Şu an evlilik meselesine takılmıyorum. Şu an adamın beni bırakma meselesine takılıyorum ben.Adam Basta evlenmek istemedıgını soyledi, duzelır dedım???? Evlenmek istememek bozukluk degıl yalnız.
Sızın hayaliniz evliliktır onun bekarlık, duzelır nedir allasen?
İkisine de takılma benceŞu an evlilik meselesine takılmıyorum. Şu an adamın beni bırakma meselesine takılıyorum ben.
En azından ciddi düşünerek yola çıktım diyelim.2 aylık ilişki de evlilik kararı alan sızsınız sanırım.. Cok erken deıl mı??? Adam kacmakta haklı..
Gerçekten canımın yandığını hissediyorum.İkisine de takılma bence
Anlıyorum ama degmez, degmez lafına uyuz olduguna emınım ama gercekten degmiyorGerçekten canımın yandığını hissediyorum.
Merhaba, 2 aylık bir ilişkim var. Adam başta da evlenmek istemediğini söyledi ama ben düzelir dedim. Bir hafta önce eski sevgilim bana yazıp beni tehdit etti bense bunu şimdiki sevgilime söyleyemedim. Bu da tesadüfen gördü ve anlatmak zorunda kaldım. Beni tehdit ettiğini ve korktuğum için ona söyleyemediğimi anlattım. Bunu çok etkiledi ve arkamdan iş çeviriyorsun dedi. 1 hafta biraz soğuk davransa bile iyiydik ama dün kavga ettik ve ben istemiyorum, böyle ilişki mi olur gibisinden konuştu. Sevgi farklı ilişki farklı dedi. Bana biraz zaman ver, birkaç gün beni bırak düşünmem lazım, üstüme gelme dedi. Bugün günaydın mesajı yazdım görmüş cevap vermemiş. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Böyle olmasını istemedim onu seviyorum ama sanırım o beni artık sevmiyor.
Hayır bakın bunu açıkladım yani düzelirden kastım hani belki benimle düşünür gibisinden bir şey. Bana seni seviyorum diyordu ama bunu hiç hissedemedim. Arkamdan iş çevirdin babamı bile affetmedim bu yüzden gibi şeyler söyledi bana.O seni hiç sevmemiş. Bu arada düzelir nedir? Hastalık mı evlenmek istememek?
Haklısınız fazla egolu biri. Taktikler işe yarar mı bilemiyorum.O seni hiç sevmemiş. Eline güzel bir bahane geçmiş ve kavga çıkarıp konusunu da açmakla halletmiş. Bu kişiyle mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum ama sizde de hata var. Zaman istiyorsa günaydın mesajı nedir? Biraz kendinizle ilgilenin aklınız hep ondaysa bile değilmiş gibi davranın. İlişkiler içten olduğu kadar bazen taktikseldir bence. Karşınızdaki kişinin ne düşüneceğini iyi şekillendirin.
Hayır en azından ciddi başladım diyelimHerşeyi geçtim siz 2 ayda evlenmeye mi karar vermistiniz?
2 ayda sevdiysen kolay seven birisisin.Zor sevenler zor unutur.O beni artık sevmiyor dediğin kişi 2 aylık bir sevgili.Ne zaman sevmeye başlayacak da ne zaman artık sevmeyecek.Baştan evlilik istemediğini söylemiş sen zamanla düzelir diyorsun.Bir adam evlilik niyetiyle görüşmüyorsa neden görüşüyordur?Zaten ayrılacakmış baştan belli etmiş.Bu adam seni sevmemiş ilk fırsatta da vınnnMerhaba, 2 aylık bir ilişkim var. Adam başta da evlenmek istemediğini söyledi ama ben düzelir dedim. Bir hafta önce eski sevgilim bana yazıp beni tehdit etti bense bunu şimdiki sevgilime söyleyemedim. Bu da tesadüfen gördü ve anlatmak zorunda kaldım. Beni tehdit ettiğini ve korktuğum için ona söyleyemediğimi anlattım. Bunu çok etkiledi ve arkamdan iş çeviriyorsun dedi. 1 hafta biraz soğuk davransa bile iyiydik ama dün kavga ettik ve ben istemiyorum, böyle ilişki mi olur gibisinden konuştu. Sevgi farklı ilişki farklı dedi. Bana biraz zaman ver, birkaç gün beni bırak düşünmem lazım, üstüme gelme dedi. Bugün günaydın mesajı yazdım görmüş cevap vermemiş. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Böyle olmasını istemedim onu seviyorum ama sanırım o beni artık sevmiyor.
