Zaten sonra da kızı arkadaşı için terk etmiş, ahlak anlayışı ortada. O kızı da bakire olup olmadığını kontrol için birlikteliğe zorlar. Kız hayır derse cevap belli :'Öhöm ben seni denediydim.'
Onlar henüz sevgili değillerdi. Ama adam kıza yakınlaşmak isteyip de kız uzaklaştıktan sonra "ikimizde ne için geldiğini biliyoruz" gibi bir cümle kurmuştu. Konu Sahibi bu sorunun cevabını en iyi sen verirsin.Gecenlerde boyle bir konu vardiya kizimiz gitmisti sporcu sevgilisi atlamisti ustune aklima o geldi
Beni boyle denemek icin cagirsa o dakika ayrilirdim ben.benim erkek arkadasim hasta oldugunda gel corba yap demisti ama gitmemistim.zaman sonra konusu acildi iyikide gelmedin evlenecegim kizi denemek istedim hareketin hosuma gitti demisti.gerci mal ortak kiz ardasimiz icin beni terketti :) ama iyikide gitmemisim
Ahahaha kahkaha attim cok yasa: DDeneyerek evlenenler de tiksinti verdi. Boyle diyen erkeklere uyuz oluyorum. Sen kimsin la beni deniyon. Ben seni denemeye eve geliyom esas bakalim seyin kac santim. Tobe estafrllh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?