Sevgilim beni tehdit etti

Daha önceki konularımı okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ben gerçekten ayrılma kararını kesinleştirdim aklımda. Bugün bir şey oldu ve şu anda neye uğradığımi şaşırmış haldeyim. Bana öğlen "Gel kendini affettir,bu senin son şansin. Bir daha kimse seni benim kadar çok sevmeyecek, sana verdiğim herşeyi başkasına vereceğim. Ben sana karşı melek oldum hain nankör olan sensin. Benim ailem sevgi dolu ama sen hainsin dedi. Ben bu laflar karşısında yerimde duramayıp ofisine gittim. Senden tek istediğim olgun olmandı,onu da yapamadın gibi şeyler dedi. Aileme saygı göstermiyorsun dedi. Sonra cinsellik istedi reddettim. Son bir kez deneyelim,emek verelim ilişkimize dedim. Çok emek vermek istiyorsan beni boşalt s* git sonra tinderdan bulduğum kızlarla devam ederim,sen buradan gidince benim ne yapacağımı nereden bileceksin dedi (sozde bu lafı igreneyim diye demiş) ve sana olan sevgim bitti defol git diye bağırdı. Öl geber senden kurtulmak istiyorum dedi. Ben tamam herkes diyordu ben de diyordum çok iyi biri değil ama bu kadar bağırıp tehdit edip ölmemi isteyebileceğini düşünmezdim. Gerçekten korktum ve daha geçen hafta beni hiç bırakmayacağıni çok sevdiğini ölüp bittiğini söylüyordu. Gerçekten zamanında bu kadar inanıp güvendiğim hayaller kurduğum biri bana gitmezsen seni mahvederim falan dedi. Dedim ki iyi ayrılmak istiyorum kırıp dökmeyelim ama olmadı. Sonra bana seni çok seviyorum ama artık çok yoruldum çocuk olmandan boşver bitsin dedi ve ben bu lafların arasında sıkıştım. Ben ona sarılmak istedim son kez ama annesini aradı gül ofiste zorla duruyor diye. Kadın gelip attı beni. Hepiniz bu sevgi değil dediniz çok haklısınız.
Çok sevindim açıkçası senin adına, daha önce de ayrılacaktın belki ama bu olay sayesinde aklının arkada kalmayacağını düşünüyorum. Çocuk zaten değişikti, hele ameliyatından önceki halleri falan çok garipti. Tek kötü hissettiğim şey çok iyi olman, bu tarz insanlarla muhattap bile olmamalısın. Neden hala sarılıp veda etmek istiyorsun? Neden ofiste kalmakta ısrar ettin? Lütfen bundan sonra senin gibi iyi insanlara yönel, bu da çok belirgin bir şey zaten🙏🏻

Gerçekten ayrılmak isteyen insan siler atar her yerden de engeller. İki kelime etmeye gerek dahi duymaz ki karşıda anlayacak kapasite yok. Kalkıp konuşmaya gidilecek adam değil. Gel kendini affettir deyince tıpış tıpış gitmek ne. Sen kendin kaşınmışsın kusura bakma. Adamin ne olduğu ortadaymış ne bekliyordun.

Daha önceki konularımı okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ben gerçekten ayrılma kararını kesinleştirdim aklımda. Bugün bir şey oldu ve şu anda neye uğradığımi şaşırmış haldeyim. Bana öğlen "Gel kendini affettir,bu senin son şansin. Bir daha kimse seni benim kadar çok sevmeyecek, sana verdiğim herşeyi başkasına vereceğim. Ben sana karşı melek oldum hain nankör olan sensin. Benim ailem sevgi dolu ama sen hainsin dedi. Ben bu laflar karşısında yerimde duramayıp ofisine gittim. Senden tek istediğim olgun olmandı,onu da yapamadın gibi şeyler dedi. Aileme saygı göstermiyorsun dedi. Sonra cinsellik istedi reddettim. Son bir kez deneyelim,emek verelim ilişkimize dedim. Çok emek vermek istiyorsan beni boşalt s* git sonra tinderdan bulduğum kızlarla devam ederim,sen buradan gidince benim ne yapacağımı nereden bileceksin dedi (sozde bu lafı igreneyim diye demiş) ve sana olan sevgim bitti defol git diye bağırdı. Öl geber senden kurtulmak istiyorum dedi. Ben tamam herkes diyordu ben de diyordum çok iyi biri değil ama bu kadar bağırıp tehdit edip ölmemi isteyebileceğini düşünmezdim. Gerçekten korktum ve daha geçen hafta beni hiç bırakmayacağıni çok sevdiğini ölüp bittiğini söylüyordu. Gerçekten zamanında bu kadar inanıp güvendiğim hayaller kurduğum biri bana gitmezsen seni mahvederim falan dedi. Dedim ki iyi ayrılmak istiyorum kırıp dökmeyelim ama olmadı. Sonra bana seni çok seviyorum ama artık çok yoruldum çocuk olmandan boşver bitsin dedi ve ben bu lafların arasında sıkıştım. Ben ona sarılmak istedim son kez ama annesini aradı gül ofiste zorla duruyor diye. Kadın gelip attı beni. Hepiniz bu sevgi değil dediniz çok haklısınız.
E sen sana bunları diyen adama hala son kez sarılmak istiyorsan az bile yapmış sana bazı kadınlar cidden hak ediyor ya

