Sevgilim beni tehdit etti

Eski konuna bakınca hatırladım seni.bu adam ne pislik bir insan.zaten sen sarhoşken sokakta seni bırakan birisi, bu kıza tecavüz edin demek istemiştir.agzida bozuk..bosver bacım ,bırak adamı

Eski konuna bakınca hatırladım seni.bu adam ne pislik bir insan.zaten sen sarhoşken sokakta seni bırakan birisi, bu kıza tecavüz edin demek istemiştir.agzida bozuk..bosver bacım ,bırak adamı

Zaten sorun adamda degil ki. Ne güzel kendini oldugu 💩 gibi gösteriyor. Sorun kizda

Tam da ayrılma kararı kesin olan insan cümlesi şu;
böyle yapıyorlar yapıyorlar
sonra Allah korusun adamlar katili oluyor böyle kızların
göz göre göre bu manyaklara yapışıuyorlar

ya kardelen hanım upuzak durmanın zamanı çoktan gelmiş
istemiyo cenk işte sizi neyi zorluyorsunuz

Daha önceki konularımı okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ben gerçekten ayrılma kararını kesinleştirdim aklımda. Bugün bir şey oldu ve şu anda neye uğradığımi şaşırmış haldeyim. Bana öğlen "Gel kendini affettir,bu senin son şansin. Bir daha kimse seni benim kadar çok sevmeyecek, sana verdiğim herşeyi başkasına vereceğim. Ben sana karşı melek oldum hain nankör olan sensin. Benim ailem sevgi dolu ama sen hainsin dedi. Ben bu laflar karşısında yerimde duramayıp ofisine gittim. Senden tek istediğim olgun olmandı,onu da yapamadın gibi şeyler dedi. Aileme saygı göstermiyorsun dedi. Sonra cinsellik istedi reddettim. Son bir kez deneyelim,emek verelim ilişkimize dedim. Çok emek vermek istiyorsan beni boşalt s* git sonra tinderdan bulduğum kızlarla devam ederim,sen buradan gidince benim ne yapacağımı nereden bileceksin dedi (sozde bu lafı igreneyim diye demiş) ve sana olan sevgim bitti defol git diye bağırdı. Öl geber senden kurtulmak istiyorum dedi. Ben tamam herkes diyordu ben de diyordum çok iyi biri değil ama bu kadar bağırıp tehdit edip ölmemi isteyebileceğini düşünmezdim. Gerçekten korktum ve daha geçen hafta beni hiç bırakmayacağıni çok sevdiğini ölüp bittiğini söylüyordu. Gerçekten zamanında bu kadar inanıp güvendiğim hayaller kurduğum biri bana gitmezsen seni mahvederim falan dedi. Dedim ki iyi ayrılmak istiyorum kırıp dökmeyelim ama olmadı. Sonra bana seni çok seviyorum ama artık çok yoruldum çocuk olmandan boşver bitsin dedi ve ben bu lafların arasında sıkıştım. Ben ona sarılmak istedim son kez ama annesini aradı gül ofiste zorla duruyor diye. Kadın gelip attı beni. Hepiniz bu sevgi değil dediniz çok haklısınız.
Sen gerçek olamazsın kardeş. Hadi bak işine ;)

Ben ayrılma kararını zor da olsa kesin verdim ve bugün tam olarak bitirmek istedim ama bunlar yaşandı, gerçekten çok üzgünüm
Zor mu? Halbuki bunca seyden sonra ayrilma kararini sak diye vermeniz gerekiyordu. Sizde iki af dilese geri donecek bir hava var. Cok uzucu.

ne dıyelım son bir şans ver mi. neden bu kadar gurur ayaklar altına alınır ki.

Annesine mesaj atmış ben farkında değildim. Kadın gelip attı ve ortak bir arkadaşımıza uzaklaştırma kararı aldıracagim demiş. Bugün kesin ayrıldık. Zamanında bana bu kadar destekçi olan biri şu anda nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Beni sen bu hale getirdin diyor. Psikologa gitmeye karar verdim
Hala bana bu kadar destekçi biri nasıl bu halde diye mi sorguluyorsunuz Allah için.. Gidin psikologa en doğrusu bu

Daha önceki konularımı okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ben gerçekten ayrılma kararını kesinleştirdim aklımda. Bugün bir şey oldu ve şu anda neye uğradığımi şaşırmış haldeyim. Bana öğlen "Gel kendini affettir,bu senin son şansin. Bir daha kimse seni benim kadar çok sevmeyecek, sana verdiğim herşeyi başkasına vereceğim. Ben sana karşı melek oldum hain nankör olan sensin. Benim ailem sevgi dolu ama sen hainsin dedi. Ben bu laflar karşısında yerimde duramayıp ofisine gittim. Senden tek istediğim olgun olmandı,onu da yapamadın gibi şeyler dedi. Aileme saygı göstermiyorsun dedi. Sonra cinsellik istedi reddettim. Son bir kez deneyelim,emek verelim ilişkimize dedim. Çok emek vermek istiyorsan beni boşalt s* git sonra tinderdan bulduğum kızlarla devam ederim,sen buradan gidince benim ne yapacağımı nereden bileceksin dedi (sozde bu lafı igreneyim diye demiş) ve sana olan sevgim bitti defol git diye bağırdı. Öl geber senden kurtulmak istiyorum dedi. Ben tamam herkes diyordu ben de diyordum çok iyi biri değil ama bu kadar bağırıp tehdit edip ölmemi isteyebileceğini düşünmezdim. Gerçekten korktum ve daha geçen hafta beni hiç bırakmayacağıni çok sevdiğini ölüp bittiğini söylüyordu. Gerçekten zamanında bu kadar inanıp güvendiğim hayaller kurduğum biri bana gitmezsen seni mahvederim falan dedi. Dedim ki iyi ayrılmak istiyorum kırıp dökmeyelim ama olmadı. Sonra bana seni çok seviyorum ama artık çok yoruldum çocuk olmandan boşver bitsin dedi ve ben bu lafların arasında sıkıştım. Ben ona sarılmak istedim son kez ama annesini aradı gül ofiste zorla duruyor diye. Kadın gelip attı beni. Hepiniz bu sevgi değil dediniz çok haklısınız.
Kız bu sana çok aşık. Sen yarın güzelce gelinliğini giy git ona sürpriz yap gör bak her şey düzelecek.

Önceki konunuza bu mesajı yazmıştım...

Bu adam narsist belliki empati yoksunu sizi bişekilde manipule etmiş ve sağlıklı düşünemez hale getirmiş uzak durduğunuzda sizde kendinize neler yaptığınızı fark edeceksiniz...Gerçek yüzünü göreceksiniz...Yoksa sizin gibi okumuş öğretmen olmuş birinin bu adamla ne işi olurdu...Canı cehenneme lütfen uzak durun bu adamdan... Pipirella derdinde sadece mendebur herif ofisi başına devrilsin 😂😂

Bu son yaptığıyla da şerefsiz vicdansız ve karaktersiz olduğunu onaylamış olduk tekrar... Her taraftan engelleyin çöp adam pislik atın kurtulun...Asla iletişim kurmayın daha kötü olur emin olun...

Önceki konularınızı bilmiyorum ama az gurur az gurur...

Back
X