Mrb canlar
başımda öle bir sorun varki sevgilim birden depresyona girdiğini söyledi ve benden uzaklaştı ama hayatından yalnızca beni soyutladı arkadaşlarıyla herkesle görüşmeye devam ediyor sorun ben mişim gb benle alakyı tamamen kesti şimdi ne arıyo nede soruyu bittide demiyo napıcam ben çok mutsuzum
Belli ki depresyon da falan değil seni istememiş.Yerin de olsam ne ararım ne sorarım nede üzülürüm.Şimdiler de fcbook falan var ordan imalı yazılar falan da paylaşma ,bu seni küçültmekten başka bir işe yaramaz.Mrb canlar
başımda öle bir sorun varki sevgilim birden depresyona girdiğini söyledi ve benden uzaklaştı ama hayatından yalnızca beni soyutladı arkadaşlarıyla herkesle görüşmeye devam ediyor sorun ben mişim gb benle alakyı tamamen kesti şimdi ne arıyo nede soruyu bittide demiyo napıcam ben çok mutsuzum
Evlilikten sorumluluktan kaçıyor olabilir,maddi olarak hazır olmayabilir vs..Aslında ilişkinin uzunluğu bence çokta önemli değil.Benimde uzun ilişkim vardı ama bianda değişti ve sonu hüsran.Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi..Aramalarımı yanıtsız bırakıyo açmıyo telefonlarımı bu ilşki 5 yıllık bir ilşki zaman zaman olmuştu böle iniş ve çıkışlar ama şu varki bu sene tamda evlilik adın adım atmaktan bahsetmişti şimdi anlam veremiyorum
belki evlilik sorumlulugu ona agir gelmistir.
Ne olursa olsun bu sekilde ara vermese iyi olurdu. Yani en azindan korkularini sana anlatsaydi.
Belki de hakikaten cani cok sikkin ve arkadaslariyla desarj oluyor da olabilir.
ıstersen ara ve her cevaba hazirlikli olarak gorus.
Ben sen yerinde olsaydim coktan cozmustum sonucu ne olursa olsun, zira belirsizlik insani hasta ediyor.
Mrb canlar
başka biri var gönlünde
kız ona yüz verirse, güzel bir ilişki başlarsa, sizi terk edecek
başaramazsa, sizinle devam edecek
yedekte tutma taktiği[/QUOT
UMARIM HAKLI ÇIKMASSIN BİTECEKSE BİLE 3 CÜ İNSAN YÜZÜNDEN OLMASI BANA KOYAR ÇÜNKÜ BU İLİŞKİ AİLELERE DE YNSIMIŞ Bİ İLŞKİ(((
başka biri var gönlünde
kız ona yüz verirse, güzel bir ilişki başlarsa, sizi terk edecek
başaramazsa, sizinle devam edecek
yedekte tutma taktiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?