Sevgilim beni sevdigini soyliyemiyor

asthenia

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
24
0
16
İngiltere
Merhaba kizlar. Ilk once, türkcem biraz zor anlasiliyorsa simdiden özür dilerim :) Türkcede duygularami anlatmak zor oluyor, sanki hep kelimeler eksik. Neyse..
Ben 22 yasindayim ve Ingilterede dogup büyüdüm. Sevgilim Türkiyede yasiyor ve 3 sene once burda tanistik. O bir seneligine ingiltereye tasinmisti ve asik olduk. Iki senedir uzaktan iliski yasiyoruz ama 2,3 ay da bir gorusuyoruz. Erkek arkadasimla ciddiyiz, benim okulum bitince evlenmeyi dusunuyoruz ve turkiyede yasiyacagiz. ailemle tanisdi bende onun ailesini cok iyi taniyorum. Ama en son beni sevdigni soyledigini hatirlamiyorum! Belki 2 seni olmustur. Ben ona soyleyince guluyor. Ben duygusal bir kizim ve sevdigim insanlari , sevdigimi gosteririm daima. Hareketlerimle olsun veya sozlerimle olsun. Ama erkek arkadasim oyle degil. Aslinda cok cok buyuk bir sorun degil ama sizce neden soyliyemiyor? Bana diyorki 'askim ben oyle seyleri soylemiyorm, soyliyemem'. Bu kadar zor mu? Oysa benim icin bunu soylemesi onemli. Sonucta uzaktan iliski yasiyoruz ve bunu duymaya ihtiyacim var. Sevdigini biliyorum ama yinede ara sira boyle sevdigini soylese... Neden oyle acaba kizlar? :(
Burda ingiliz erkekleri goruyorum, kiz arkadaslarina haykirip haykirip soyluyorlar.. Kultur farki mi var acaba :)

kültür farkıyla alakası olduğunu sanmıyorum :) burda da çok rahat bir şekilde haykırabilen erkekler var..kişiden kişiye değişiyor ablamın erkek arkadaşı da söyleyemiyormuş mesela ben yapamam söyleyemem diyormuş..evet haklısın insanın bunu tabiiki de duymaya ihtiyacı var ama yanlış düşünme kültür farkı değil bunun nedeni kişilik farkı :) belki çekiniyordur da söyleyemiyordur yada ona entel bir davranış olarak geliyordur ki türk erkeğinde bu çoğunluk ama yapanların sayısıda azımsanamayacak kadar çok canım. :) bir arkadaşımın sevgilisi maçtan sonra sahada kaç bin kişinin önünde seni seviyorum diye bağırmıştı :)) belki onu değiştirebilirsin hani bunu ona söyletebilirsin biraz denesen belki :) umarım anlatabilmişimdir canım :)

kültür farkıyla alakası olduğunu sanmıyorum :) burda da çok rahat bir şekilde haykırabilen erkekler var..kişiden kişiye değişiyor ablamın erkek arkadaşı da söyleyemiyormuş mesela ben yapamam söyleyemem diyormuş..evet haklısın insanın bunu tabiiki de duymaya ihtiyacı var ama yanlış düşünme kültür farkı değil bunun nedeni kişilik farkı :) belki çekiniyordur da söyleyemiyordur yada ona entel bir davranış olarak geliyordur ki türk erkeğinde bu çoğunluk ama yapanların sayısıda azımsanamayacak kadar çok canım. :) bir arkadaşımın sevgilisi maçtan sonra sahada kaç bin kişinin önünde seni seviyorum diye bağırmıştı :)) belki onu değiştirebilirsin hani bunu ona söyletebilirsin biraz denesen belki :) umarım anlatabilmişimdir canım :)
sagol cevabin icin :) off iste ben bunlari cok kiskaniyorum, bende bu romantizimi yasamak istiyorum. Aslinda cok maco degil, hani hep elimden tutar, yanagimdan oper, surekli askim der ama seni seviyorum diyemiyor. Benim icin onemli oldugunu anlattim ama hala diyemiyor. "Beni 3 seneden sonra tanimadin mi, ben soyliyemiyorum" diyor. Arkadasimin sevgilisi cok romantik ve bende kendi kendime dusunuyorum, bende bunlari hakketmiyorum mu. Cicek, guzel sozleri hakketmiyorum mu. 27 yasinda bu yastan sonra degismez diye dusunuyorum

