• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni kullandı

belbessin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
2
-1
1
25
Evet bu hesabı bunu anlatmak için açtım nerden başlasam bilemiyorum çok olgun herseyin farkında iyi bir gözlemci bir kızım 24 yaşındayım 22 yaşıma kadar çok erkekle konuştum flört ettim ama tek bir erkek arkadaşım bile olmadı . Ben çok farklı bir tesadüfle biriyle tanıştım çok etkilendim çok sevdim bağlandım kısa sürede lütfen beni yargılamayın uzatmadan anlatayım ki beni teselli edin neyse çok kısa sürede kötü bir şekilde cinselik yaşadım onun her halinden her niyetinden belliydi tek amacı cinsellikti bunu bildiğim halde onunla görüşüyordum ama öyle böyle değil çok aşığım küçük yalandan bir ilgisi bile beni çok mutlu ediyordu neyse kısa bir süre sonra buluşmadık gitmedim onun amacını gördükçe kendime olan saygım bitmişti kendimden nefret ediyordum bir sevgi uğruna neleri kabul etmişim en son konuşmak için buluştum ve gene cinsellik döndü eve gelince gene kavga ettim ve ayrıldık bitti dedim o da bittiyse bitti dedi yalanları sonradan öğrenmem cabası daha anlatacak çok şey var ala kısaca sorum şu ben naptım Alllahım diyorum kendime herseyin ilkini yanlış kişiyle yaşadım pişmanım evet zorlamadı ama niyeti belliydi neden kabul ettim diye her günü ağlıyorum canım çok acıyor neden kendimi kanıtlamak zorunda kaldım çekip gitmedim nefret ediyorum vücudumdan tiksiniyorum neden beni kullandı ve ona bunu belli etmedim şu an o da beni kullanılmaya layık mı zannediyor bu yaşanan cinsellik benim umurumda değilmiş gibi mi gözüküyorum bir yıl olacak iyi değilim benim gibi olan var mı? Bunu nasıl atlatacam? Bunlar onun yanına kalmasın gece ağlıyorum uyuyorum rüyadan uyanıop ağlıyorum

onun her halinden her niyetinden belliydi tek amacı cinsellikti bunu bildiğim halde onunla görüşüyordum ama öyle böyle değil çok aşığım küçük yalandan bir ilgisi bile beni çok mutlu ediyordu
Bile bile görüşmüşsün Allah sana akıl irade vermiş
kendimi kanıtlamak zorunda kaldım
Olgun bir kadın bunu yapmaz daha çok hamsın . Ayrıca vücudumdan tiksiniyorum falan ne alaka yani istemişsin olmuş
şu an o da beni kullanılmaya layık mı zannediyor
Suan ne zannettiğinin ne önemi var siz zaten başından kullanacağını bile bile kullanmasına müsade etmişsiniz
Bunu nasıl atlatacam? Bunlar onun yanına kalmasın
Yardım alın . şimdi biz tüm kk olarak beddua ederiz ona kalmaz yanına En Büyük KK

Ay aman ya birde iyi gözlemciyim demişsin. 2 gün şurda takıl ve o at gözlüğünü çıkartıp bak bakalım müdavim üyeler bu konulara ne yazıyor. Sen gözlemci falan değilsin sen kafanda her konuya dair dizilerden duyduğun tabularla ilerliyorsun. Sen sabit fikirlisin, esnek fikirli değilsin.

Bazı erkekler evlenelim sen benim namusumsun zaten ileride olacak şeklinde konuşup ilişki yaşadıktan sonra yok oluyor. Ama görüştüğün kişinin senin de dediğin gibi en başından beri niyeti belliymiş. Zorla da olmadığına göre kafana takacağın bir durum yok. Bana bağlanmadı o yüzden üzülüyorum diyorsan da onun zaten ne olduğunu anlamışsın. Böyle bir beklentiye girmemelisin

Psiklojik destek alın lütfen.
Burada seviş nolcak geçmiş gitmiş diyen de çıkar, namus gitti diye zorbalayan da.
İki uca da ait hissetmeyebilirsiniz kendinizi.
Bu konuların bireysel olduğuna inanıyorum.
O nedenle, şayet hassassanız, yaranızı burda uluorta açmayın, işin uzmanına açın.
Ben de hayattaki ilklerin güzel anı olarak aklımda kalmasını isterim, hayal kırıklığınızı anlıyorum ve bunu basitçe bir ihtiyaç giderme gibi yorumlamıyorum.
Ama bunun ileri boyutu depresyonu tetikler.
O nedenle üzerinizdeki stresi dağıtmak için bir uzman yardımına ihtiyacınız var.
Kolaylıklar diliyorum🌷

Önce şurda anlaşalım; adam sizi kullanmamış. Zorlamamış, kandırmamış. Sevişmek istemiş siz de kabul etmişsiniz. Burda ah vah edecek, karalar bağlayacak, adama saydıracak bir şey yok.

Psikolojiniz aldığınız kararların arkasında durmanıza engel oluyorsa, yaptıklarınızdan pişmanlık duyuyorsanız yardım alın. Ama bunun karşınızdaki insanla bir ilgisi yok. Kendiniz çözeceksiniz.

