- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
- Konu Sahibi namutenahi_
vermeyeceksen ayrıl dememişte üste çıkmış pislik erkek milleti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuşum bir gelişme olmadı olmasında aman benden uzak olsun da :) Sadece arada kursta denk geliyoruz ayrılığın ilk günleri sınıftan çıkmayan çocuk kapı önlerinde beklemelere başladı bana felan baktığını görüyordum ama ben göz göze asla gelmedim aksine kahkaha felan atıyordum çok rahattım böyle devam ediyor bakalım bir şey olursa hemen yazarım canlarimVar mı bi gelişme hiç gördünüzmü olaydan sonra tavrı filan nasıldı
Öyle kuzum öyle maalesef tecrübe de yok bende dumura uğradım valla şok oldum bazıları çok abartmissin demiş ama inanın böyle bir şeyi yaşayınca farklı oluyormuş aman Allah düşmanıma vermesin şeref yoksunu erkek biz bize yeteriz gelecek erkek varsa da inşallah hayırlı düzgün bir insan olur bebeklerim hepimiz için amin diyorumvermeyeceksen ayrıl dememişte üste çıkmış pislik erkek milleti
Öyle kuzum öyle maalesef tecrübe de yok bende dumura uğradım valla şok oldum bazıları çok abartmissin demiş ama inanın böyle bir şeyi yaşayınca farklı oluyormuş aman Allah düşmanıma vermesin şeref yoksunu erkek biz bize yeteriz gelecek erkek varsa da inşallah hayırlı düzgün bir insan olur bebeklerim hepimiz için amin diyorum ❤❤![]()
Ah anacım vah anacım öyleymiş ya 20 yaşındayım birde kendime bu konularda anasının gözü sanardim öyle gülüyorum halime trajikomik bi durum ama lafınızi tuttum vallahi çok doğru nasıl geldiyse o şekilde gider gözümü daha çok acmaliyim sağolun yorumunuz icinbu yaşadığından ders al bir erkek sana nasıl geldiyse öyle gider. erkeklerin niyeti değişmez değiştiremezsin :)
Ah anacım vah anacım öyleymiş ya 20 yaşındayım birde kendime bu konularda anasının gözü sanardim öyle gülüyorum halime trajikomik bi durum ama lafınızi tuttum vallahi çok doğru nasıl geldiyse o şekilde gider gözümü daha çok acmaliyim sağolun yorumunuz icin❤
O kadar doğru ki, kendi değerimi önce kendim vermeliyim kızlar bu konuda ders oldu işte sağol yorumun için balcanım bak aşkta tecrübe olmaz insan her defasında inanmak ister. evet biraz genç yaşlarda daha toy olduğumuz doğru fakat çok değişen bir şey yok. hep gözünü dört açmak zorundasın. evet illa bir gün biriyle doğru ya da yanlış bişeyler yaşayabilirsin ki o zaman bu sadece seni ilgilendirir fakat seni seven sana değer veren seni incitmekten korkan seni düşünen biriyle yakınlaş yakınlaşacaksan. seni deneyim olarak görecek biriyle değil bir dingil gelip merakını üstünde gidermesin.
Yazık ki ne yazık valla şimdi mantıklı düşünmeye başladım da basit şeyler için değmez hatta ağrıları bile icin her zaman nefes almak için bir sebep var bunu öğrendimmillet ölmeyı bayılmak sanıyor
hayatı neden bukadar basıte ındırgıyorsunuz bukadarcık sey ıcın bit kadar mevzu için ölünür mü
yazık genclıgınıze valla
Sağoool varool cansınizÇoğu kişi demiş ama ben de diyeyim; o gerizekalıdan kurtulduğuna sevinmelisin :)
Gereken o canm☺Sağol kuşum öyle yapıcam inşallah![]()