evet haklısın canım ablamdan biliyorum bu duyguyu çok morali bozulurdu sevgilisi böyle şeyler yapmıyor , söyleyemiyor diye..ama dediğin gibi 3 yılda olmuş yani bana öyle geliyor ki sende alışmışsın bu duruma yani 3 yıl dile kolay :) Allah mutluluğunuzu daim etsin bu arada :) ilişkiniz iyi gidiyorsa sorun yok demektir bence , üzme kendini ve haketmediğini de düşünme! :) sende söylemişsin zaten "aşkım" diyor , elini tutuyor , seni öpüyor :) bunlarda sevdiğini gösteren hareketler :)

canim resmen beni anlatiyorsun suan..
benim sevgilim türkiyede yasiyor ben almanyada ve bana beni sevdigini söylemiyor
ona nedenini sordum ve herzaman söylersem bir anlami kalmaz diyor (birde 'erkek adam demez her dk öyle' diyor :) )
hakli oldugunu düsünüyorum ..
bana sevgisini baska sekilde gösteriyor zaten..
ama arada da söylüyor tabi..

sagol kizlar.. hareketleriyle ve benim icin yaptigi seylerden beni sevdigini anliyorum zaten. Gercekten benim icin cok sey yapti ve hala yapiyor. Aslinda seni seviyorum dememesine uzulmem de sacma. "seni seviyorum" u herkes der ama herkes hissediremez. Keske ikisini de yapsa ama :)) Benimki de erkek adam demez diyor, PearlyFB, neden boyle gurur yapiyorlar anlamiyorum. en son ne zaman dedigini hatirladim simdi, 1,5 sene once askerdeyken. 5 ay boyunca her gun soyluyordu -.-

bilmiyorum ama bence böyle daha iyi ya cünkü baskalarinida görüyoruz
seni seviyorum'un anlamini bilmeyip binlerce seni seviyorum diyen kisiler var
söyler söyler sonra baskasiyla aldatir vs simdiki zamanda böyle
gercekten bir anlami kalmiyor canim
her saniye askim seni seviyorum da sikar bir insani

evet ikinize de katılıyorum bu konuda her dakika seni seviyorum deyip ertesi gün ayrılanı da var..bu arada maşallah biriniz Almanya'da biriniz İngiltere'de :) benim erkek arkadaşımda 19 gün önce geldi Rusya'dan :) 1.5 senenin sonunda kavuştuk nihayet :16: sevgiyi gösterecek pek çok şey var sadece bu iki kelime değil..ha her zaman söylemez belki çok nadir söyler ama buda sevmediğini göstermez kesinlikle :) Allah ayırmasın her daim mutlu olalım inşallah :16:

evet ikinize de katılıyorum bu konuda her dakika seni seviyorum deyip ertesi gün ayrılanı da var..bu arada maşallah biriniz Almanya'da biriniz İngiltere'de :) benim erkek arkadaşımda 19 gün önce geldi Rusya'dan :) 1.5 senenin sonunda kavuştuk nihayet :16: sevgiyi gösterecek pek çok şey var sadece bu iki kelime değil..ha her zaman söylemez belki çok nadir söyler ama buda sevmediğini göstermez kesinlikle :) Allah ayırmasın her daim mutlu olalım inşallah :16:

insallahhhhh canim :))
aman derdimiz böyle seyler olsunda baska seyler olmasin :))

zor oluyor böyle uzaktan ama napalim ..
bu arada sevindim kavustugunuza canim allah ayirmasin :)

sagol kizlar.. hareketleriyle ve benim icin yaptigi seylerden beni sevdigini anliyorum zaten. Gercekten benim icin cok sey yapti ve hala yapiyor. Aslinda seni seviyorum dememesine uzulmem de sacma. "seni seviyorum" u herkes der ama herkes hissediremez. Keske ikisini de yapsa ama :)) Benimki de erkek adam demez diyor, PearlyFB, neden boyle gurur yapiyorlar anlamiyorum. en son ne zaman dedigini hatirladim simdi, 1,5 sene once askerdeyken. 5 ay boyunca her gun soyluyordu -.-

bak ne güzel diyebiliyor ISTEYINCE..
ben sandim ki hic söylemedi yani ay da yilda bir.. ama 5 ay boyunca diyebilmis (gerci oranin psikolojisi cok farklidir illaki)..
bende yurtdisinda yasiyorum sevgilim Türkiyede.. sevgilim yokken hep atip tutardim 'sürekli seni seviyorum demenin ne anlami kalir' 'olmaz öyle dakka basi' felan filan..
iliskimiz basladigindan bu güne fark ettim ki insanin ihtiyaci oluyor sevildigini duymaya.. tamam bir aradayken cok güzel hissettiriyor.. bana zaman ayirmasindan da anliyorum
deger verip beni sevdigini ama o yeterli gelmiyor bana..
bende ayni sekilde sürekli söyliyesim geliyor yani icim icime sIgmiyor zaman zaman, dile getirme ihtiyaci duyuyorum..
kizlar 'genelde' ilgi göstermeyi'de , ilgi görmeyide cok severler..

