- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
- Konu Sahibi aglayannar
-
mahkeme işinden herkes öğrenir diye çekiniyorumm
hayırr ama tecavüz etmekle tehtit etti mesajdan bende konuyu değiştirdim ama yine söyledi.
Ama reşit olmadığım dada kimsenin öğrenmemesi söz konusu olur mu?hani eve kağıt falan gelir?
Siteden bahsetmedim. Ama şunuda söylemeliyim bu kimseye benzemiyo. Cidden bir psikopat. Havlayan köpek ısırmaz derler ya bu ısıran tiplerden. Başımdaki bela çok büyük yaa, beni kaçırırda ortada bile bırakır bu, öyle takmış kafayı bana. Hatta belkiilgisiz olucak ama fal baktırmıştım 2 ay önce falan. Şey dedi kadın, eğer hayatında biri varsa çıkar onu hayatından,psikopatın teki o.keşke önemseseymişim.
sen bu olayı ailenden birine mutlaka anlatmak zorundasın kardeşim, bu böyle olmaz, korkak davranma anlat ailene sonunda ölüm yok, ama bu vatandaşa boyun eğersen senin sonunu düşünemiyorum...yaşın kaç bu arada
Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle buraya sırf bana gerçekten yardım edebileceğinizi düşündüğüm için geldim,söylemeliyim.
Benimle aynı dertten muzdarip olan birkaç arkadaşımında konularını okudum ve ağlaya ağlaya bi hal oldum..
benimde şuan ki erkek arkadaşım beni tehtit ediyor. aslında ben bunun bana bir yalan söylediğini yakalamıştım ve ayrılmıştım ondan.
bana çok yalvardı geri dönmem için ama ben mesajlarına cevap bile vermiyordum. sonra bu yalvarmalar bitti tehtitler başladı..yanına gelmezsem babamlara gelip her şeyi anlatacakmış..korktum bende kabul ettim barıştık
Babam çok sinirlidir yaşımda küçük daha reşit bile değilim ben..
herneyse biz tekrar çıkmaya başladık sonra bu tehtitlerle ipleri eline aldı. ilk önce giyimimi beğenmediği için dar kotlarımı istedi verdim bende salağım işte nerden bileyim eve göndermekle tehtit edeceğini..
sonra biz bir havuza gitmiştik orda yüzdük bikinimde ıslaktı orda kalmış bunuda göndercem diyo..
bende arkamda annem babam var beni affederler elbet ama sen ne olucaksın hiç düşündün mü dedim eğer annene babana seninle yatağa girdiğimizi söylersem onlarda seni affederlerde onların şerefinden şüphe ederim dedi pislik herif..
bende onun bir sırrını biliyorum.burda söylemeyeyim ama babasının çok kızacağı bir şey biliyorum.
arkadaşlar nolur bana yardım edin ya hepiniz ablam sayılırsınız,beni öz kardeşinizin yerine koyun ve kurtarın bu durumdan ne olur..
babamıda annemide gördü.ama kendi çabalarıyla ben tutupta b babam diye göstermedim.evimi ev telefonunu her şeyimizi biliyo.Zaten mahkemeye verme canım vercem diye tehtit et gözü korksun ya da babanı hiç görmediyse çevrende yaşça büyük dersane hocan okul hocan kantinci vs bir büyük erkek varsa onu al babanmış gibi götür bununla bir konuşsun.Gözünü korktut anlayacağın.
Zaten şuan adına açılmış bir davası var,6 ay yatıcakmış sanırım karşı tarafı ikna etmeye çalışıyolar şuan.bende üstüne gitsem yada bu olayın son durumunu öğrensemde ona göre hareket etsem..Aile büyüklerimden biriyle bu konuyu konuşacağım karakola gideceğiz de. Sonuçta sen henüz reşit değilsin, karşı taraf reşitse rızanla birlikte olman gibi bir durum söz konusu olamaz. Hapse girmeyi göze alıyorsa, buyursun söylesin evdekilere.
babamıda annemide gördü.ama kendi çabalarıyla ben tutupta b babam diye göstermedim.evimi ev telefonunu her şeyimizi biliyo.
gözüde korkacak gibi değil,hani her şeyi boşvermiş ama elinde tüm imkanları olan tipler varya,onlaarın babası bu. ama babasından çekiniyo bunu biliyorum bi tek.yani ondan bu yaşında olmasına rağmen tokat yiyen birisi,siz anlayın
Zaten şuan adına açılmış bir davası var,6 ay yatıcakmış sanırım karşı tarafı ikna etmeye çalışıyolar şuan.bende üstüne gitsem yada bu olayın son durumunu öğrensemde ona göre hareket etsem..
peki anneme babama değilde teyzeme veya halama anlatsam yada kendime daha yakın hissettiğim birine..ya gerçekten bir anda babama veya anneme söylemem çok zor ikiside bir çünkü annem hemen söyler babama..benim son kez buluşmam lazım yaa ama nasıl olucak bu off..cinsel anlamda bişey yaşamamışsın ki korkcak bişey yok ailene anlat durumu basıma bela oldu korktum bana bişey yapmasın die huyuna gitmeye calıstım dersin.ama sımdı bana tecavuz ederse dıyede korkuyorum siz ailemsiniz kime anlatayım diye size söylüyorum de.ailen bildikten sonra senın arkanda durduktan sonra sana hiçbişey yapamaz. şuan 17 yım demişsin.suan sana bişey yapmaz suca gırer belkide yasının 18 olmasını beklıyo.ya allah korusun sana tecavuz etse psikopat herif bide bu sekılde tehtıd etcek senı.bu durumu söylerım gibisinden daha kötü işkenceler yapcak.yol yakınken söyle kurtul utancak bişey yok bunda.gerekrse konusmalarınızı telefona ses kaydı yap ailene dinlet.pantolon bikini ye gelince nolmus onda kaldıysa onla hiçbişey olmaz ailen sana bu yuzden kızmaz.tehtıh ettı korktum götürdüm verdım sımdıde böyle tehtıd edıyo dersin.
Çocuğun sürekli delil toplama telaşı aklıma şunu getirdi: seni köşeye sıkıştırıp cinsel ilişki yaşamak istiyor, ki zaten sen de demişsin tecavüz etmekle tehdit etti diye.Onda kaç tane kot pantolunun var ? Eğer bir taneyse dersin havuza gittiğimde kotumu giymiştim çıkardım çantamdaydı çantamdan çalmış sapık mayomu da aynı yöntemle çalmış falan gibi bi şeyler :44: aklım karıştı yahu :44: teyzen ya da halan sana çok yakınsa onlardan birine söyle derim çünkü çocuğun niyeti kötü :26:
niyeti kötü buna adım gibi eminim ama o söylediğin olmaz havuza gittiğimizi söylememiştim zaten diğer kotlarımı açıklayamam kı..halamlada teyzemlede çok yakın değilim ama nalrlar belki beni ne bileyim ben gidip annesine söylemek istiyorum bari biri yanımda gelsin..
o şeyi burda söyleyemem ama babası çok kızıcakmış öğrenirse öyle söylemişti bana.hatta katil olur hapse girer demiştisenin de elinde koz varmış o koz ne ? sen de onu öyle tehdit etsen ?
o şeyi burda söyleyemem ama babası çok kızıcakmış öğrenirse öyle söylemişti bana.hatta katil olur hapse girer demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?