Bende öyle düşünüyorum ama birkaç kez söyledim ancak ben senin gibi değilim 40 yaşıma geldim kolay kolay nasıl iş bulayım diyor 3 kuruşa ne iş olsa yapayım mı diyoriş bulmadan sakın evlenme.. ve bunu da ona söyle.. iş bulamazsan bu şartlar altında evlenmemiz imkansız de. erkek dediğin çalışmadan olmaz.. tavrını net koy. eger evlenmek istiyorsa seni istiyorsa 4elle sarılması lazım.. kaybetme korkusu yasat..
Onlardan hiç fayda yok zaten....Zamanında sevgilim parayı getirmiş önlerine koymuş ne yaptın nasıl kazandın bukadar parayı diye sorup yönlendirmemişler...O da şimdi kendi imkanlarıyla benim destağimle bişeyler yapmaya çalışıyor ama nasıl olucak bilemiyorumBu ilişki her döneminde sizin maddi manevi daha çok vermeniz gereken bir ilişki gibi geldi bana. Bu durum da insanı bir süre sonra mutlaka mutsuz ediyor. Etrafımdan gördüğüm kadarıyla ilişkisine maddi sorunları olan biraz sorumsuz erkeğe destek olarak başlayan hiç kimsenin ilişkisi iflah olmadı, size kötü enerji vermek istemem ama gördüğüm bu. İyi düşünün derim gelecek kurmak adına. Sevgilinizin ailesinin durumu nasıl ?
eger seni istiyorsa yapacak tabi. asgari ücretli bi işe girecek .. ne bekliyo anlamadım. 40 yasına gelmiş o zaman mesleği var ise onu yapsın yapamıyorsa eee hep işsiz mi kalacak. kbakma ama bu ileri de sorun olur. mutsuz olursun. sen mi bakacaksın ona..Bende öyle düşünüyorum ama birkaç kez söyledim ancak ben senin gibi değilim 40 yaşıma geldim kolay kolay nasıl iş bulayım diyor 3 kuruşa ne iş olsa yapayım mı diyor
helal be devrımcıİşi olan yada olmayan sevgili nasıl olur bilmem
Lakin sorumsuzluğun bahanesi çoktur. Aldanmayın
Kiiii çok bilmiş beyimiz 40 yaşında her işi yapamam diyecek kadar delikanlıysa
Kusura bakmayın ama sizin paranızı da kabul etmeyecek kadar onurlu bir duruşu olmalı.
Onlardan hiç fayda yok zaten....Zamanında sevgilim parayı getirmiş önlerine koymuş ne yaptın nasıl kazandın bukadar parayı diye sorup yönlendirmemişler...O da şimdi kendi imkanlarıyla benim destağimle bişeyler yapmaya çalışıyor ama nasıl olucak bilemiyorum
Yapmasın tabii...kız arkadaşı baksın ona!! Sen gerçekten inandın mi arabasını satamadigina?Gerçek değerinin üstünde istemediği sürece araba çabuk elden çıkarılabilir bir maldır.Yani ev veya dükkan ,arsa gibi birşey değil.Bende öyle düşünüyorum ama birkaç kez söyledim ancak ben senin gibi değilim 40 yaşıma geldim kolay kolay nasıl iş bulayım diyor 3 kuruşa ne iş olsa yapayım mı diyor
kusura bakılacak bir şey yok bence haklısınız sonuna kadar.İşi olan yada olmayan sevgili nasıl olur bilmem
Kusura bakmayın ama sizin paranızı da kabul etmeyecek kadar onurlu bir duruşu olmalı.
Bu konuda hepimiz insanız bugün böyleyiz yarın ne olacağımız belli olmaz her şey başımıza gelebilir onun da başına böyle bir talihsizlik gelmiş diye düşünüyorum...çok mu iyi niyetli bakıyorum bilemiyorum???sabıkası nedir?
elin sabıkalı suç işlemiş adamına nasıl güvenip de evlililk yoluna giriyorsunuz ki?
kusura bakılacak bir şey yok
İşi olan yada olmayan sevgili nasıl olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?