SEVGİLİM ÇALIŞMIYOR :(

handantek

Sudan sebeplerdir damladamla birikip bizi boğan
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
154
115
53
42
Merhabalar,
Daha önce bir evlilik yaptım 3 sene oldu boşanalı...bu 3 sene içinde yeni insanlarla tanıştım fakat tam olarak hayatıma sokamadım kimseyi...Yaklaşık 1 sene önce biriyle tanıştım ve hala beraberiz ciddi düşünüyoruz ailelerle tanıştık ailelerimiz tanıştı.İlk tanıştığımızda bodrumda çalışıyordu bir iş adamının özel korumalığını yapıyprdu. İlişkimiz başladıktan sonra 6 ay kadar orada kaldı sene başında İSTANBULA yerleşti.Maddi sorunları vardı ben destek oldum ev tuttu kendine 3 ay oldu fakat çalışmıyor.Sabıkası var diye beni her yer işe almaz diyor.Arabamı satıcam iş kurucam diyor ancak onu da satamıyor.Birkaç aydır bende maddi olarak destek olamıyorum.Ailem hani evlenecektiniz niye adım atmıyorsunuz bu adam sorumsuz diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım.Beni sevdiğini düşünüyorum.Bende onu seviyorum.Samimiyetine güveniyorum.Ama biraz sorumsuzca davranıyor gibi geliyor.Bu arada ben çalışıyorum işim kariyerim var kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum ancak o işsiz geziyor.Ne düşüneceğimi bilemedim.Tavsiyelerinizi sunarsanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.

iş bulmadan sakın evlenme.. ve bunu da ona söyle.. iş bulamazsan bu şartlar altında evlenmemiz imkansız de. erkek dediğin çalışmadan olmaz.. tavrını net koy. eger evlenmek istiyorsa seni istiyorsa 4elle sarılması lazım.. kaybetme korkusu yasat..

İşi gereği yakın koruma olduğu için adam yaralamaktan sabıkası var

Bu ilişki her döneminde sizin maddi manevi daha çok vermeniz gereken bir ilişki gibi geldi bana. Bu durum da insanı bir süre sonra mutlaka mutsuz ediyor. Etrafımdan gördüğüm kadarıyla ilişkisine maddi sorunları olan biraz sorumsuz erkeğe destek olarak başlayan hiç kimsenin ilişkisi iflah olmadı, size kötü enerji vermek istemem ama gördüğüm bu. İyi düşünün derim gelecek kurmak adına. Sevgilinizin ailesinin durumu nasıl ?

Bende öyle düşünüyorum ama birkaç kez söyledim ancak ben senin gibi değilim 40 yaşıma geldim kolay kolay nasıl iş bulayım diyor 3 kuruşa ne iş olsa yapayım mı diyor

Onlardan hiç fayda yok zaten....Zamanında sevgilim parayı getirmiş önlerine koymuş ne yaptın nasıl kazandın bukadar parayı diye sorup yönlendirmemişler...O da şimdi kendi imkanlarıyla benim destağimle bişeyler yapmaya çalışıyor ama nasıl olucak bilemiyorum

Bende öyle düşünüyorum ama birkaç kez söyledim ancak ben senin gibi değilim 40 yaşıma geldim kolay kolay nasıl iş bulayım diyor 3 kuruşa ne iş olsa yapayım mı diyor
eger seni istiyorsa yapacak tabi. asgari ücretli bi işe girecek .. ne bekliyo anlamadım. 40 yasına gelmiş o zaman mesleği var ise onu yapsın yapamıyorsa eee hep işsiz mi kalacak. kbakma ama bu ileri de sorun olur. mutsuz olursun. sen mi bakacaksın ona..

Üzgünüm canım...Kendini yormak ıstemıyorsan evlenme.
Çünkü hep senden gıdecek.
Çocukluk arkadasım muhendıslık okudu, işsiz bırıyle evlendı.
Bır cocukları oldu, dukkan actılar olmadı eleman olarak calıstı olmadı.
Sonunda babaları kapıcılıktan cıktı kapıcılıga gırdıler tek maaşla...
Çok zor yani, işsiz insanla olmaz...

helal be devrımcı

Hiç birimiz kahin değiliz geleceği Allah bilir tabi ki ama anlattıklarınız bana mutlu bir evlilik hayatı kurulur izlenimi vermedi. İnsanların birbirlerine evlenmeden önce maddi destek olmasına çok sıcak bakmıyorum, dediğim gibi son birkaç yıldır iyi niyeti istismar edilen çok genç kadın gördüm. Artık sevgilisine maddi destek olan arkadaşlarıma ya da maddi destek alan erkeklere şüpheli gözlerle bakıyorum. O destek ihtiyacı hiç bitmiyor genelde ve kadınlar artık destek olamayacak duruma geldiğinde ilişki bitiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yapmasın tabii...kız arkadaşı baksın ona!! Sen gerçekten inandın mi arabasını satamadigina?Gerçek değerinin üstünde istemediği sürece araba çabuk elden çıkarılabilir bir maldır.Yani ev veya dükkan ,arsa gibi birşey değil.

kusura bakılacak bir şey yok bence haklısınız sonuna kadar.
40 yasına gelmiş sorumluluk yok olgunluk yok.
zamanda çalmaması lazım..

sabıkası nedir?
elin sabıkalı suç işlemiş adamına nasıl güvenip de evlililk yoluna giriyorsunuz ki?
Bu konuda hepimiz insanız bugün böyleyiz yarın ne olacağımız belli olmaz her şey başımıza gelebilir onun da başına böyle bir talihsizlik gelmiş diye düşünüyorum...çok mu iyi niyetli bakıyorum bilemiyorum???

aynııı şeyleri diyecektim ki siz demişsiniz.
bir de asgari ücreti beğenmemeler falan
zaten işe girse tam asgari ücret alacak sanki
paşam demiyor ki kısa yoldan voleyi vurayım istiyorum
ama maalesef öyle olmuyor
3 bin para alsan eve ne kadar faydan olur kiran ödenir elektriğin suyun her bişeyin ödenir, kadın da çalışıyorsa geçinir gidersiniz. elbet sonrasında da daha iyi bir iş bulunur. boşa geçen zamana yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…