Sevgilim birlikteliğimizi aileme söylemekle tehtit ediyor YARDIM EDİN!! :(

mahkeme işinden herkes öğrenir diye çekiniyorumm

Mahkemeye vermesen bile onu bu şekilde inandır.Zaten senin bu konuda ciddi olduğunu görürse o korkar seni tehtit edemez artık.Bu tipler böyledir.Zamanında benim de başımda vardı bir tane.İş mahkemeye gidecek olunca kuyruklarını kıstırıp kaçıyorlar.

hayırr ama tecavüz etmekle tehtit etti mesajdan bende konuyu değiştirdim ama yine söyledi.

yahu güzel kardeşim, mesaj sende yollamışsındır içinde canım cicim vardır, bunlar olabilecek şeyler bak bize ne güzel açıklıyorsun, ailenede bu şekilde anlatırsın, beni tehdit ettiğinden huyuna suyuna gitmeye çalıştığımdan yazdım dersin, bence arkadaşın dediği gibi sende onu tehdit et bana bu mesajları yolladın seni savcılığa vereceğim yaşımda küçük direk kodese tıkarlar seni de, korkma korkma kısasa kısas de sen aileme bişey dediğin gün bende soluğu savcılıkta alırım bu kararımdanda kimse caydıramaz de, hem ailemde yanımda durur senin ne mal olduğunu anlarlar de, aman sakın bu siteden bahsetmeseydin,

Ama reşit olmadığım dada kimsenin öğrenmemesi söz konusu olur mu?hani eve kağıt falan gelir?
Siteden bahsetmedim. Ama şunuda söylemeliyim bu kimseye benzemiyo. Cidden bir psikopat. Havlayan köpek ısırmaz derler ya bu ısıran tiplerden. Başımdaki bela çok büyük yaa, beni kaçırırda ortada bile bırakır bu, öyle takmış kafayı bana. Hatta belkiilgisiz olucak ama fal baktırmıştım 2 ay önce falan. Şey dedi kadın, eğer hayatında biri varsa çıkar onu hayatından,psikopatın teki o.keşke önemseseymişim.

sen bu olayı ailenden birine mutlaka anlatmak zorundasın kardeşim, bu böyle olmaz, korkak davranma anlat ailene sonunda ölüm yok, ama bu vatandaşa boyun eğersen senin sonunu düşünemiyorum...yaşın kaç bu arada

Zaten mahkemeye verme canım vercem diye tehtit et gözü korksun ya da babanı hiç görmediyse çevrende yaşça büyük dersane hocan okul hocan kantinci vs bir büyük erkek varsa onu al babanmış gibi götür bununla bir konuşsun.Gözünü korktut anlayacağın.

sen bu olayı ailenden birine mutlaka anlatmak zorundasın kardeşim, bu böyle olmaz, korkak davranma anlat ailene sonunda ölüm yok, ama bu vatandaşa boyun eğersen senin sonunu düşünemiyorum...yaşın kaç bu arada

ya gerçekten çok utanıyorum nasıl söyleyeceğim..ondanda çok çekiniyorumm yaşım 17
kavga ederler aileler birbirine girer bu çocuk benim okul hayatımıda mahveder..en çok korktuğumda bu yaa,düzenimi bozuyo istemiyorum böyle olmasını..

Aile büyüklerimden biriyle bu konuyu konuşacağım karakola gideceğiz de. Sonuçta sen henüz reşit değilsin, karşı taraf reşitse rızanla birlikte olman gibi bir durum söz konusu olamaz. Hapse girmeyi göze alıyorsa, buyursun söylesin evdekilere.

babamıda annemide gördü.ama kendi çabalarıyla ben tutupta b babam diye göstermedim.evimi ev telefonunu her şeyimizi biliyo.
gözüde korkacak gibi değil,hani her şeyi boşvermiş ama elinde tüm imkanları olan tipler varya,onlaarın babası bu. ama babasından çekiniyo bunu biliyorum bi tek.yani ondan bu yaşında olmasına rağmen tokat yiyen birisi,siz anlayın

