• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni manipule mi ediyor

istanbulsonbahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Merhaba 2 aylık bir ilişkim var dün gece reels kaydırırken sevgilimin bir kafının fotosunu beğendiği önüme düştü, kız sevgilimi takip etmiyor. Poz da biraz cüretkar. Asla kabul etmiyor beğendiğini, otomatik etkileşim yapmış imstagram dedi. Takip ettiği hesaplara baktım eskort tipli kadınlar var. Onların eskort olduğunu kabul etmiyor. Sen nasıl feministsin dedi bana. Güzel giyindikleri için takip etmiş. Başka kadınlara bakıyorsun diyorum kabul de etmiyor

Merhaba 2 aylık bir ilişkim var dün gece reels kaydırırken sevgilimin bir kafının fotosunu beğendiği önüme düştü, kız sevgilimi takip etmiyor. Poz da biraz cüretkar. Asla kabul etmiyor beğendiğini, otomatik etkileşim yapmış imstagram dedi. Takip ettiği hesaplara baktım eskort tipli kadınlar var. Onların eskort olduğunu kabul etmiyor. Sen nasıl feministsin dedi bana. Güzel giyindikleri için takip etmiş. Başka kadınlara bakıyorsun diyorum kabul de etmiyor
Gözünle görmüşsün işte evet yaptım demesine ihtiyacın mi var? Ayrıl yol yakınken

Haklısınız kızlar getçekten ilk kez birini sevmiştim kalbimi açmıştım yanılmışım çok üzdü beni, ben aşırı sadıktım oysa ki

klasik erkek yalanı elim çarptı yanlışlıkla begendim hesabını kapat deki instagram kullanmayacam kavga ediyoruz sonrasında bak bakalım kaç kadın ekleyecek ben böyle çözmüştüm

O senden ayrılsın.
Feministmis! Sana ne kardeşim ne giydiklerinden, dümdüz istemiyorum dişi sinek desen o manipülatif sen toksik der geçerdik de işte linç hakkı doğdu 😏

Evet bu bir manipülasyon. Ilişkilerde dengeden önce saygı gerekir, burada sana açıkça saygısızlık yapılmış. Manipülasyon da bir insanın hele ki sevgi bağı içinde yapabileceği en büyük saygısızlık bana göre.

Olan gibi olmayanda da hayır vardır. Sen önüne bak, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Bu erkeklerin sıfır zeka göstergesi olan bahaneleri beni benden alıyor, güzel giyinen kadınları takip ederek onlar ne giyiyorsa o şekilde mi giyinecekmiş, kombin fikri olsun diye mi takipteymiş 🤣🤣 zaten o ablalar giyinik değil de genelde soyunuk oluyorlar

Ciddi düşünmüyorsan ayrıl gitsin. Bundan sevgili de olmaz koca da. Bırak senin problemin olmaktan çıksın. İleride daha da psikolojisiyle oynar bu insanın.

Feministlik ile bağlantıyı çözemedim nereden bağlamış.Güzel giyiniyorlar kısmını da anlamadım moda yada tasarıma ilgisi falanmi var.Yaptigi açıklamanın zeka kırıntısı içerir tek kelimesi olmadığı için bile soğuyabilirsiniz kendisinden . Çok büyük potansiyeli olan bir ilişkiyi bitirdiğinizî düşünmüyorum.Beğendim baktım seni beğenmedigimden değil bir anlamida yok öylesine deseydi bari yine ayrilsanizda bir acaba belki denirdi oda çok az bir belki

Ciddi düşünmüyorsan ayrıl gitsin. Bundan sevgili de olmaz koca da. Bırak senin problemin olmaktan çıksın. İleride daha da psikolojisiyle oynar bu insanın.
Asıl ciddi düşününüyorsa ayrılsın. Ciddi değilse gönlünü eğlendirmek için takılmak isterse takılsın da bazen verilen akılları hayretle okuyorum 🤣

Back
X