Senin ki nasil bilmiyorum (yani cabuk mu SIKILIR bu konuda) ama ben icimden geldikce mesajda atarim telefonda da söylerim..
misal : yarim saat önce mesaj mi attim? simdi yine seni seviyorum demek mi geldi icimden? ozmn tekrar farkli bir sekilde ona sevgimi ifade ederim..

dozunu kacirmadan bunaltmadan zamanla erkekler de alisiyor.. Sevgilimin de benden farki kalmadi :1: iki sene oldu kendime benzettim resmen :nazar::nazar::nazar::nazar:
cok sükür Rabbime ..sabirli olmak gerek..

mesajlada mi ifade etmiyor sevgisini? yoksa sirf telefonda mi?
ben söyleyince gülüyor demissin ona pek anlam veremedim, bu konuda ceking oldugu icin mi böyle cünkü gülünecek ne var ki :)
özledim keske $uan $urda olsak bunu yapsak.. iyi ki girdin hayatima.. seni seviyorum vsvs diye devam eder genelde muhabbet..:17:
bu an da da sevgilimin güldügünü düsünüyorumda insan az da olsa kirilir sanki dalga geciyor igibi

amiiin canim:) aylar sonra sevgilisini gormek gibi birsey yok. O kelebekler og mutluluk :) gercekten birbirinin degerini anliyor insan. uzaktan iliskiyi basarabildiysen hersey basarirsiniz :)

insallahhhhh canim :))
aman derdimiz böyle seyler olsunda baska seyler olmasin :))

zor oluyor böyle uzaktan ama napalim ..
bu arada sevindim kavustugunuza canim allah ayirmasin :)

amiiin :) canım 1.5 sene uzaktık bizde ama aşk olunca insan herşeye katlanıyor gerçekten :) sonundada kavuşuyor :) :16: aynen canım tek derdimiz bu olsun başka derdimiz olmasın :)) artık hep burdasın heralde diyorum :D oda diyor hayır seni alacağım rusya'ya gideceğiz :)) hayır birkere geldin artık burdan çıkış yok diyorum bende bakalım napıcaz :))

sizin ne kadar zamandır bu arada canım ilişkiniz?

bak ne güzel diyebiliyor ISTEYINCE..
ben sandim ki hic söylemedi yani ay da yilda bir.. ama 5 ay boyunca diyebilmis (gerci oranin psikolojisi cok farklidir illaki)..
bende yurtdisinda yasiyorum sevgilim Türkiyede.. sevgilim yokken hep atip tutardim 'sürekli seni seviyorum demenin ne anlami kalir' 'olmaz öyle dakka basi' felan filan..
iliskimiz basladigindan bu güne fark ettim ki insanin ihtiyaci oluyor sevildigini duymaya.. tamam bir aradayken cok güzel hissettiriyor.. bana zaman ayirmasindan da anliyorum
deger verip beni sevdigini ama o yeterli gelmiyor bana..
bende ayni sekilde sürekli söyliyesim geliyor yani icim icime sIgmiyor zaman zaman, dile getirme ihtiyaci duyuyorum..
kizlar 'genelde' ilgi göstermeyi'de , ilgi görmeyide cok severler..