Zaten şuan adına açılmış bir davası var,6 ay yatıcakmış sanırım karşı tarafı ikna etmeye çalışıyolar şuan.bende üstüne gitsem yada bu olayın son durumunu öğrensemde ona göre hareket etsem..

melisciğim harika marjinal fikirlerin var inanki mesajlarını okurken cem yılmaz izliyormuşum gibi oldum bi an çok tatlısın

Babasıyla ilgili tehtit et o zaman onu.De ki beni aileme söylersen sadece ben yanmam ikimiz beraber yanarız bunu göze alıyorsan hiç durma de.Kimse gidip de bir kızla yaşadıklarını ailesine söyleyemez.Seni tehtit edip kullanıyor sadece.Yaşadım aynı şeyleri biliyorum bu yüzden söylüyorum.

Onlar cezayı ertelemeye filan çalışıyorlardır, eğer beni tehdit etmeye devam edersen ben de giderim savcılığa, içeriden çıkamazsın bir daha de. Hazır cezaevine girme korkusu varken, ayrıl, kapansın mesele.

Ayrıca seni tehdit ettiği her mesajı, her kanıtı sakla.

Son düzenleme:
ya bunları yapabilmek için önce kıyafetlerimi almam lazım.. onu nasıl tekrar bulusmaya ikna edebilirimki bi kez daha belkide son defa onu kazanmam gerekki bunu yapabileyim..nasıl yapacağım? hadi diyelim yaptımm, altında arabası var kandırırda baska bir yere götürürse..off offf

cinsel anlamda bişey yaşamamışsın ki korkcak bişey yok ailene anlat durumu basıma bela oldu korktum bana bişey yapmasın die huyuna gitmeye calıstım dersin.ama sımdı bana tecavuz ederse dıyede korkuyorum siz ailemsiniz kime anlatayım diye size söylüyorum de.ailen bildikten sonra senın arkanda durduktan sonra sana hiçbişey yapamaz. şuan 17 yım demişsin.suan sana bişey yapmaz suca gırer belkide yasının 18 olmasını beklıyo.ya allah korusun sana tecavuz etse psikopat herif bide bu sekılde tehtıd etcek senı.bu durumu söylerım gibisinden daha kötü işkenceler yapcak.yol yakınken söyle kurtul utancak bişey yok bunda.gerekrse konusmalarınızı telefona ses kaydı yap ailene dinlet.pantolon bikini ye gelince nolmus onda kaldıysa onla hiçbişey olmaz ailen sana bu yuzden kızmaz.tehtıh ettı korktum götürdüm verdım sımdıde böyle tehtıd edıyo dersin.

peki anneme babama değilde teyzeme veya halama anlatsam yada kendime daha yakın hissettiğim birine..ya gerçekten bir anda babama veya anneme söylemem çok zor ikiside bir çünkü annem hemen söyler babama..benim son kez buluşmam lazım yaa ama nasıl olucak bu off..
bu mesajlarını annesi görse ne kadar sinirlenir ve eminim o da istemez annesinin veya babasının görmesini..o da korksun o da üzülsün böyle kendini çok çaresiz hissetsin istiyorum

Çocuğun sürekli delil toplama telaşı aklıma şunu getirdi: seni köşeye sıkıştırıp cinsel ilişki yaşamak istiyor, ki zaten sen de demişsin tecavüz etmekle tehdit etti diye.Onda kaç tane kot pantolunun var ? Eğer bir taneyse dersin havuza gittiğimde kotumu giymiştim çıkardım çantamdaydı çantamdan çalmış sapık mayomu da aynı yöntemle çalmış falan gibi bi şeyler :44: aklım karıştı yahu :44: teyzen ya da halan sana çok yakınsa onlardan birine söyle derim çünkü çocuğun niyeti kötü :26:

niyeti kötü buna adım gibi eminim ama o söylediğin olmaz havuza gittiğimizi söylememiştim zaten diğer kotlarımı açıklayamam kı..halamlada teyzemlede çok yakın değilim ama nalrlar belki beni ne bileyim ben gidip annesine söylemek istiyorum bari biri yanımda gelsin..

senin de elinde koz varmış o koz ne ? sen de onu öyle tehdit etsen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…