- 22 Aralık 2014
- 545
- 22
- 303
Kısaca özer geçeyim kızlar 28 yaşında boşanmış biriyim. Daha önce 10 yıllık evliğim aldatma yüzünden bitti. Şuan hayatımda 1.5 yıllık bir sevgilim var. Aynı yaşatayız. Ailelerimiz tanışmadı ama ilişkimizden haberdarlar. Benimle evlenmeyi düşünüyor. Kendisi teğmen olaracak benim şehrimde okul okuyor. Velhasıl beni bu zamana kadar hiç kırmadı, çok saygılıdır da hiç kötü sözünü duymadım. Beni sever değer verir hep vakit ayırır her zaman bunu hissederdim neyi beğensem alır. Özel günleri unutmaz. Amaaa bu zamana kadar instagram’da dans eden kızlar çıkardı keşfetinde ve ben rahatsız olduğumu dile getirdim hep bir kaç defa ufak çaplı tartışma olsa da düzelmişti. Geçen hafta cumartesi günü buluştuk. Metrodaydık karşımıza nerdeyse yarı açık kadın oturdu. Sevgilim de bana telefondan işte fotoğraf gösteriyor vs ama atıyorum 2 dk da bir kafasını karşı tarafa çeviriyor saniyelikte olsa. Daha sonra kadında bakmaya başladı benim sinirlerim tepeme çıktı ama birşey demedim o an. Pazar günü yine buluştuk. Bir kafenin terasındayız. Sevgilimin sağına mini etekli kız oturdu. O sırada benimle konuşuyor ama yine kafasını o tarafa doğru çeviriyor. Neyse kız kalktı gitti bende neden kızın bacaklarına bakıyorsun dedim başta yok mok dese de itiraf etti tabi. Özür diledi bir anlık gafletle oldu haklısın yanlış yaptım dedi tabi ben ilk defa sinirlendim ve orda gittim. Ayrılmak istediğimi söyledim ve o ne kadar özür de dilese yaptığının yanlış olduğunu kabul de etse güvenim kırıldı. Ben varken yapıyorsa ben yokken ne yapar dedim. İnsanın ister istemez eski travmaları da tetikleniyor kendimi kötü hissettim. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?