Senin ki nasil bilmiyorum (yani cabuk mu SIKILIR bu konuda) ama ben icimden geldikce mesajda atarim telefonda da söylerim..
misal : yarim saat önce mesaj mi attim? simdi yine seni seviyorum demek mi geldi icimden? ozmn tekrar farkli bir sekilde ona sevgimi ifade ederim..

dozunu kacirmadan bunaltmadan zamanla erkekler de alisiyor.. Sevgilimin de benden farki kalmadi :1: iki sene oldu kendime benzettim resmen :nazar::nazar::nazar::nazar:
cok sükür Rabbime ..sabirli olmak gerek..

mesajlada mi ifade etmiyor sevgisini? yoksa sirf telefonda mi?
ben söyleyince gülüyor demissin ona pek anlam veremedim, bu konuda ceking oldugu icin mi böyle cünkü gülünecek ne var ki :)
özledim keske $uan $urda olsak bunu yapsak.. iyi ki girdin hayatima.. seni seviyorum vsvs diye devam eder genelde muhabbet..:17:
bu an da da sevgilimin güldügünü düsünüyorumda insan az da olsa kirilir sanki dalga geciyor igibi
Nazar degmesin size.
Bak yine türkcem 100 de 100 iyi olmadigi icin yanlis bilgi veriyorum :)) gülmüyor ama yuz yuze olunca bana gulumsuyor, telefonda soyleyince de "askim benim" der. "bende seviyorum" demez. Boyle seylerden utandigini soyluyor o yuzden soyliyemiyormus. Beni ozledigini soyler, ne kadar guzel oldugumu soyler. Bana "tanidigim en iyi kisi sensin" diyor ama nedense o seviyorum diyemiyor. Sorunca tabi ki seviyorum seni, diyor. veya tartisinca "burcu seni cok seviyorum ama su an sana cok kirginim der" ama boyle birden seni seviyorum askim demiyor. Cok karisik oldu :) bende hergun soylemek istemiyorum ki ama ara sira olur icimden geliyor soylemiyorum. o kendinden soylemiyor. anlatabildim mi :(

amiiin :) canım 1.5 sene uzaktık bizde ama aşk olunca insan herşeye katlanıyor gerçekten :) sonundada kavuşuyor :) :16: aynen canım tek derdimiz bu olsun başka derdimiz olmasın :)) artık hep burdasın heralde diyorum :D oda diyor hayır seni alacağım rusya'ya gideceğiz :)) hayır birkere geldin artık burdan çıkış yok diyorum bende bakalım napıcaz :))

sizin ne kadar zamandır bu arada canım ilişkiniz?

hayirlisi olsun canim hakkinizda ama insanin memleketi gibi olmuyor bana öyle geliyor
yani mesela tamam almanyayi seviyorum ama insanlari soguk fln cekilmiyor:)
bizim 2 sene oldu ama ondan önce 2 sene arkadasca takildik yani taniyorum uzun süredir :))

Nazar degmesin size.
Bak yine türkcem 100 de 100 iyi olmadigi icin yanlis bilgi veriyorum :)) gülmüyor ama yuz yuze olunca bana gulumsuyor, telefonda soyleyince de "askim benim" der. "bende seviyorum" demez. Boyle seylerden utandigini soyluyor o yuzden soyliyemiyormus. Beni ozledigini soyler, ne kadar guzel oldugumu soyler. Bana "tanidigim en iyi kisi sensin" diyor ama nedense o seviyorum diyemiyor. Sorunca tabi ki seviyorum seni, diyor. veya tartisinca "burcu seni cok seviyorum ama su an sana cok kirginim der" ama boyle birden seni seviyorum askim demiyor. Cok karisik oldu :) bende hergun soylemek istemiyorum ki ama ara sira olur icimden geliyor soylemiyorum. o kendinden soylemiyor. anlatabildim mi :(

amin canim sizede degmesin insallah.. Rabbim ayirmasin bizleriii:16:

yok yok güzel ifade ediyorsun kendini ..karisik olmamis,
yanlis anlasilma olmus sadece pardon canim :)
söyledikleri de cok ho$ aslinda, en azindan odun degil ve yeri geldiginde dile getiriyor sevdigini..
Sen kendini kasma o söylemiyor diye, icinden geldigi gibi söyle bence..

utanma olayina gelince aslinda insan dile getirdikce alisiyor ve yeniyor bu utangacligi..
yan yana olunca aslinda biraz sirna$san naz yapsan.. öyle öyle söylemeye baslayip ali$tirsan :17::52:
belki ozmn kendiliginden de söyler ayri kalinca :) (tabii ilk aklima gelen bu oldu, büyük ihtimalle denemissindir)
aslinda erkekler de cocuk gibidir biraz hani onlari övdükce veya ne bileyim seni mutlu ettigini hissettigi an arkasi gelir..
ama cok iyi anliyorum seni yaa insallah az da olsa degisir bu konuda sevgilin :34:

