Sevgilim benle konusmuyo

Nasıl vazgeccem bu huyumdan

Kimseye %100 guvenme zaten. Ama paranoyak olmayada gerek yok. Adamin evi senin dibinde olsa, yapacagi varsa yapar, ruhunda duymaz. Hayati.kendine zehir ediyosun sadece

hayatinin merkezinde kendin olacaksin.her sey olacagina varir.brak sen onu deyil,o seni kiskansin.

Bende çok kıskancım ama hep kendime zarar verdim o sinir krizlerini nasıl geçirdim bi bilsen evdeki eşyaları kırardım kırıp oturup ağlardım onunsa umrunda olmazdı tek dediği öyle bişey yok sen hastasın bide o kadar sakin söylerdiki ben daha çok delirirdim ama kendime öyle zarar verdimki sonra çok zorda olsa kendime engel oldum sevgimi ksıkançlığımı içimde yaşadım sende aynısını yap ona belli etmeden

Kendine bile özgüveni olmayan insan davranışları sergiliyorsun. Facebook şifresi istemek nedir yahu. Keşke ayrılsa çocuk senin gibi birinden.

Yemin ediyorum şuradaki yorumları okuyorum bir sosyoloğa tez konusu çıkar. Toplumun psiko-dinamiklerinin yansıması.

Valla ben kolay kolay kimsenin şifresini filan istemem.Ama istersemde karşımdakine hayır deme lüksü tanımam.Ben istemişim yani bişey yoksa neye hayır ne mana.Sevmem öyle şeyleri.O yüzden yerinde olsam geri adım atmazdım.Deli mi ne.Hadi senin yaptığın saçmalık olsun onun gözünde, saçmalıksa saçmalık sen istemişsin.O niye uzatmış altı üstü face şifresi yani.Böyle şifre telefon filan saklayanlar hakkındada iyi şeyler düşünmem.Koy ortalığa nedir yani söyletmen bile saçma derim keser atarım.

Haksızsın. Güvenmediğin insanla neden berabersin? Sanada onada yazık. Zamanını harcama boşyere...

Güvenmiyorsun neden birliktesin. Face şifresini istemişsin vermeyince senden adam olmaz demişsin. Erkeğe denilmicek bir şey bu. İyi ki sana ağzının payını vermemiş.

Evli olunsa dahi eş ile sosyal medya hesaplarının şifresi paylaşılmamalı. Hepimizin kişisel özel alana ihtiyacı var. İç içe, yapış yapış olmaya lüzum yok. Böyle şeylerin ilişkinin ömrünü kısalttığını ve yıprattığını düşünüyorum. Ben sizi hatalı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…