Bir avukat olarak bu yorumunuzu çok yanlış buluyorum.Yarın ne olacağımız belli değil kesinlikle.Konu sahibinin erkek arkadaşı için söylemiyorum.Hükümlüler tekrardan topluma kazandırılması gereken kişilerdir.Her hükümlü cani değildir.Bu şekilde toplumdan dışlamak bize hiçbirşey kazandırmaz.sabıkası nedir?
elin sabıkalı suç işlemiş adamına nasıl güvenip de evlililk yoluna giriyorsunuz ki?
Evlenmek istemez olur mu benden daha çok istiyor
k.bakmayin da adam yaralamak oyle talihsiz bi olay diyebilecegimiz bi durum degil bence.sirf bu konu icin bile dusunmeniz lazimBu konuda hepimiz insanız bugün böyleyiz yarın ne olacağımız belli olmaz her şey başımıza gelebilir onun da başına böyle bir talihsizlik gelmiş diye düşünüyorum...çok mu iyi niyetli bakıyorum bilemiyorum???
Bu sabıka konusu o kadar takılacak bi konu değil tabi detayını bilmeniz şartıyla(işi gereği diyosunuz ama tam olarak olay ne mesela). Benim hayatında karıncayı bile incitmemiş, hiçkimseye "salak" diye bile küfür etmemiş 56 yaşındaki namazında niyazındaki annemin 2018 yılı sonu itibariyle sabıkası var mesela hafif yaralamadan (komşu kardeşime saldırmıştı ve arbede çıkmıştı). Ama çalışmama konusunda bu kadar anlayışlı olmanızı tavsiye etmem. Aşk meşk okey bi yere kadar ama rahat ve sorumsuz insanla evlilik insanın ömrünü çürütür bilginize..Bu konuda hepimiz insanız bugün böyleyiz yarın ne olacağımız belli olmaz her şey başımıza gelebilir onun da başına böyle bir talihsizlik gelmiş diye düşünüyorum...çok mu iyi niyetli bakıyorum bilemiyorum???
Onun demesine göre araştırıyormuş etrafa haber vermiş ama her an yanında değilim tabi ki bilemiyorum ne kadar doğru...Duruma üzülüyor gibi de görünüyor öyle çok pişkin değil ama bu çabası ne kadar yeterli?Gerektiği kadar araştırıyor mu bilemiyorumSabikam var beni her yer almaz diyip diyip oturuyor mu yani? Bi girişimde bulunmuyor bile doğru düzgün anladığım kadarıyla. Dışarıdan pek iyi görünmedi durumunuz . Cabalasa da olmasa uğraşıyor bulamıyor demekki ne yapsın diyeceğim ama.
Şimdi bir is buldu diyelim siz evlendikten sonra işten ayrıldı ve evde oturup duruyor. O zaman ki tepkiniz ne olur sizce bir de bunu düşünün derim.
Bende ondan korkuyorum zaten...bunca yıl emek verdim çalıştım bir yerlere geldim başkaları benim kazancıma emek vermeden ortak olsun istemiyorum.En başta ben onun için yapmam gereken fedakarlığı yaptım maddi manevi şimdi sıra onda diye düşünüyorum.Ama acele karar verip pişman olmak istemiyorum çünkü seviyorum onu benim için önemli...Nedense bana koruma falan da değilmiş gibi geldi. Öyle olsaydı İstanbul'da daha rahat iş bulamaz mıydı? Sizinle evlenme niyeti olabilir ama hayatınız hep böyle geçer. Siz çalışırsınız o yer.
Bende ondan korkuyorum zaten...bunca yıl emek verdim çalıştım bir yerlere geldim başkaları benim kazancıma emek vermeden ortak olsun istemiyorum.En başta ben onun için yapmam gereken fedakarlığı yaptım maddi manevi şimdi sıra onda diye düşünüyorum.Ama acele karar verip pişman olmak istemiyorum çünkü seviyorum onu benim için önemli...
E-devlet şifresi falan hepsi bende...apaçık ortada her şeyi benden saklamıyor ben buyum diyor ailesiyle de tanıştımSizin için önemli olduğunu anlayabiliyorum ancak benim tavsiyem e-devlet ini onun yanında ve onun izniyle kontrol etmeniz. Güvenmediğinizi ve görmek istediğinizi söyleyin. Orada hizmet dökümünü ve mahkeme dosyalarını inceleyin(hizmet dökümünde iş kodunu ve çalıştığı şirketleri kontrol edin). Size söylemediği farklı şeyler varmış gibi geliyor bana. Basit sabıkalılar her yerde kolaylıkla iş bulabiliyor çünkü. Bu kişiyle nasıl tanıştınız? Erkek arkadaşınızın arkadaşlarıyla tanıştınız mı? Bir laf vardır 'bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim' diye. Arkadaşlarını gözlemleyin. Herkes arkadaşlarını kendi gibi kişilerden seçer çünkü. Bu arada ailesi var mı? Varsa tanıştınız mı?
E-devlet şifresi falan hepsi bende...apaçık ortada her şeyi benden saklamıyor ben buyum diyor ailesiyle de tanıştım
Bir avukat olarak bu yorumunuzu çok yanlış buluyorum.Yarın ne olacağımız belli değil kesinlikle.Konu sahibinin erkek arkadaşı için söylemiyorum.Hükümlüler tekrardan topluma kazandırılması gereken kişilerdir.Her hükümlü cani değildir.Bu şekilde toplumdan dışlamak bize hiçbirşey kazandırmaz.
Öyle olsa ne işim olur o adamla.....üst yazılarımda belirttim kendisi yakın koruma olduğu için bir saldırı sırasında adam yaralamak suçuhükümlülerden topluma kazandırılmış örnek ben pek görmedim o yüzden net olarak sabıkasını öğrennek zorundayız belki çocuk tacizcisi belki sapık bir tip hemen topluma kazandıralım geyiğine gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?