Son düzenleme:
Tatlım o kişinin yapısıyla alakalı birşey bence. Benim sevgilimde bana öyle her an sürekli sevdiğini söylemıyor. Söylemesını istedıgımde sevdıgımı bılıyosun gerek varmı felan dıyo :D Yanı ben sevgılımı artık tanıyorum ve oyle bu halınde daha cok sevıyorum yanı sende emınsen sevdıgınden soylemesı ıcın bırsey yapmana gerek yok ya :) :)

Söyleyememek değilde gerk duymuyordur belkide sevdiğini başka türlü hissettirdiğini düşünüyordur ama tabii söylese fena mı olurdu :)

Merhaba kizlar. Ilk once, türkcem biraz zor anlasiliyorsa simdiden özür dilerim :) Türkcede duygularami anlatmak zor oluyor, sanki hep kelimeler eksik. Neyse..
Ben 22 yasindayim ve Ingilterede dogup büyüdüm. Sevgilim Türkiyede yasiyor ve 3 sene once burda tanistik. O bir seneligine ingiltereye tasinmisti ve asik olduk. Iki senedir uzaktan iliski yasiyoruz ama 2,3 ay da bir gorusuyoruz. Erkek arkadasimla ciddiyiz, benim okulum bitince evlenmeyi dusunuyoruz ve turkiyede yasiyacagiz. ailemle tanisdi bende onun ailesini cok iyi taniyorum. Ama en son beni sevdigni soyledigini hatirlamiyorum! Belki 2 seni olmustur. Ben ona soyleyince guluyor. Ben duygusal bir kizim ve sevdigim insanlari , sevdigimi gosteririm daima. Hareketlerimle olsun veya sozlerimle olsun. Ama erkek arkadasim oyle degil. Aslinda cok cok buyuk bir sorun degil ama sizce neden soyliyemiyor? Bana diyorki 'askim ben oyle seyleri soylemiyorm, soyliyemem'. Bu kadar zor mu? Oysa benim icin bunu soylemesi onemli. Sonucta uzaktan iliski yasiyoruz ve bunu duymaya ihtiyacim var. Sevdigini biliyorum ama yinede ara sira boyle sevdigini soylese... Neden oyle acaba kizlar? :(
Burda ingiliz erkekleri goruyorum, kiz arkadaslarina haykirip haykirip soyluyorlar.. Kultur farki mi var acaba :)

Az öncede yazdigim gibi ... tipik türk ö.. yani erkegi :) Senden sonra yazan arkadasimiza katilmiyorum. Bizim türklerin kaninda var ö...lük ister türkiyede, ister yurtdisinda olsun, türk olmasi yeterli.. tabi sonrasinda karakteri ve okula giden bir cocuk gibi verilen dersi ne kadar kaptigi, kapmak istegiyle alakali bi durum..Sonucta üniversite mezunu olupta adam olamayan cok. Onun nedenide anca sen bulabilirsin.. sonucta bize burda herseyi anlatmiyorsun mesela onu bu sekildemi tanidin, herzaman mi böyle idi, ailesine karsi nasil gibi seyler..
Assagida aslinda kendini avutmak amacli yazdigin cümleyede katilmiyorum .. evet belki günümzde "seni seviyorum" kelimesi basit kullaniliyor bu yüzdende degerini kaybediyor.. ama gercekten seven bunu gercekten sevdigi insana söylemekten ("hissetirmeye cekinmedigi gibi") cekinmez. Ayrica seven sevdigi icin ne yapmaz.. yani demek istedigim erkek arkadasin dünyadaki basi ceken odunlardan ise bile, sevdiginin bu gibi seylere önem verdigini biliyorsa, bunu ona konusarak söyliyemiyorsa mesaj yazmaktan baslar, yani seven/isteyen insan her zaman bir yol bulur, ayni senin kendine bahaneler ürettigin gibi.

Kafka'nın da dediği gibi gerçek sevgi bir bıçak.. Kalbinde büyüyen bir bıçak.. Büyüdükçe boğazında düğümlenir, birkaç kelimeye sığmaz.. Ben de sevdiğimi söyleyemem, söylemeye kalktığım da canım yanıyor. Boğazımdan yukarı çıkmıyor sözcükler. Bunun yerine sarılıyorum sarılabildiğim kadar.. Hem birbirini anlayan,seven iki insan kelimelere neden muhtaç olsun? Sıkma canını, sevdiğini söyleyemiyorsa masumiyetindendir sahteliğinden değil. Bana kalırsa haykıranlar ezberden gidiyor..:)

Back
X