Hayalinize ve görüşünüze saygı duyuyorum. Sadece evli çocuklu bir kadın olarak farklı bir açıdan bakmak isterim, hiç düşündünüz mü, evlendiniz; çocuğunuz oldu ya da olmadı. Yıllar sonra aile kurumu çöktü ve boşandınız (gönül istemez ama dünyanın binbir türlü hali var kim verebilir garantisini?). O zaman hayatında hiç çalışmamış biri olarak hayatta nasıl tutunacaksınız? Belki güvendiğiniz bir şeyler var, anne baba olabilir, Allah onlara da uzun ömür versin. Ama çalışıp bir şey üretecek güce sahip olmadığınız, kendi paranızı kazanmayı bilmediğiniz sürece, hazıra dağ dayanmaz. Bugün gerek görmüyorsanız bile elinizin iş tutması geleceğiniz için çok çok önemli. Bu nedenle sevgilinize hak veriyorum ve tebrik ediyorum, kadınların özgürlüğünü kısıtlamaya çalışan nice erkek varken sizin çalışmanızı istemesi gayet doğru bir davranış. Aile iki kişi ile kuruluyor sonuçta, her şey de şu an evinize giren paraya bağlı değil. Yarın bir şey oldu işini kaybetti, o zaman ne yapacaksınız. Bunlar kötü ihtimaller ama hayatta hep olabilen şeyler.Lütfen linclemden yorumlarınızı yazin her bayanin hayali farklidir ilk olarak bunu belirtmek istiyorum benim küçüklüğümden beri evlendigimde çalışmak hic aklımda yoktu hep çocuklarımla ilgilenmek istedim ön lisans mezunuyum sevgilim polis evlilik hazırlığı icersindeyiz bu konuda beni yipratmya başladı sordu istemediğimi söyledi konuyu kapatti ancak hala ısrarla açıyor net olarak demesede ima ediyor duyuruyor bu arada maaşı da bana göre iyi bir geliri var ve evimiz kira olmuycak diyor ama buna ragmen şimdiden ben cok yokluk gördüm ilerde cocuklarim da görsün sıkıntı çeksin istemiyorum napmam lazm ikna olurmu ilerde sıkıntı edermi bu durumu bu arada ben tanıştığımız günden beri hic çalışan biri degildim?
Ve evet eğer şu an böyle düşünüyorsa ileride de sorun yaşarsınız. Sahip olmak istediklerinizi alamadığınızda, çocuğunuzu daha iyi bir okula gönderebilecekken gönderemediğinizde, "Bak çalışsaydın böyle olmazdı" diyebilir. Ben başta da çalışmıyordum diyorsunuz ama evlilik hazırlığına başladığınızda sevgiliniz hayatın ne kadar pahalı ve zor olduğunu fark etmiş olabilir, daha iyi bir gelecek için de size bunu öneriyordur.
Sevgiler.