- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 29
- Konu Sahibi korecan1919
-
Nasıl vazgeccem bu huyumdanÜstüne düşme , faceden şifre istenmesine çok karşıyım sen isticen o isticek , sonra her şeye karışma hakkına sahip olucak sonra sorunlar sorunlar vs.vs. Aldatan adam her türlü aldatır ruhun bile duymaz. Face şifresini aldın diyelim bir şey bulamadın sonra adam en ufacık tartışmada bana güvenmiyorsun bana güvenemeyen biriyle yapamam cart curt ... Bu kadar bağımlı olma bir kendine güven derim.
şöyle düşün yapacağı varsa zaten yapar yapılan şey de gizli kalmaz eni sonu öğrenirsin yani relaxxErkekler e güvenmiyorum
Şimdi bana msj atmiyo napim peki ??şöyle düşün yapacağı varsa zaten yapar yapılan şey de gizli kalmaz eni sonu öğrenirsin yani relaxx
Nasıl vazgeccem bu huyumdan
Beklemeye mi alım yani kendimiKendinle uğraş, tüm gün sevgilinin naptığını düşünme ilk asker o mu ? Annen babanla ilgilen ,arkadaşlarına takıl kısaca hayatını yaşa ... Hayatının merkezinde kendini tut bırak o seni merak etsin.
Bende öyle düşünmeye başladım artık .sKimseye %100 guvenme zaten. Ama paranoyak olmayada gerek yok. Adamin evi senin dibinde olsa, yapacagi varsa yapar, ruhunda duymaz. Hayati.kendine zehir ediyosun sadece
Beklemeye mi alım yani kendimi
Kendine bile özgüveni olmayan insan davranışları sergiliyorsun. Facebook şifresi istemek nedir yahu. Keşke ayrılsa çocuk senin gibi birinden.Başlıktan da anlasildigi gibi benle konusmuyo .
Kendisi ile dün kavga ettik ve şimdi benle konusmuyo .
Konu şuydu
Ben kendisinin face şifresini istedim ilk baş da bana guvenmiyomusun filan dedi. Zamanı var dedi ben de usteledim kavga ettik . Ben kendisini çok kiskaniyorum. Nedense sürekli aklıma başkası ile konusuyomus gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?