Ben ayrılma kararını zor da olsa kesin verdim ve bugün tam olarak bitirmek istedim ama bunlar yaşandı, gerçekten çok üzgünüm
Ayrılma kararı veren ayrılır biter gider ayağına kadar gidip herifi dinlemez sen ikna edilmek için kendini öldürmüşsün adam hayır desin diye

Çok sevindim açıkçası senin adına, daha önce de ayrılacaktın belki ama bu olay sayesinde aklının arkada kalmayacağını düşünüyorum. Çocuk zaten değişikti, hele ameliyatından önceki halleri falan çok garipti. Tek kötü hissettiğim şey çok iyi olman, bu tarz insanlarla muhattap bile olmamalısın. Neden hala sarılıp veda etmek istiyorsun? Neden ofiste kalmakta ısrar ettin? Lütfen bundan sonra senin gibi iyi insanlara yönel, bu da çok belirgin bir şey zaten🙏🏻
Çok teşekkür ederim. Gerçekten ameliyat benim korktuğum ve ona en çok ihtiyaç duyduğum zamandı ve bana hep refakatçin olucam,sana yalnız hissetirmicem gibi şeyler deyip beni çok rahatlamıştı o zaman. Sonra ise ağrın varsa git hastaneye, yanında olsam değerimi bilmeyeceksin gibi laflar dedi. Görüntülü konuşurken ağrım olduğu için ağladım ve hep karamsarsin dedi. Karakterindeki bu ikilik beni çok kararsız bıraktı ama artık dönüşü yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar lafi, bu kadar hakareti, tehditi niye sabirla dinleyip bir de kovuldunuz anlamadim.
Ben ayrılma niyeti ile gittim ama ilk başta ağladı. Son bir şans vermek istedim. Gerçekten çok seviyordum ama bu hareketleri ile canımı zor kurtardım.

Çok teşekkür ederim. Gerçekten ameliyat benim korktuğum ve ona en çok ihtiyaç duyduğum zamandı ve bana hep refakatçin olucam,sana yalnız hissetirmicem gibi şeyler deyip beni çok rahatlamıştı o zaman. Sonra ise ağrın varsa git hastaneye, değerimi bilmeyeceksin gibi laflar dedi. Görüntülü konuşurken ağrım olduğu için ağladım ve hep karamsarsin dedi. Karakterindeki bu ikilik beni çok kararsız bıraktı ama artık dönüşü yok
Bence söylenen şeylerin yalan olabileceğini farketmelisin, bence karakteri ikili falan değil. Sadece bazen zorlama bir şeyler yapıyor ve yalan söylüyor. Sonra gerçek karakteri ortaya çıkıyor işte… günümüzde de bu erkeklerden çok türedi, ne istediğini bilmeyen, kadınlara değer vermeyen, narsist ve manipülatif tipler. Yine sözde arada duymak istediklerini söyleyerek ve seni en çok ben severim, hep karamsarsın vs eleştirerek sözde manipüle etmeye çalışmış ama malesef çok belirgin. Bana da bunu diyenler oldu, sözde beni en çok onlar severmiş… şu an eşimle gerçek sevgiyi tadıyorum ve gerçekten onların dediği şey sevgi falan değil. Senin bu çocukta, yanlış seviyor veya çift karakterli değil bence. Sevmiyor ve narsist-kötü biri. Tinderdan mu tanıştınız sizde? Orada çok var böyle kişiler

Ya hic mi sevilmediniz? Hic mi deger gormediniz? Cevrenizde akli basinda bir insan bile yok mu? Ya da nasil ogretmen oldunuz siz olaylari muhakeme yeteneginiz sifir oldugu halde?

Gercekseniz ayrilacaginiza inanmiyorum. Paspas edeceksiniz kendinizi bir omur boyu. Ama gercek oldugunuza da inanmiyorum, raporladim bakalim.

Ben ayrılma niyeti ile gittim ama ilk başta ağladı. Son bir şans vermek istedim. Gerçekten çok seviyordum ama bu hareketleri ile canımı zor kurtardım.
Caninizi zor kurtarmamissiniz ki size boyuna hakeret tehdit kufur hee turlu seyi yapmis ustune kovmus, canini kurtarmak isteyen adam ilk hakereti duyduğu an "pardon senin fikrinin ne önemi var vasat herif" der kapiyi carpar cikar

Kim ayrılmak istiyor kim ayrılmak istemiyor hiçbir şey anlamadım. Gel özür dile demiş gitmişsiniz kovmuş, siz ayrılmak istemişsiniz sözde ama sarılmak isteyen de sizsiniz falan. Bu ne garip bir ayrılma şekli.

Ayyy adam senin için ölüyor kız aşkından. Yoksa sana öyle şeyler söyler mi? Zaten akşama sabaha da canına kast eder ama merak etme kendini de öldürür ayrılmamış olursun. Allah aşkına biraz düşünün 🤯

Hı hı..
Aa öyle mi oldu..
Yahu milleti sisirmekten başka bir işin yok mu senin..
Sırf ilgi çekmek için yazip duruyorsun.
Ama baydin artik.
Madem erkekler gibi şeyinin doğrusuna gidip söz dinlemeyeceksin,neden bizi yoruyorsun.Neden Gelip soruyorsun.
Artık bu konu da bana pek gerçekçi gelmemeye başladı 🤷
Sağlıklı bir kadın senin kadar rezil etmez kendisini.Ya abartıyorsun ya da ilgi çekmek adına uyduruyorsun.
Tabi bu benim düşüncem.

Son düzenleme:
Back
X