Sizi sevdiğine emin misiniz ?Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
İnanin ben kendimi geri çeksem o daha fazla bırakır her şeyi, sanki ben yürütüyor gibiyimNe kadar bir sürede görüşüyorsunuz.
Seni özlemiyor olabilir mi.
Kendini geri çek arasın sorsun o buluşmak istesin
Bu söz herşeyi açıklıyor, sanki 18 saat yolculuk yapacak gelmeme değmez demek sana değmez demek, sevmiyor sizi üzgünümBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor..
İki kişinin yükünü niye omuzlarına alıyorsun ki ? Sen yapmayınca herşeyi bırakacaksa sal gitsinİnanin ben kendimi geri çeksem o daha fazla bırakır her şeyi, sanki ben yürütüyor gibiyim
Siz de oluruna bırakın o zaman. Görüşmek için adım falan atmayın. Biraz da geri cekin kendinizi.Maalesef emin değilim
Bunları kendisine de söylüyorum ama ona göre bu bir sevgi göstergesi olamazmış. Biraz daha sabrtmeliymişim. Ayrilmak isteyince sanki o adam gidip yerine körkütük aşık birisi geliyor..Bence kendinize başka bir yol çizin, seven insan mesafelere takılmaz uçarak gelir sevdiğine...
Bence sevgiliniz İstanbul’da zaten başka bir hayat kurmuş, siz sadece cebindekisiniz...
Garnitür niyetine bu ilişkiye devam ediyor, aynı zamanda sürekli görüştüğü başka kadınlar olma ihtimali?Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
Sanırım gelin güvey olan sadece benim, o da ayrilmak isteyinceSevgili olduğunuza eminmisiniz?
Yok olmadığına eminimGarnitür niyetine bu ilişkiye devam ediyor, aynı zamanda sürekli görüştüğü başka kadınlar olma ihtimali?
Biri üniversitede biri memlekette iki sevgili.Bunları kendisine de söylüyorum ama ona göre bu bir sevgi göstergesi olamazmış. Biraz daha sabrtmeliymişim. Ayrilmak isteyince sanki o adam gidip yerine körkütük aşık birisi geliyor..
O zaman sıkılmış, bunalmış, rölantide gidiyor.Yok olmadığına eminim
Nasıl eminsiniz mesela?Yok olmadığına eminim
Kesinlikle tek başına olmuyor. O kadar yıprandım kiBence biraz geri çekin kendinizi tek başına bir ilişki nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?