Bunu cevapladım.Evlilik istemedi ama düzelir dedimevlilik düşünmemek bir hastalık/kusur/anormallik mı ki düzelir deyip yola çıktınız
Gerçekten acısı şu an çok yoğun. Nasıl bir bağlılık bu bilmiyorum ama yoğun yaşıyorum. Hayır normalde çok bahsetmedim evlilik meselesinden 2 ya da 3 kez. Kendisi de evlilikle ilgili konuşurdu işte annem evlenmemi istıyor, beni evlendirmeue çalışıyorlar vs gibi. Ben bunların hiçbirine cevap vermezdim. Konu bu kez açılınca bu defa bu kadar tepki vermesini anlamadım. Konu evlilikten açılınca ben bu konuda geriliyorum sana da 2 sene süre veriyorum sonra yokum deyip konuyu kapatıyordum. Sanırım benden hızlı davranmak istedi ve bıraktı. Her gün evlilikten bahseden biri olsam tamam diyeceğim ama öyle bir şey de yoktu yani.Merhaba. Yaş itibariyle artık "saf, deneyimsiz, çok genç" denecek yılları geçmişsiniz. Bu yüzden affınıza sığınarak bir şeyler söyleyeceğim.
2 ay içinde evlilik lafı edilmez, edilmemeli. Bir insanı iki ayda tanıyamazsınız. Ben ne zaman ilk günlerden evlenmekten bahseden adam görsem soğudum, içimden şunu dedim: "Bu adam daha beni tanımıyor, huyumu suyumu, sevdiğimi nefret ettiğimi bilmiyor. Bunları bilmeden evlilikten bahsedebiliyorsa ilgi duyduğu ben değilim, bir karısı olması ihtimali." Erkek de kadın için bunu der. Hayatınızı bağlayan kararları aceleye getirmeyin. Aceleye getirilen evlilikler ayrılıkla, nefretle bitiyor. Birinin huyunu suyunu tanıyabilmeniz için en iyi ihtimalle bir yıl gerekir bence.
Bir insan karşındakini karı ya da koca materyali olarak görmemeli, onu olduğu gibi görmeli, ne kadar sevdiğine ve ne kadar sevildiğine bakmalı.
Eski sevgilinizle ilgili de problem yaşamışsınız. Bu ilişki de beklediğiniz gibi olmadığına göre bence erkek seçimiz üzerine düşünün, yanlış şeylerin cazibesine kapılıyor musunuz bir bakın. Kötü çocuk diye, omuzları çok güzel diye mi birini seçiyorsunuz? Huyuna göre seçin. Çay getiren garsona teşekkür ediyor mu, duygusal olarak tutarlı mı, sizin kim olduğunuzla ilgileniyor, en sevdiğiniz film türlerini bilmek istiyor mu bunlara bakın.
2 ayda birinden çok hoşlanabilirsiniz, bu da kara sevda gibi bir duygu yaşatır. Ama gerçek anlamda sevmeniz zor, çünkü siz de daha onu tanımamış olursunuz.
Bence bunu boş verin gitsin, acısı yoğun hissettirir ama çok uzun sürmez . Devam etmeye zorlarsanız her şey hem sizin için, hem de ikiniz için daha kötü olur. Biraz kendinizi iyileştirmeye zaman verin. Eski sevgiliniz sorununun ortadan kalkmasına zaman verin. Kendi içinizde sağlıklı ve dengede olduğunuzda, bir erkekte neyi sevip nevi sevmediğinizi tam anlamıyla bildiğinizde ve bundan taviz vermediğinizde seçeceğiniz kişiyle yaşayacağınız ilişki sizi çok mutlu edecek, inanın. Bol şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?