Sevgilim beni hayatından soyutladı

lal_00

sonsuza dek seninle
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
386
4
118
43
Diğer
Mrb canlar
başımda öle bir sorun varki sevgilim birden depresyona girdiğini söyledi ve benden uzaklaştı ama hayatından yalnızca beni soyutladı arkadaşlarıyla herkesle görüşmeye devam ediyor sorun ben mişim gb benle alakyı tamamen kesti şimdi ne arıyo nede soruyu bittide demiyo napıcam ben çok mutsuzum

Büyük ihtimalle karar aşamasında.Nasıl ayrılacağını düşünüyordur utanmadan

Birden sizi terketmiş.

o seni terk etmeden sen onu sutla gitsin hic uzulmene bile degmez

Aramalarımı yanıtsız bırakıyo açmıyo telefonlarımı bu ilşki 5 yıllık bir ilşki zaman zaman olmuştu böle iniş ve çıkışlar ama şu varki bu sene tamda evlilik adın adım atmaktan bahsetmişti şimdi anlam veremiyorum

Belli ki depresyon da falan değil seni istememiş.Yerin de olsam ne ararım ne sorarım nede üzülürüm.Şimdiler de fcbook falan var ordan imalı yazılar falan da paylaşma ,bu seni küçültmekten başka bir işe yaramaz.
Anladığım kadarıyla geri dönmesini istiyorsun beni böyle incitecek birisiyle tekrar birlikte olmazdım açıkçası.

Son düzenleme:
Evlilikten sorumluluktan kaçıyor olabilir,maddi olarak hazır olmayabilir vs..Aslında ilişkinin uzunluğu bence çokta önemli değil.Benimde uzun ilişkim vardı ama bianda değişti ve sonu hüsran.Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi..

Haklısın belki ama bana bitti cümlesini kullanmadı vede geri dönmesi telafi edermi bana yaşattıklarını düşünmek lazım elbette ama arada yıllar ve çok emek sarfedilmiş bi ilşki bu kadar basite alamıyorum

Bi konuş düşündüklerini ona söyle bu nebiçim depresyon de aklına gelen içindeki bütün soruları sor 1 günlüğüne çıksın depresyondan senin sorularını yanıtlasın en azından bi sonuca varın :44:

sana bunları yaşatıyorsa sebepsiz zaten sevmiyordur seni..
yavaş yavaş soğutmaya çalışıyor sanırım..
alışmaya çalışsan senin için daha iyi olur..
hak edene hak ettiği gibi davran ve sen söyle bittiğini.

Belki evlilik sorumlulugu ona agir gelmistir.

Ne olursa olsun bu sekilde ara vermese iyi olurdu. Yani en azindan korkularini sana anlatsaydi.

Belki de hakikaten cani cok sikkin ve arkadaslariyla desarj oluyor da olabilir.

Istersen ara ve her cevaba hazirlikli olarak gorus.

Ben sen yerinde olsaydim coktan cozmustum sonucu ne olursa olsun, zira belirsizlik insani hasta ediyor.

bnde çözmeye çalıştım canım aradım defalarca derdi neyse anlatsın istedim ama ne yaptıysm dönmedi biraz önce msj attım bittiyse bitti de dedim en azından bi vedayı hak ediyrum yazdım yada bundan sonra hiç dönme yazdım ya cvp ver yada bidaha asla arama yazdım 5 dakka sonra aradı ve konuşcaz dedi suratıma kapattı bu kadar

başka biri var gönlünde
kız ona yüz verirse, güzel bir ilişki başlarsa, sizi terk edecek
başaramazsa, sizinle devam edecek
yedekte tutma taktiği

bence salla .sana değer vermeyene sende değer verme .gerek yok .sıkıldım demiyor depresyondayım diyor belli ki işi ciddiye bindirmek istemiyor kaçıyor sen öle bir beklenti içide girdiysen ve bahsettiysen gözü korktu kesin ondan vınladı .

başka biri var gönlünde
kız ona yüz verirse, güzel bir ilişki başlarsa, sizi terk edecek
başaramazsa, sizinle devam edecek
yedekte tutma taktiği

ya bu, ya da ayrılmaya cesaret edemiyor kendinden uzaklaştırıyor. Senin ayrılmanı bekliyor.

bitmiş canım içinde ne varsa söyle bitir sende konuşacagı da şudur. ben seni mutlu edemem sana layık değilim vs... sen daha iyilerini hakediyorsun bu modellerden çok piyasa da.......

ha bu arada hiç bir erkek bitti demez çünkü bir gün geri dönerse istedği gbi birini bulamayıp sen bana bunları demiştin der kadın .o yüzden bunu yapmaz erkekler .sen bitireceksin başka çare yok .bende eski erkek arkadaşımdan ayrıldığım dönemde bana bitti demedi kendi kendne çoktan gitmiş biraz deşince anladım olayı .tabi çektiğim acıda yanıma kaldı .maaalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…