Ben istemiyorum hic bu sekilde bir hayalim olmadi ve kendimde de o gücü görmüyor hem çalışmak hem ev işi hem yemek hem çocuk hepsini birden idare edileceğimi düşünmüyorum hep diyorum en başından biliyordun çalışmayan biri olduğumu sen benim o zman niye benimle olmak icin uğraştın bu kadar madem uğraştın simdi niye sorunlar çıkartıyorsun diyorum ama anlamiyor.Çalışıp çalışmaman hakkında birşey demeyecigim. O senin bileceğin iş.
Ama sevgilin çalışan, eve para getirmeni isteyen bir tip. Ve evlenirsen bu baskıların artacağını iyi bil.
Bazı erkekler, eşleri çalışmayınca çok kötü davranabilir. Burda çok okudum.
Ya çalışacaksın ya da ben buyum beni böyle kabul et diyeceksin! Yoksa sıkıntılı günler seni bekliyor haberin olsun.
Peki siz esinizle tanistiginzda muhtemelen çalışıyordunz çalışmayan biri olsaniz sizede evlenceginiz adam sürekli bu yönde baski yapsa rahatsiz hissetmezmiydinz kendinizi?bir kadın neden kendi ayakları üzerinde durmak istemez ki?
canım eşim polis ben de sağlık personeliyim maaşlarımız şükür çok iyi ancak hayata karışıp çoluk çocuk olunca o şükür çok iyi dediğimiz paranın nereye nasıl gittiğini anlamıyoruz bile.
ayrıca maaşın ve sigortan senin güvencen olacak. Ben insanların yaşları ne olursa olsun hayatta aktif kalacak bir uğraşlarının işlerinin olmasını düşünüyorum hayat kalitesinin artması için.
nişanlın şimdiden ima etmeye başlamışsa ileride en küçük bir tartışmada gün yüzüne çıkar bu muhabbet.
sahsen nasil alisirsan oyle gider. Su an calisip calismadigini yazDiklarindan anlamadjm. Eger calisirsan cocuk olup bira buyuyene kadar cocugunla ilgilenip sonra devam edebilirsin. Maasi iyi olabilir. Her sene senin maasin sayesinde tatile gidebildiginizi istedigin takiyi kendine ozgurce aldigini dusunsene madem gecinebilceksiniz rahat bunlar hep + kalcak. Kar:) calismaya alismazsan 35 inden sonra gideyim calisayim da olmuyo. İs bulamiyosun zaten. Para gerekse bile o donem evde durmak zorunda kalcaksin. Dunyanin binbir turlu hali var. Kocan issiz kalirsa? Ayrılırsan? İcinden gelmiyosa da yapamazsin zaten. Herkes bir degil. İlerde sorun olur tabiki. Nasil calisılmasına karsi olan biriyle bi sureden sonra kavga basliyorsa bu da onun bi degisik modeli.Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
olmazdım çünkü haklı .Peki siz esinizle tanistiginzda muhtemelen çalışıyordunz çalışmayan biri olsaniz sizede evlenceginiz adam sürekli bu yönde baski yapsa rahatsiz hissetmezmiydinz kendinizi?
25 yaşındayım şöyle diyim bugüne kadar hic çalışmadım belkide o yüzden cesaretim yok yani çalışabilirmiyim yapabilirmiyim cok zorlanirmiyim bilemiyorum da ama insanlar cok kati kuralcı burda bile anliyorsunz tepkilerden sanki her kadin calismak zorunda calismak icin ölüp bitmek zorunda gibi tepkilerisahsen nasil alisirsan oyle gider. Su an calisip calismadigini yazDiklarindan anlamadjm. Eger calisirsan cocuk olup bira buyuyene kadar cocugunla ilgilenip sonra devam edebilirsin. Maasi iyi olabilir. Her sene senin maasin sayesinde tatile gidebildiginizi istedigin takiyi kendine ozgurce aldigini dusunsene madem gecinebilceksiniz rahat bunlar hep + kalcak. Kar:) calismaya alismazsan 35 inden sonra gideyim calisayim da olmuyo. İs bulamiyosun zaten. Para gerekse bile o donem evde durmak zorunda kalcaksin. Dunyanin binbir turlu hali var. Kocan issiz kalirsa? Ayrılırsan? İcinden gelmiyosa da yapamazsin zaten. Herkes bir degil. İlerde sorun olur tabiki. Nasil calisılmasına karsi olan biriyle bi sureden sonra kavga basliyorsa bu da onun bi degisik modeli.
Ben on lisans mezunuyum sigortaclk meslegim kendisinin tanıdıkları is ayarlayabilcegini söylüyor...Iyi de konu çok saçma yahu.. Çalışmak isteyip istememeniz beni ilgilendirmez, zaten bunu sormuyorsunuz. Fakat sevgiliniz anlaşılan o ki çalışan bir eş istiyor. Bu ilerde aranızda çok sıkıntı çıkarır. İkna falan etmekle ne ilgisi var, bu hayata bakış açısıyla ilgili bir şey, ayrılın. Ayrıca bir mesleğiniz bile yokken sizin nerde çalışmanızı istiyor merak ettim
Banada oyle geliyor arakadaslarinin esleri dediginiz gibi hemşire ama benimle israrla konusmak isteyen çabalayan da oydu bir sey degismedi ben o zman da çalışmıyordum simdi de çalışmıyorum simdi sorun yapıyor ama bunu.Sizin yerinizde olsam evlenmem. İkinizinde evlilikten beklentisi çok farklı. Bugün bu durumu bir şekilde telafi eder evlenirsiniz ama ileride yine sorun olarak karşınıza çıkacak. Benim eşimde polis ve arkadaşlarının birçoğunun eşi ya öğretmen ya hemşire. Sevgilinizin de muhtemelen arkadaşlarının eşleri çalışıyor. Siz çalışmazsanız adamın hayatı milletin karısına ozenmekle geçecek sonuçta da size eziyet edecek
Evet ya bu malesef böyle oluyor. Benim eşimin arkadaşları da geneli çalışıyor, çalışmayan eşlere sanki böyle bir küçümseme var gibi hissediyorum. Saçma ama böyle. Daha geçen gün biri eşine cahil demiş, kız ağlayarak anlattı, çok üzüldüm. Böyle şeyler yaşamamak için herkes dengiyle evlenmeli.Sizin yerinizde olsam evlenmem. İkinizinde evlilikten beklentisi çok farklı. Bugün bu durumu bir şekilde telafi eder evlenirsiniz ama ileride yine sorun olarak karşınıza çıkacak. Benim eşimde polis ve arkadaşlarının birçoğunun eşi ya öğretmen ya hemşire. Sevgilinizin de muhtemelen arkadaşlarının eşleri çalışıyor. Siz çalışmazsanız adamın hayatı milletin karısına ozenmekle geçecek sonuçta da size eziyet edecek
Demek ki artık hayata bakış açısı değişti. Çünkü işler ciddiye biniyor, laylaylom sevgili hayatı bitiyor ve geçim başlıyor. Dediğim gibi ben ilişkinizde bir son göremiyorumBanada oyle geliyor arakadaslarinin esleri dediginiz gibi hemşire ama benimle israrla konusmak isteyen çabalayan da oydu bir sey degismedi ben o zman da çalışmıyordum simdi de çalışmıyorum simdi sorun yapıyor ama bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?