Evet bu hesabı bunu anlatmak için açtım nerden başlasam bilemiyorum çok olgun herseyin farkında iyi bir gözlemci bir kızım 24 yaşındayım 22 yaşıma kadar çok erkekle konuştum flört ettim ama tek bir erkek arkadaşım bile olmadı . Ben çok farklı bir tesadüfle biriyle tanıştım çok etkilendim çok sevdim bağlandım kısa sürede lütfen beni yargılamayın uzatmadan anlatayım ki beni teselli edin neyse çok kısa sürede kötü bir şekilde cinselik yaşadım onun her halinden her niyetinden belliydi tek amacı cinsellikti bunu bildiğim halde onunla görüşüyordum ama öyle böyle değil çok aşığım küçük yalandan bir ilgisi bile beni çok mutlu ediyordu neyse kısa bir süre sonra buluşmadık gitmedim onun amacını gördükçe kendime olan saygım bitmişti kendimden nefret ediyordum bir sevgi uğruna neleri kabul etmişim en son konuşmak için buluştum ve gene cinsellik döndü eve gelince gene kavga ettim ve ayrıldık bitti dedim o da bittiyse bitti dedi yalanları sonradan öğrenmem cabası daha anlatacak çok şey var ala kısaca sorum şu ben naptım Alllahım diyorum kendime herseyin ilkini yanlış kişiyle yaşadım pişmanım evet zorlamadı ama niyeti belliydi neden kabul ettim diye her günü ağlıyorum canım çok acıyor neden kendimi kanıtlamak zorunda kaldım çekip gitmedim nefret ediyorum vücudumdan tiksiniyorum neden beni kullandı ve ona bunu belli etmedim şu an o da beni kullanılmaya layık mı zannediyor bu yaşanan cinsellik benim umurumda değilmiş gibi mi gözüküyorum bir yıl olacak iyi değilim benim gibi olan var mı? Bunu nasıl atlatacam? Bunlar onun yanına kalmasın gece ağlıyorum uyuyorum rüyadan uyanıop ağlıyorum