Sevgilim beni terketti?

İnternette binlerce kadın fotoğrafı var :eek:
Yani kusura bakma ama bir erkek bunu dan diye yüzüne söylemez.
Tamam belki öyle düşünebilir, cahildir falan. Ama tutup Danimarkalı köpekler gibi bebeklerimiz olur falan demez yani yuh artık.
Size internet kadın fotoğrafı mı atıcam ya çok ciddiyim size kendi fotoğrafımı atarım neye inanmak istiyorsanız inanın:))

Gerçekten ne kadar duygusuz olmuş insanlar, nereye gidiyoruz böyle.. Hangimizin başına ne geleceği hiç belli olmuyor ki Allah gönül ferahlığı versin.. Hiç üzülme hemde hiç.

Size internet kadın fotoğrafı mı atıcam ya çok ciddiyim size kendi fotoğrafımı atarım neye inanmak istiyorsanız inanın:))
Tamam ama gözünün hemen önüne gelecek şekilde zafer işareti yaparak çek kendini. Ben de burada onaylayayim fake değil diye. İnan benim gibi düşünen çok üye var. :dondurma:

Nasıl böyle birşeyi bir insanın yüzüne karşı söyleyebiliyorlar diye düşünüyorum sadece.

Allah’ım sen sabır ver sizi neden trolleyim size fotoğrafımı atarım özür dilemek zorunda kalırsınız
Ama uğraşmam üyeliğimi iptal ettiriyorum bu sitede kaç kere duydum bunu beni burada bilen biliyor hatta Ask ve isyan Ask ve isyan abla beni Koreli’ye benzetmişti bu arada geçmiş olsun ablacım

Ama uğraşmam üyeliğimi iptal ettiriyorum bu sitede kaç kere duydum bunu beni burada bilen biliyor hatta Ask ve isyan Ask ve isyan abla beni Koreli’ye benzetmişti bu arada geçmiş olsun ablacım
evet ben fotoğrafını gördüm çok tatlı ve gerçekten türk olduğuna inanmak zor😁 tşk ederim kuzum çok şükür geçti

Back
X