Konu bdv olsa gerek Mune Mune

Psiklojik destek alın lütfen.
Burada seviş nolcak geçmiş gitmiş diyen de çıkar, namus gitti diye zorbalayan da.
İki uca da ait hissetmeyebilirsiniz kendinizi.
Bu konuların bireysel olduğuna inanıyorum.
O nedenle, şayet hassassanız, yaranızı burda uluorta açmayın, işin uzmanına açın.
Ben de hayattaki ilklerin güzel anı olarak aklımda kalmasını isterim, hayal kırıklığınızı anlıyorum ve bunu basitçe bir ihtiyaç giderme gibi yorumlamıyorum.
Ama bunun ileri boyutu depresyonu tetikler.
O nedenle üzerinizdeki stresi dağıtmak için bir uzman yardımına ihtiyacınız var.
Kolaylıklar diliyorum🌷
Sadece Budur duymak istediğim teşşşekür ederim🥲💕

Ya ilişkilerin hepsi zaten kullanmak uzerine. Şu kafadan çık evli de olsan, biraz sen onu kullanıyorsun biraz da o seni kullanıyor günün sonunda :) sefam olsum de gec ya bu kadar kendinden tiksinecek kadar ne var bunda. Bir olaya verdigin anlam kendi zihninin kokuşmuşluguna göre degisir. Kendi kendine yapiyorsun yani.

olacakla öleceğe çare yok aynı hatayı tekrarlamazsın sürekli bunu düşünüp durursan geleceğe de bakamazsın önüne bak tecrübe oldu.

ilki yanlis kisi
ikincisi yanlis kisi
yanlis oldugunu bildigin halde ayrilmayi planlarken bile evine gidip bir tur seviştiğin bir kisi
herseyi yasayan sen ama adamlar seni "kullanmis" oluyor.
bence kendine karsi dürüst ol. sen istedin sen yasadin. biraz sorumluluk al yasadigin seylere.
benim de hayatima birden fazla erkek girdi cikti. hic pisman degilim çünkü ne yasadiysam kendim isteyerek, keyif alarak yasadim. oh sefam olsun diyorum
siz de biraz akıllı olun, iki ilgi göreceğim diye istemediginiz konumlara kendinizi sokmayin.
hadi birinci yasandi anladiniz vs neden sonuncuda hala adamin evine gidiyorsunuz?
siz de normal degilsiniz ki.
sonra oturup agliyorsunuz, adamlar beni kullandi.
neden kullansin, demek ki sen de hevesliymissin , keyif almissin ki bu sey defalarca yasanmis.
sirf sonunda ayrıldın diye kimse seni kullanmis degil.
kendin istemis, sevisecegini bile bile ayağınla gitmissin defalarca . bu kandirmak da degil kullanmak da.
biraz daha olaylara objektif bakmayi dene. Kendine objektif ol ki yaşadıklarınla barışabil

Cinselliği bir sevilme aracı olarak görüyorsunuz diye düşünüyorum ama bedeniniz sevilmeniz için bir araç değil asla da olmayacak. Cinsel yakınlık kurduğunuz herkes size bağlanmayacak birini bu şekilde kendinize bağlayamazsınız. Bu şekilde kullanılmış mı oluyorsunuz? Bence hayır, çünkü siz bir amaç uğruna bunu yapmışsınız ama karşı tarafa işlememiş. Denemiş ve yanılmışsınız. Bu davranış tutumunuz hakkında biraz düşünün çünkü ileride daha büyük hayal kırıklıkları yaşarsınız bu şekilde

Yanlış kişiyle cinsellik yaşadığınız için pişmanlık duyuyorsunuz gibi geldi bana
Karşılıklı sevgi aşk olsaydı bu kadar takmazdınız diye düşünüyorum
Ama yanlış kişi olduğu zaten en başından belliymiş
Siz belki bağlanır sever umuduyla yola çıkmışsınız
Ama hiçbir şey düşündüğünüz gibi olmamış
Şimdi perişan olmanın da size hiçbir faydası yok sadece zararı var
Bu kötü tecrübeden ders almanız gerekiyor

ortada kullanma yok orayı netleştirelim
çok pişmanım desen daha doğru olur

keşke ya pişman olacağınız şeyler yapmasınız , yada yaptığınız şeyin sonuçlarını taşıyacak sorumluluk alsanız

İzniniz, isteğiniz olduğu sürece yaşadıklarınız kullanılma olmaz..

Hatta siz bu durumu karşı tarafın size bağlanması üzerinden ilerletiyseniz o düşünce ile birlikte olduysanız faydalanmaya çalışan taraf biraz da sizsiniz!

Sakin olun. Bu beden sizin, pişmanlığınızı bir kenara koyun.

Ve sizi hakedebilecek, size değer verebilecek gerçekten sevdiğiniz, aşık olduğunuz adamla yaşayın istediğinizi..

Her önüne gelen hırtoyla libidolar tavan diye cinsellik yaşanmaz yaşarsanız işte böyle üzülürsünüz

İstemediğiniz hiçbir şey yaptırmamış kimse size. Adamları bağlamak için cinsellik sunup sunup olmadığında kullanıldım diye dövünmeyin. Malesef erkekler bir noktada haklı, bazı kadınlar yaptıklarının sorumluluğunu almaktan kaçınıyor, mağduriyetin konforunu fena keşfetmişler.

Back
X