SEVGİLİM ÇALIŞMIYOR :(

Ben genel bir konuşma yaptım mesleğim gereği.Kazandırılanı da çok gördüm.O zaman öğrenip ondan sonra yorum yapmalı onu demeye çalışıyorum ama bu geyik falan lafından sonra zaten aynı kulvarda değiliz sizinle hayatta başarılar

Tembel çalışmayı sevmiyor bi adam nasıl çalışmaz çalışmadan sizinle nasıl hayat kuracak ilk eşimde öyleydi çalışmazdı borç batağına soktu beni boşandım..lütfen dikkat edin

Ağrımadık başına dert açacak bir üye. Adayın Belliki tembel. Sabıka da sıkıntılıymış. Öfke kontrol durumu falan nasıl? İi olayını çözemediği takdirde bu işin olmayacağını söyleyip, Yavaştan uzaklaş. Herkes 1 düşünüyorsa sen 2 düşünmelisin.

ben yaşadığım toplumda suçlu istemiyorum güvende hissetmek hakkım. öğrenmeme gerek yok benim işim değil o. siz gidin suçlularla iş tutun ama toplumda böyle insanlarla karşılaşmak istememe hakkımıza da saygı duyun.

sorumsuz gibi. çalışıp elin adamına mı bakcan, bence ailen çok haklı

Konu sahibi arkadaş erkek arkadaşını sizinle tanistirip evlendirme niyetindeymis gibi yorum yapmışsınız!! .... universitede okurken bölüm hocalarımız dan birisi gece evine giren hirsizla karşı karşıya geliyor... korkutmak isterken vurup hirsizin ölümüne yol açtı...hocamız tutuklandı ve aylarca hapiste kaldı...hayatta neyin ne olacağı hiç belli olmaz!!

Son düzenleme:

karşınıza çıkacak suçlunun böyle nefs-i müdafaa mı yoksa bile isteye mi suç işledi bilemezsiniz o yüzden genel bir kanıya varmak zorundayız sonuçta ben de kendi güvenliğimi düşünüyorum yarın çoluk çocuğunuzun suçlularla aynı ortamda bulunmasını ister misiniz?

Ben genel konuştum hanımefendi.Siz haksızsınız veya buna hakkınız yok demedim.Ayrıca ben suçlularla iş tutmuyorum avukatlık yapıyorum:)).Sizinle daha fazla polemiğe girmeyeceğim anlamanız mümkün değil.Gözardı ediyorum hayatta başarılar

ee yarın suçlu gelse savunmayacak mısın nasıl iş tutmuyorsun bal gibi tutuyorsun işte neyin kıvırması bu

Bende öyle düşünüyorum ama birkaç kez söyledim ancak ben senin gibi değilim 40 yaşıma geldim kolay kolay nasıl iş bulayım diyor 3 kuruşa ne iş olsa yapayım mı diyor

40 yaşında ve hiç birikimi yok. Bilmiyorum çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz ama, diyelim hemen şimdi mesleğiyle ilgili bir işe girdi, hemen evlendiniz, 41 yaşında baba oldu. Çocuğu 10 yaşına geldiğinde evi nasıl geçindirecek? 51 yaşında adama koruma görevi verecekler mi? Benim gördüğüm kadarıyla korumalar hep genç insanlar. Hadi 51 yaşında iş buldu diyelim, çocuğunuz 18 yaşında üniversiteye gittiğinde, o 59 yaşında olacak. O zaman ne iş yapacak? Şu an olduğundan daha yaşlı olduğu için alakasız bir işte iş bulması da daha zor olacak. Emekliliği yakınsa, emekli maaşı da yetmez sanırım ev geçindirip, kira verip, çocuk okutmaya.

Bence büyün bunları kendisinin düşünüp, ona göre bir kariyer planlaması yapması gerekiyor.

Ama bu konu sahibi arkadaşımızın meselesi değil mi? Bence çok kisisellestirmeyelim bu konuyu...siz kendi secimlerinizi yaşarsınız başkası başkasını..öbür yandan verdiğim örnek "hayatta bazen planlanmayan şeyler de olabilir" i hatırlatmak içindi...ben mesela çocuğuma zarar veren , verme ihtimali/olasılığı olan birisine karşı şiddet suçu işlememem diyemiyorum...boyle birsey yaşansa ve ben çocuğumu korumak için suç islesem ..cezami çekip serbest birakilsam sizin çocugunuz için risk unsuru olur muyum?

sabıkası ne ?

iş aramıyor mu?

eğer sorumsuz olduğunu düşünüyorsanız ayrılın.

Off. Süper cevap. Ağzına sağlık.

Cok mu aradiniz bu kisiyi? Ben issiz gucsuz olsam sevgililik olaylarina girmem. Birinci amacim hayatimi duzene sokmak olur. Kusura bakmayin bu adamdan koca olmaz. Ikinci evliliginizi bu kadar soru isaretleriyle yapmayi dusunmeniz de dusundurucu.

Ben de çalışıp kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım, parayla ilgili çok şükür sorunum yok kiraya faturaya giderlere yetiyorum sıkıntım yok. Ama eşiniz ne iş yapıyor, nerde çalışıyor vs soruları insanın başını yere eğiyor nedense. Benim utanmama gerek yokken utanıyorum maalesef. Karşınızdaki insana duyduğunuz saygının, sevginin azalması da cabası. Bence yol yakınken dönün , hayat görüşünüzün, zevklerinizin aynı olmadığı biriyle asla beraber olmayın. Kaldı ki bana göre bir erkek gerekirse pazarda limon satıp evine bakmalı. Elimde olsa tüm dünyadaki kadınlarin gözünü açıp kendinin kıymetini bilmesi için herşeyi yapardım.

Benim eşimin de sabıkası var ama kendisi calisiyor. Ki dandik bir yer de değil, lüks bir mekanın dünya mutfağı şefi. Eşim o sabıka ile o mekana alındıysa ki yaralama ve de değil yani sabıkası, senin sevgilin de pekkk ala iş bulabilir. Bahane sunmasın yani.. iş bulsun sabikasinin sebebini söylesin yani insanlar eşek değil anlayış gösteriliyor. İş bulmadan asssssla evlenme. Ama asla

Üffff “iş”güç yok nasıl olacak bu “iş”ler....
Ergen çocuklar gibi arabamı satıcam
İş kuracam ohooo
Nerden takıldınız bu adama...
İkinci evliliğiniz olacak kısmetse, daha dikkatli olun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…