Ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Bu nasıl düşünce tarzıdır evliliğe saklamak? 5 yıldır birbirinize dokunmadınız mı hiç?Sürekli aynı şeyleri yapmaktan, kimse görmesin diye kaçmaktan sıkılmış. Biz el ele tutuşmayız sarılmayız bunları evliliğe saklıyoruz. Bunlarin da etkisi olabilir mi, bunlar olmasa da sevene görmek bile yetmez mi
Galiba evet..görmek istemiyorum, pişman olmaktan korkuyorumKusura bakmayın ama herşey gayet ortada değil mi? Sanırım siz görmek istemiyorsunuz.
Hayır hunharca seks yapmayi evlilige saklıyor olmayı anlarım da elele tutusmayi evlilige nasil sakliyorsunuz yavSürekli aynı şeyleri yapmaktan, kimse görmesin diye kaçmaktan sıkılmış. Biz el ele tutuşmayız sarılmayız bunları evliliğe saklıyoruz. Bunlarin da etkisi olabilir mi, bunlar olmasa da sevene görmek bile yetmez mi
Elele tutuşmayı evliliğe mi saklıyorsunuz? Bana yetmez mesela sevdiğim insanı sadece görmek. Hayat görüşünüz bu kadar baskılayıcıysa bence tıpatıp sizin hayat görüşünüzle aynı insanla sevgili olmalısınız. Öbür türlüsü zor yaniSürekli aynı şeyleri yapmaktan, kimse görmesin diye kaçmaktan sıkılmış. Biz el ele tutuşmayız sarılmayız bunları evliliğe saklıyoruz. Bunlarin da etkisi olabilir mi, bunlar olmasa da sevene görmek bile yetmez mi
18 yillik evliyim.Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
o kadar yolu gelmeme degmez diyor..
O zaman niye haketmeyen biri için bu kadar çabalıyorsunuz. Belki okulundan birini buldu ve sizin usulca onun hayatından çıkmanızı bekliyor. Size yazık. Seven insan görüşmek konuşmak ister benceİnanin ben kendimi geri çeksem o daha fazla bırakır her şeyi, sanki ben yürütüyor gibiyim
O kadar yolu gelmeme değmez mi? Size bu değeri veren adama, siz 5yılınızı mı verdiniz? İkinize değil, ben o boşuna harcanan 5yıla üzüldüm. Zaman ki,ömrümüzün en kıymetlisi. O adam size değer vermiyor,sizde ömrünüze!Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
Iyi de evli insanlar aldatiyor. Onlarinda tum ailesi biliyor. Bu bir gerekcemi aldatilmamak icin? Benimde 3 yillik sevgilim ben aldatmisti. Tum ailesi akrabalari biliyordu beni tanismistim. Benimde ailem onu biliyordu. Evlilik teklifi etmisti, evlilik plani yapiyorduk. Bunlarin hicbiri aldatilmama engel olmadi. Kendinizi kandirmayin. Belliki degen baska birini buldu. Sizi de uzgunum ama elinin altinda tutuyor. Universitedeyken bir kiz arkadasim vardi. Memleketindeki uzun sureli iliskini bitirmeye gozu kesmemisti. Ama uzun zamandir ilkkez yeniden heyecan hissettim deyip baskasiyla kendi sinifindan baskasiyla gorusuyordu. Gerci okul bitti memlekettekine geri dondu. Ama aldatti mi evet aldatmis oldu.Çünkü beni neredeyse butub ailesi biliyor, ciddi düşündüğune eminim. Ona göre her şey evlenince güzel olacak simdi istese de yapamadiğı şeyler varmis
Gezsen de o bilen aile dedikodu yapacakÇünkü beni neredeyse butub ailesi biliyor, ciddi düşündüğune eminim. Ona göre her şey evlenince güzel olacak simdi istese de yapamadiğı şeyler varmis
Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
o kadar yolu gelmeme degmez diyor
Sevgili değilsiniz ki siz. En fazla telefon arkadaşı.Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?