• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle buluşmaktan hoşlanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürekli aynı şeyleri yapmaktan, kimse görmesin diye kaçmaktan sıkılmış. Biz el ele tutuşmayız sarılmayız bunları evliliğe saklıyoruz. Bunlarin da etkisi olabilir mi, bunlar olmasa da sevene görmek bile yetmez mi
Ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Bu nasıl düşünce tarzıdır evliliğe saklamak? 5 yıldır birbirinize dokunmadınız mı hiç?

Sürekli aynı şeyleri yapmaktan, kimse görmesin diye kaçmaktan sıkılmış. Biz el ele tutuşmayız sarılmayız bunları evliliğe saklıyoruz. Bunlarin da etkisi olabilir mi, bunlar olmasa da sevene görmek bile yetmez mi
Hayır hunharca seks yapmayi evlilige saklıyor olmayı anlarım da elele tutusmayi evlilige nasil sakliyorsunuz yav
Tas devrinde bile bu yoktur

Elele tutuşmayı evliliğe mi saklıyorsunuz? Bana yetmez mesela sevdiğim insanı sadece görmek. Hayat görüşünüz bu kadar baskılayıcıysa bence tıpatıp sizin hayat görüşünüzle aynı insanla sevgili olmalısınız. Öbür türlüsü zor yani

Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bize:KK12:Benim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var:KK34:
18 yillik evliyim.
4 yil da oncesi var. O öncesi dönemimizde eşim ayda bir yada iki defa 10-12 saatlik otobus yolculugu yapardi.calisiyordu.cumartesi aksam is cikisi otobuse biner sabah bulundugum sehre gelirdi.ben yurtta kaldigim icin gidecek,oturacak ev de yoktu.havanin durumuna gore ya sahilde dolasirdik tum gun yada ,caybahcesi,kafelerde falan.hatta otobus terminalinde bile saatler gecirirdik.
El ele tutup konuşmak,birbirimize bakmak..tipki cengiz kurtoglu sarkilari gibiydik.aksamdan tekrar otobuse biner,sabah direk isyerine giderdi.
Evt ayni kiyafet faln gibi konular ikinci planda onemsizleşirdi.
Sizin ayni sehirde ilce.ama araba sorunu olabilir.kendi arabasi varsa hic bahanesi kalmaz.

Neden böyle bir insanla konuşmaya devam ediyorsunuz ki? Ortada bi ilişki göremiyorum.

Beş dakika görebilmek için bile olsa gider insan ya . :işsiz:
İlişkinizi bir kez daha gözden geçirin bence :KK66:

Neden kendine bu saygisizligi laik görüyorsun.madem değmez benim hayatımda yerin yok deyip ziktir ediceksin.

o kadar yolu gelmeme degmez diyor..

Bu söz yeterli. İsteksizse sevmiyor diye düşünürüm.
Hiç olmadı madem ona göre bu sevgi göstergesi değil, uyumlu değiliz ve ben böyle mutlu değilim derim. Şimdiden mutlu hissetmediğiniz biriyle devam etmek hata olur.
Ek olarak el ele tutuşmayı evliliğe bırakmak biraz fazla geldi bana, kısa süreli sevgili kalıp evlenseniz neyse de 5 yıl çok uzun sanki bu şekilde bir ilişki için. Sebebi bu olabilir mi onu bilemiyorum, öyleyse de uygun değilsiniz.
Ayrıca başkasının olma ihtimali de aklıma geliyor.

Son düzenleme:
O kadar yolu gelmeme değmez diyen birine bir dakikanızı bile harcamayın artık. Ve 5 yıldır sevgiliyiz demişsiniz bu 5 yıl içinde aldatılmış olmanız çok muhtemel böyle bi adamla.

İnanin ben kendimi geri çeksem o daha fazla bırakır her şeyi, sanki ben yürütüyor gibiyim
O zaman niye haketmeyen biri için bu kadar çabalıyorsunuz. Belki okulundan birini buldu ve sizin usulca onun hayatından çıkmanızı bekliyor. Size yazık. Seven insan görüşmek konuşmak ister bence

Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bize:KK12:Benim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var:KK34:
O kadar yolu gelmeme değmez mi? Size bu değeri veren adama, siz 5yılınızı mı verdiniz? İkinize değil, ben o boşuna harcanan 5yıla üzüldüm. Zaman ki,ömrümüzün en kıymetlisi. O adam size değer vermiyor,sizde ömrünüze!

Çünkü beni neredeyse butub ailesi biliyor, ciddi düşündüğune eminim. Ona göre her şey evlenince güzel olacak simdi istese de yapamadiğı şeyler varmis
Iyi de evli insanlar aldatiyor. Onlarinda tum ailesi biliyor. Bu bir gerekcemi aldatilmamak icin? Benimde 3 yillik sevgilim ben aldatmisti. Tum ailesi akrabalari biliyordu beni tanismistim. Benimde ailem onu biliyordu. Evlilik teklifi etmisti, evlilik plani yapiyorduk. Bunlarin hicbiri aldatilmama engel olmadi. Kendinizi kandirmayin. Belliki degen baska birini buldu. Sizi de uzgunum ama elinin altinda tutuyor. Universitedeyken bir kiz arkadasim vardi. Memleketindeki uzun sureli iliskini bitirmeye gozu kesmemisti. Ama uzun zamandir ilkkez yeniden heyecan hissettim deyip baskasiyla kendi sinifindan baskasiyla gorusuyordu. Gerci okul bitti memlekettekine geri dondu. Ama aldatti mi evet aldatmis oldu.

Çünkü beni neredeyse butub ailesi biliyor, ciddi düşündüğune eminim. Ona göre her şey evlenince güzel olacak simdi istese de yapamadiğı şeyler varmis
Gezsen de o bilen aile dedikodu yapacak
Özeline mesaj attım

Bırak canım 2 kişilik ilişki olur sen tek kişilik ilişki yaşıyorsun. O senin için 18 saatlik yoldan gelip buluşmak istemiyor sende kelime ve vakit israfı yapma. Yol ver gitsin .

Sevgili değilsiniz ki siz. En fazla telefon arkadaşı.

Böyle devam ettiği sürece (bence) ilişkiyi sürdürmekte hata etmiş olursunuz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X