Mezun olur olmaz işe başladım, evlendim, hamileliğimin son haftasına kadar çalıştım sonrasında belli bir yaşa kadar kendim ilgilenmek istediğim için isten ayrıldım. Bir yıla sonrası tekrar çalışmak istiyorum ama hiç istemeyedebilirdim.
Konu sahibinin çalışmayı hiç denemeden ben yapamam demesini doğru bulmadım ki kafası çok karışık bir arkadaş ama çalışmayan kadınlara yazılan hınç dolu bazı yorumlar komik açıkçası.
Bu kadar gerilmeye gerek yok yahu başkasının hayatına, tercihlerine. Özellikle üstüne basarak saygı duymuyorum yazanlar içinde, çalışmayan kadınlar da buna ne kadar içerledi bilemezsiniz.
Kadın çalışmıyorsa evliliğinde her türlü muameleye layık oluyormuş onu öğreniyorum buradaki yorumlardan. Evliliğindeki tüm sorunlar, eşinin ona yaklaşımı çalışıp calışmamasına bağlı, çünkü çalışan tüm kadınlar evliliğinde insan olarak, eş olarak görmesi gereken değeri görüyor ve mutlu. Sadece burada eğitimli, çalışan kadınların açtıkları içler acısı konuların hepsi hayal ürünü, aydınlandım şuan.