Sevgilim beni terketti

Dmlaaydn

'' Batmadık ama su alıyoruz hala "
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
148
12
98
29
Merhaba, 2 aylık bir ilişkim var. Adam başta da evlenmek istemediğini söyledi ama ben düzelir dedim. Bir hafta önce eski sevgilim bana yazıp beni tehdit etti bense bunu şimdiki sevgilime söyleyemedim. Bu da tesadüfen gördü ve anlatmak zorunda kaldım. Beni tehdit ettiğini ve korktuğum için ona söyleyemediğimi anlattım. Bunu çok etkiledi ve arkamdan iş çeviriyorsun dedi. 1 hafta biraz soğuk davransa bile iyiydik ama dün kavga ettik ve ben istemiyorum, böyle ilişki mi olur gibisinden konuştu. Sevgi farklı ilişki farklı dedi. Bana biraz zaman ver, birkaç gün beni bırak düşünmem lazım, üstüme gelme dedi. Bugün günaydın mesajı yazdım görmüş cevap vermemiş. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Böyle olmasını istemedim onu seviyorum ama sanırım o beni artık sevmiyor.

Eğer evlilik niyetinde bir ilişki arıyorsan hiç barışmaya kalkma derim. Kimse değişmez. Hazır baştan kopmuşken İpler bırak gitsin. Eğer diyorsan evlilik şart değil ama bu adamla ilişki yaşamak istiyorum. O zaman gönlünü al. Ama bence zaten baştan oynamış taşlar yerinden, oturtması da kolay olmaz. Eski sevgilinin tehditlerinden korkman da ayrı olay gerçekten hangi devirdeyiz, beni tehdit edecek adamı rezil ederdim gerçekten. Güçlü durun.

Aman sen ıstemıyosan ben hıc ıstemıyorum de, youtube da terkedildıysenız asla yapılmaması gerekenler dıye bır vıdeo var. Ona bir goz at istersen, kısa saclı bır kadın anlatıyor vıdeo baslıgı bu. Asla yazma arama sorma orda da gunaydın yazmakla ılgılı bısıler dıyodu

Senin amacın evlenmekse asla düzelir aşık olur evleniriz diye düşünme. Yıllarını heba edersin. Ama aşığım ilişki yaşamak istiyorum diyorsan olayları ve hislerini düzgünce anlattığın tek bir mesaj at ve asla bir daha arayıp mesaj atma . Kendi haline bırak . Çünkü bu konuda senin yapacağın bir şey kalmamış üstüne düşersen kaybedersin

Sen hatalısın anlatmamak da ama o da yargısız infaz yapmış. Hiç dinlemeden, anlamadan bitirmiş. Zaten ayrılmak istiyor da bahane arıyormuş zaten.

Duygusuz bir insan, bence bu olay unutulsa bile sen devam etme.

Anlatacak samimiyeti görmemişim zaten umrunda olmazdı. Bahanesi oldu ayrıldı işte.o hiç sevmemiski

Adamın sonradan evlenmek istemesini neden beklediniz? Ve bunu düzelme olarak görmenize şaşırdım, sanki evlenmeyen insanlar anormalmiş gibi.
İlişkide ciddiyet arıyorsanız, görüşmeniz gereken adam o değil. Bir de eski sevgiliniz sizi neden tehdit etti ve siz niye korktunuz? Aranızdakiler yaşandı ve bitti, cesur davranmanız gerekiyor.
Şimdiki sevgilinizden de bir cacık olmaz. Bahane bulmuş, ayrılmış. Bir şey isteyen insan, canı tehlikede bile olsa onu almak için uğraşır.

Evlenmek istememek bir kusur mu ki düzelsin diye bekliyorsunuz?

Ayrıca olmaz bu işten bir yol.
Hayır bir kusur değil elbette ama insan sevdiği ile hayatını birleştirmek istiyor. Kendisi de dün benden çok büyük şeyler bekliyorsun, çok umutlusun, çok üzüleceksin bu yüzden gibi şeyler söyledi. Bende dedim ki ilişkimiz yıllarca devam etti diyelim ne yapacağız o zaman dedim. O zaman gelsin adını koyarız dedi yani adam kendiyle çelişiyor sanki.

Hayır bir kusur değil elbette ama insan sevdiği ile hayatını birleştirmek istiyor. Kendisi de dün benden çok büyük şeyler bekliyorsun, çok umutlusun, çok üzüleceksin bu yüzden gibi şeyler söyledi. Bende dedim ki ilişkimiz yıllarca devam etti diyelim ne yapacağız o zaman dedim. O zaman gelsin adını koyarız dedi yani adam kendiyle çelişiyor sanki.

Bu hareketlerine bakılırsa çelişmemiş aslında. Bakın, bir erkek kafa olgunluğunu tamamladıysa (ve ufak tefek olanlar dışında ortada hiçbir sorun yoksa) ilişkiden belli bir zaman sonra artık belirsiz cümleler kurmayı bırakır. "Akışına bırakalım, zamanı gelince bakarız" cümleleri geçiştirme amaçlıdır. İnanmayın.

Düzelir diye diye kendinize yaptığınız kötülükleri kimse yapamaz. Ayrıca bu düzelecek birşey değil. Adam zaten dürüst olmuş ve ilk fırsatta kaçmış.

Evlilik vaadi mi istiyorsunuz? Adam açık konusmus..demek ki niyeti yok şu an. Ne kadar zamandır berabersiniz, yaşlar kaç?

2 aylık ilişki de evlilik kararı alan sızsınız sanırım.. Cok erken deıl mı??? Adam kacmakta haklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…