- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi gookce0330
-
tesekkür ederiimmm :44:
gercekten kaç gündür bunu düşünüyorumm.. yani beni seviyorsa, onaa dünyanın en güzeli gelmem gerekmiyor muu??? mesela o benim gözümdee çooooook tatlı.. :26:
bana bu sölediği sözü bende uzun bi süre sindiremedim.. amaa burnundandaa defalarca getirdim..
şimdiii beniim o uzun burnuma bileee bir sürü iltifatlarda bulunduu
biraaz odun falan amaaa aslında geeercekten çok tatlııı,çok seviyoruum kendisiinii yaaaaa..
Tahmini erkek arkadaşına kaşarın biri yüz vermiş , o da havalara girmiş gelmiş sana tafra yapmış tipsiz :)
havalanmış baya seninkiaslan burcudur belki
eveeet doğru bildin.. aslan burcuuu!!
Bir kere ben buna katılmıyorum, simdi sen sevgilinin yanına kınavc tatlıtuğ, engin akyürek gibi yakışıklıların hasını koy onlar sevgilimden daha yakışıklı diyemeyecekmisin..
tamamen haklısın.. sanırım ben kendimi yanlış ifade etiim.. tabiikiii benimde gözümle gördüğüm çook çok yakışıklılar vaar.. ama o benim sevgilim olduğu için aslaaa bi başkasını istemem.. gözüm görmezki bi başkasının yakışıklılığını..
Aynen öyle, sana takılmış bence .. Kızdırmak için söylemiş bu besbelli cünkü gayet hoş bi kızsın ve de cok yakışmışsınız canım. Allah daha mutlu etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?