- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Merhabalar,
Daha önce bir evlilik yaptım 3 sene oldu boşanalı...bu 3 sene içinde yeni insanlarla tanıştım fakat tam olarak hayatıma sokamadım kimseyi...Yaklaşık 1 sene önce biriyle tanıştım ve hala beraberiz ciddi düşünüyoruz ailelerle tanıştık ailelerimiz tanıştı.İlk tanıştığımızda bodrumda çalışıyordu bir iş adamının özel korumalığını yapıyprdu. İlişkimiz başladıktan sonra 6 ay kadar orada kaldı sene başında İSTANBULA yerleşti.Maddi sorunları vardı ben destek oldum ev tuttu kendine 3 ay oldu fakat çalışmıyor.Sabıkası var diye beni her yer işe almaz diyor.Arabamı satıcam iş kurucam diyor ancak onu da satamıyor.Birkaç aydır bende maddi olarak destek olamıyorum.Ailem hani evlenecektiniz niye adım atmıyorsunuz bu adam sorumsuz diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım.Beni sevdiğini düşünüyorum.Bende onu seviyorum.Samimiyetine güveniyorum.Ama biraz sorumsuzca davranıyor gibi geliyor.Bu arada ben çalışıyorum işim kariyerim var kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum ancak o işsiz geziyor.Ne düşüneceğimi bilemedim.Tavsiyelerinizi sunarsanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bende aynı şeyleri söylüyorum en azından idareten bi yer bul çalış araştırılır daha iyi biyere geçersin yada kendi işini kurarsın diyorum bende araştırıyorum çabalıyorum ama yok diyoraynııı şeyleri diyecektim ki siz demişsiniz.
bir de asgari ücreti beğenmemeler falan
zaten işe girse tam asgari ücret alacak sanki
paşam demiyor ki kısa yoldan voleyi vurayım istiyorum
ama maalesef öyle olmuyor
3 bin para alsan eve ne kadar faydan olur kiran ödenir elektriğin suyun her bişeyin ödenir, kadın da çalışıyorsa geçinir gidersiniz. elbet sonrasında da daha iyi bir iş bulunur. boşa geçen zamana yazık.
Niye bu adamla hala vakit kaybediyorsunuz ki? İkinci evliliği bu kadar riski göze alarak yapabilecek misiniz gerçekten?Bende öyle düşünüyorum ama birkaç kez söyledim ancak ben senin gibi değilim 40 yaşıma geldim kolay kolay nasıl iş bulayım diyor 3 kuruşa ne iş olsa yapayım mı diyor
Bende aynı şeyleri söylüyorum en azından idareten bi yer bul çalış araştırılır daha iyi biyere geçersin yada kendi işini kurarsın diyorum bende araştırıyorum çabalıyorum ama yok diyor
Bende öyle düşünüyorum ama birkaç kez söyledim ancak ben senin gibi değilim 40 yaşıma geldim kolay kolay nasıl iş bulayım diyor 3 kuruşa ne iş olsa yapayım mı diyor
7 aydır bir ilişkim vardı...iran lı bir adam...maddi manevi destek oldum 7 ay boyunca....ama ben ona destek oldukça iyi davranmaya çalıştıkça bir süre sonra yaşadığı iş streslerinden falan bütün sinirini benden çıkartıyordu. E
İlişkimiz başladıktan sonra 6 ay kadar orada kaldı sene başında İSTANBULA yerleşti.Maddi sorunları vardı ben destek oldum ev tuttu kendine 3 ay oldu fakat çalışmıyor.
Yalnis anlaşıldım galiba..benim maddiyata erkekleri yanımda tutmaya ihtiyacım yok ama insanlara olan samimiyetimden kaynaklı iki taraflı da herşeyin paylaşılması gerektiğini düşünüyorum ama galiba hep veren taraf ben oluyorum2017-2019 konularınız..
neden hayatınıza giren hep adamlara maddi manevi desteğinize ihtiyaç duyuyor?
yeter ki ilgi göstersin diye adamları yanınızda tutmak için kendinizi tüketmeyin.
ayrılın ve yeni bir ilişkiden önce psikolojik destek alın
Evlenmek istemez olur mu benden daha çok istiyorAdam evlenmek istemiyordur belki.
Tahsili, mesleği, tecrübesi ne ki bu adamın, 3 kuruşa her işe giremezmiş? Bütün kurumlar da kucak açmış onu bekliyor sanki. Bir baltaya sap olamamış insanların şu kendini bulunmaz sanmalarına, egolarına da bayılıyorum.
İstiyor ama çaba hiç yok..anlayamıyorumEvlenmek istemez olur mu benden daha çok istiyor
Evlenmek istiyor görünüyor o, evlenmek istese duramazdınİstiyor ama çaba hiç yok..anlayamıyorum
Yalnis anlaşıldım galiba..benim maddiyata erkekleri yanımda tutmaya ihtiyacım yok ama insanlara olan samimiyetimden kaynaklı iki taraflı da herşeyin paylaşılması gerektiğini düşünüyorum ama galiba hep veren taraf ben oluyorum
Lise mezunu bi adam öyle tahsilli falan değil...bende ona kızıyorum ne arıyor bu acaba diye ama açıkça bunu dile getiremiyorum tabi kırmamak adınaEvlenmek istemez olur mu benden daha çok istiyor
Şu an birlikte olduğunuz kişi hakkında önyargılı olabilirim ama anlattığınız vasıflardaki birini boşanmış bir kadın olarak ben hayatıma alamazdım, yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum ama sabıkasından sorumsuz falan yok gerçekten doğru bir tercih gibi görünmüyor, hakkınızda hayırlısı olsun.Merhabalar,
Daha önce bir evlilik yaptım 3 sene oldu boşanalı...bu 3 sene içinde yeni insanlarla tanıştım fakat tam olarak hayatıma sokamadım kimseyi...Yaklaşık 1 sene önce biriyle tanıştım ve hala beraberiz ciddi düşünüyoruz ailelerle tanıştık ailelerimiz tanıştı.İlk tanıştığımızda bodrumda çalışıyordu bir iş adamının özel korumalığını yapıyprdu. İlişkimiz başladıktan sonra 6 ay kadar orada kaldı sene başında İSTANBULA yerleşti.Maddi sorunları vardı ben destek oldum ev tuttu kendine 3 ay oldu fakat çalışmıyor.Sabıkası var diye beni her yer işe almaz diyor.Arabamı satıcam iş kurucam diyor ancak onu da satamıyor.Birkaç aydır bende maddi olarak destek olamıyorum.Ailem hani evlenecektiniz niye adım atmıyorsunuz bu adam sorumsuz diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım.Beni sevdiğini düşünüyorum.Bende onu seviyorum.Samimiyetine güveniyorum.Ama biraz sorumsuzca davranıyor gibi geliyor.Bu arada ben çalışıyorum işim kariyerim var kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum ancak o işsiz geziyor.Ne düşüneceğimi bilemedim.Tavsiyelerinizi sunarsanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Yalnis anlaşıldım galiba..benim maddiyata erkekleri yanımda tutmaya ihtiyacım yok ama insanlara olan samimiyetimden kaynaklı iki taraflı da herşeyin paylaşılması gerektiğini düşünüyorum ama galiba hep veren taraf ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?