Sevgilim cezaevinde ailem beni reddediyor..

Seymagrenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2
0
1
28
Sevgilimle 5 yıl önce tanışmıştık 2buçuk yıl önce esrar satıcılığından yakalanıp cezaevine gönderildi bende bunu duyduğumda şok olmuştum ve oradayken net bir şekilde onunla görüşmeyi kesmiştim sonra cezasına 1 yıl kala açıkcezaevine alınmış orda da telefonla aramak falan serbest ilk oraya geçer geçmez beni aramak olmuş işi ve bende yarım kalan yaşanmışlıklar adına kendimi onunla konuşmaktan alıkoyamadım şimdi cezasını yattı ve çıkmasına 4 ay var ve ordayken yaptığının çok büyük bir hata olduğunu sadece çocukluk özentilik olduğunu anlamış ve her şeye dövbe etmiş ALLAH a yönelmiş bunu her haliyle konuşmasıylada hissedebiliyorum izin hakları var ordayken ve izine çıktığında görüştük ellerimi ayaklarımı öpüyo herkesin hayatında gençliğinde bir hatası olabilir benimki affedilir bir hata değil biliyorum ama çok pişman oldum keşke zamanı geri alabilsem diyo sürekli
Bana olan sevgisini hissedebiliyorum ve bana sürekli ben 2 yıl boyunca seni sensiz sevdim sen istemesen bile kabulüm ben seni böyle sevmeye aşık oldum zaten flan diyo ee bende eski yaşanmışlıkları yarım kalan aşkıma karşı koyamıyorum ve onu gerçekten seviyorum ailemde bu durumu öğrendi cezaevinde olduğunu esrar satıcılığından girdiğini ve beni desteklemiyolar o insanı evimize kapımıza getiremezsin cezaevine giren bir insan her şeyi yapar evlenmek istiyosan kaç git biz vermeyiz insanları zehirlemiş o senide zehirler ben onu akrabalarımla ne diye tanıştırcam cezaevinden bir serseri esrarcı mı dicem utandırma beni gibi şeyler diyolar bana ama ben yaptığının bir hata olduğunu anladığına eminim yüreğinin temizliğini biliyorum hayata mantıklı düşünende bir insanım ve bana zarar verebileceğine inanmıyorum çünkü iyi bir insan olduğunu biliyorum ne yapmam gerekiyo bana yardımcı olun lütfen çaresizimm

Bu uyusturucu isleri sakat isler. Bi anne olarak bende kizim icin endiselenirdim onun icin anne ve babanin tepkisini kinamiyorum. Senin gibi okuldan bi arkadasim vardi ayni sebepten yatip cikmisti sevgilisi. Bu akilli sonra ailesine resti cekti kacti cocukla evlendi. Guya cok pisman olan bu cocuk gecen sene bu uyusturucu islerinde birini oldurmekten hapise girdi! Kiza ne mi oldu? Ailesinin dizinin dibine geri dondu. Diyecegim simdi orda yatiyorken pismanim vs der ama disarida oldugu konumdan dolayi is guc sahibi olamazsa yine kolay para kazanma yoluyla bu islere bulasacak. Asktan once mantikli dusunmek gerekli

Boyleleri yuva kurmasin mi duzenli hayati olmasin mi diye dusunuyorum ama yok olmaz ... sicili lekeli is bulmasi sikinti bundan sonra o sicille devam etmesinsikinti o sikintiya sende gogus gereceksin simdi ailenin dedigi zor gelir ama sonra hayatina duzgun biri girerse insallah duzenli bir hayatin olursa cok dua edersin ailene iyiki olmamis die...bulasma sakin gonul bu kus gibi herkesi sevebilir bi muddet sonra yoluna bak ....

pişman olursun . ilk iş olarak tabi seni arayacak sonucta adam kızların kaynadıgı bir yerde degil elinde sen varsın .deni sevseydi senin yokuna devam etmen için araamazdı.yıllar önce bir ilkokul arkadasım hapse girmiş. çıktıgında bana bunu söylerken ben Allaha yönelfim tek gercek Allah diyip duruyordu birazda göz boyamak istercesine.tabiki Allaha yönelmiş olabiliir ama bunu dile getirip durması kandırma isteği.

Sevginin peşini bırakma gibi cümleler kurmak isterdim. Ama bu durum farklı, nedense bana ailen haklıymış gibi geliyor bu durumda ne yapılır bilemedim

Anne baba sozu dinlemeni öneririm.

Cunku cok haklilar.

İnsan ne yaparsa kendine yapar diye boşuna dememişler. Hayatını mahvetmek mi istiyorsun? Arkana bile bakmadan uzaklaş bence. Başka adam mı kalmadı anlamıyorum. Ailen haklı.

ailene kabul ettirmeye çalışmadan önce vazgeçmeyeceğim diyorsan önce adama odaklan belki seni kandırmaya çalışıyor düzelmedi , ya da dediğin gibi cidden doğru yolu buldu.... bunu anlayabilmen içinde o adamın önce hapisten çıkması lazım. şimdilik aileni üzme haklılar çünkü. hapisten çıktıktan sonra iyi gözlemle ölç tart aceleye getirme sakın aileni karşına alma bak sakın. baktın adama sihirli değnek değmiş bambaşka biri olmuş o zaman sevgin için savaşırsın ... bu savaşta aileni feda etmemeni tekrar söylüyorum . zaten dediğin gibi değişim yaşamışsa annen de babanda görecektir. ama işin çok zor. yaşını doğru yazdıysan daha 19sun. 19 yaşında böyle işlerin altına girmek mantıklı değil okuyup iş güç sahibi olma yaşındasın . bana kalırsa gencecik yaşında böyle şeylere yorma kendini .

esrar satmaktan sabıkası olan biri doğru dürüst iş bulamaz bile. belki adam gerçekten pişman ama devam ederseniz çok daha büyük sorunlar yaşarsınız. bu adam için aile desteğini riske atmaya değmez.

ellerimi ayaklarımı öpüyo

Şu abartılı lafların da hastasıyım gerçekten. Allah aşkına anlat ya ayağını nasıl öpüyo? Yere yatıyo da mı öpüyo yoksa sen ayağını mı havaya kaldırıyosun?

Hu huuu adam hapiste tabiki sana aşığım diyecek çıkana kadar vakit nasıl geçer yoksa? Başkalarına (para için) zarar veren insanın kalbi nasıl temiz olabilir?

Sattığı onca madde ile kim bilir kaç kişinin hayatı mahvoldu ve bu insanların içinde muhakkak 15-16 yaşlarında çocuklar bile olabilir bu durumda nasıl iyi birisi olabilir?
Evet beşer şaşar ama bu çok başka bisey bu göz göre göre insanları zehirlemek ! Tanıdığım böyle birisi var içeri girdi çıktı aileler tekrardan dosyaları açtırdı tekrar girdi içeri kim bilir su an kaç yıl sonra çıkacak bir de kız arkadaşı var yıllardır onu bekliyor. Annenin tepkisi çok normal ve annen çok haklı. Başka adam mı yok meydanda ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…